MegaPokerSeries kvalifikácia

Diskusia k herni Poker770

MegaPokerSeries kvalifikácia

Odoslaťod FishTheNutz 01 Sep 2013 12:41

Zdravím,

je tu malá šanca, že sa mi podarí kvalifikovať sa na MPS, no z pracovných dôvodov nie je isté, že sa toho viem aj zúčastniť. Je to na 50/50, tak teraz neviem ako to zahrať. Písal som supportu, že čo v prípade ak vyhrám a neviem sa zúčastniť. Odpísali mi, že to sa bude riešiť až potom ak vyhrám, a že nič mi k tomu nemôže povedať, lebo o tom rozhoduje neviem jaký department a keď som vyprosil kontakt na nich, tak mi zas povedal, že to sa bude riešiť potom :D

Máte niekto skúsenosti s takouto situáciou na Poker770, keď sa nezúčastním? Zrušia mi výhru? Alebo ma nejak vykompenzujú?

V krajnom prípade ak bude pekná štruktúra prizepoolu tak sa pokusím skončiť pred peniazmi.

P.S. Viem, že si moc fandím, ale tak človek nikdy nevie a musím to riešiť skôr.
FishTheNutz

Založený: Aug 2013
Poďakoval/li: 0 krát/0 krát

Re: MegaPokerSeries kvalifikácia

Odoslaťod buschle 01 Sep 2013 13:28

99 rocna teta z Montenegra lezi na smrtelnej posteli
Obrázok používateľa
buschle

Založený: Jún 2007
Poďakoval/li: 47 krát/133 krát

Odoslaťod vlade 01 Sep 2013 13:50

Podla mna je dost mala moznost ze ak by si vyhral nejaku online kvalifikaciu na live turnaj, tak ti tu vstupenku preplatia. Vacsinou to maju rovno v podmienkach ze take nieco neni mozne a nepocul som este nikdy ze by to niekomu preplatili (pocul som iba o preplateni v poradi druhej vyhratej vstupenky na ten isty turnaj na P****Stars).
vlade

Založený: Jan 2007
Poďakoval/li: 246 krát/175 krát

Odoslaťod palo1973 01 Sep 2013 16:35

Organizator MPS je moj dobry znamy,ked to trafis napis pm mozno sa bude dat nieco vymysliet,gl
Obrázok používateľa
palo1973

Založený: Máj 2008
Poďakoval/li: 61 krát/219 krát

Odoslaťod FishTheNutz 01 Sep 2013 18:46

To by bolo super, ešte som uvažoval, že či by som to nemohol prenechať niekomu inému a tomu by som ten package predal. Tak by herňa nič nestratila. Len neviem, či sa to môže.
FishTheNutz

Odoslaťod vlade 01 Sep 2013 19:55

V pravidlach pre online kvalifikacie maju tieto body:

megapokerseries.png
megapokerseries.png (14.07 ) Zobrazená 4864 krát

V skratke:

5) Ak vyhras ten balicek so vstupnym a ubytovanim, nemozes ho vymenit za peniaze ani ho previest inej osobe, musis hrat alebo sa balicka vzdat.

6) Ak vyhras druhy balicek na rovnaky turnaj, bude ti tento druhy presunuty na nasledujuci turnaj MPS. Ak vyhras 3 a viac mozes si treti a dalsie vymenit za peniaze.

To su oficialne pravidla, cize oficialne to nejde. Ak Palo velmi dobre pozna usporiadatela, tak mozno bude vediet nieco vybavit, ale stale to je len mozno, takze tak...
vlade

Založený: Jan 2007
Poďakoval/li: 246 krát/175 krát

Odoslaťod FishTheNutz 01 Sep 2013 22:55

Díky za pomoc všetkým, nakoniec to aj tak nevyšlo skončil som 14. z BTN som to s 12BB pushol s A7o a SB ma callol 99 :D hitol hneď na flope ďalšiu 9 :) možno nabudúce.

Ak som teda dobre pochopil, ak vyhrám package nemusím ho použiť a môžem si počkať na ďalší MPS event, trebárs keď to bude vo Viedni, či v Prahe :)

EDIT: PO 10 minút nato mi padol poker klient a nejde sa prihlásiť, skúšal som z PC aj z notebooku. Že by majú daký výpadok? Ale zas z Titanu mi to ide v poho.
FishTheNutz

MPS Montenegro

Odoslaťod palio07 15 Sep 2013 22:44

Montenegro package !!! :)))) :beer: 8-)
Prílohy
montenegro.JPG
montenegro.JPG (96.77 ) Zobrazená 4744 krát
palio07

Založený: Mar 2009

Re: Kuriozita

Odoslaťod palio07 15 Sep 2013 22:45

prepacte nevedel som ako zalozit nove vlakno ...

nechysta sa niekto ( alebo neviete o niekom ) kto ma v plane ist na tento turnaj ?

Dakujem pekne
palio07

Založený: Mar 2009

Re: Kuriozita

Odoslaťod Stanley VII 15 Sep 2013 22:49

:good: :good: :good: Pozerám, že to bol nejaký fajn turnaj, 31 hráčov a 6 bralo package, čo to bolo zač? :)

Držím palce v tej Čiernej Hore :gl:

Edit - presuniem ti to do temy k herni Poker770 na kvalifikacie na MegaPokerSeries :)
Obrázok používateľa
Stanley VII

Založený: Mar 2008
Poďakoval/li: 97 krát/218 krát

Ďalšia

Naspäť na Poker770

Kto je prítomný

Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 2 hostí.

Prihlásenie

Zabudol som heslo

Nie ste zaregistrovaný? Registrácia tu!