Vysoko odporucam tuto tragikomediu na pokracovanie na pokertube

Je to ten najhorsi 6max aky som kedy videl (a to som zacinal na NL10) - Doyle,negreanu,hellmuth,tony g, laak a jedna supermegaturboovca co sa kvalifikoval. Za tie 4 episody tam bola hadam kazda jedna ruka missplaynuta , je absolutne neskutocne co tam stvaraju tito tzv. mediaminazvany najlepsi hraci

laak limpuje kazdu ruku a hra ju stylom ak nieco hitne tak check/call az do konca (vratane 2 parovych ruk). Tusim som ho videl betovat len ked nic nemal

Doyle nituje akoby hrali 99max, hellmuth je kapitola sama o sebe, daniel hra mozno o trolinku lepsie ako v HSP - co je samozrejme este stale brutalne zle, tony g je asi jednookym kralom medzi tymito slepymi hracmi

Ten kvalifikant je kapitola sama o sebe, mal neskutocny run kariet na zaciatku a napriek tomu sa dostal do minusu. Aby sa prehupol do plusu musel vyhrat 3 zo 4 rozdani po flope all in 99T on KK a hellmuth A9. Trikrat ho suckol vdaka comu sa dostal do plusu a potom zacal hrat neskutocne scared money lebo uz mal vyhrate (kvalifikanti si mozu odniest vyhru ponad pociatocny buy in )
fakt sa pritom pozerani brutalne bavim