SkrillCard
Počet príspevkov: 10 • Stránka 1 z 1
SkrillCard
Čaves,
hráva niekto z fóra v tejto herni? Potreboval by som vedieť, ako dlho trvá výber z tejto herne na Moneybooker. Dík za odpoveď.
hráva niekto z fóra v tejto herni? Potreboval by som vedieť, ako dlho trvá výber z tejto herne na Moneybooker. Dík za odpoveď.
Naposledy upravil AlfaZz dňa 22 Nov 2013 13:12, celkovo upravené 1 krát.
-
AlfaZz - Príspevky: 702
- Založený: Aug 2011
- Poďakoval/li: 200 krát/51 krát
Re: Výbery na Skrill
jedna z najpomalsich herni co sa tyka vyberu,inak je to seriozna herna,ale s tymi vybermi im to fakt trva..
-
palo1973 - Príspevky: 5199
- Založený: Máj 2008
- Poďakoval/li: 61 krát/219 krát
jj palo ma pravdu, je tam bežné čakať za peniazmi aj cez 2 týždne. A to som vyberal cez MB, bank transfer aj kartu. A vždy to trvalo viac ako 10 dní.
- Matej Zavacky
- Založený: Jan 2007
- Poďakoval/li: 12 krát/48 krát
to ste ma moc nepotešili ... dík za info
-
Oni sa vyhrazaju ze aj prijem im trva 5 dni (cez banktransfer), tak vyber bude iste aspon 2x tolko trvat.
- Taur
- Založený: Sep 2013
- Poďakoval/li: 0 krát/3 krát
Sem tam nastane prekvapenie, že výber príde povedzme za dva dni, ale to je výhra v jackpote Týždňové+ čakanie na Skrill/Neteller úplne bežné.
-
Stanley VII - Príspevky: 2079
- Založený: Mar 2008
- Poďakoval/li: 97 krát/218 krát
Tak moja skusenost s prvym vkadom do Poker770 cez wiretransfer dopadla tak ze mi to pripisali za 3 dni, dokonca pred chvilkou v sobotu. Aj napriek tomu ze som zabudol uviest svoj username pre identifikaciu vkladu v sprave pre prijimatela pri prevode a len som im dodatocne napisal na support, aby mohli platbu identifikovat. Ale to je vklad. Ak pojde aj vyber tak hladko budem spokojny.
- Taur
- Založený: Sep 2013
- Poďakoval/li: 0 krát/3 krát
Čaves,
Potrebujem poradiť,
1. má niekto skúsenosti s používaním Skrill karty u nás .. kde sa s ňou dá platiť, vyberať z bankomatou a najmä aké poplaty sú pri vkladoch výberoch platbách a pod ...
2. prišla mi karta, ale PIN nemám .. príde mi neskôr na adresu, alebo mám o neho požiadať, prípadne,aký mám zvliť postup ..
Snažil som sa to nájsť na stránkach Skrillu, ale nejak sa mi to nepodarilo
Díkes
Potrebujem poradiť,
1. má niekto skúsenosti s používaním Skrill karty u nás .. kde sa s ňou dá platiť, vyberať z bankomatou a najmä aké poplaty sú pri vkladoch výberoch platbách a pod ...
2. prišla mi karta, ale PIN nemám .. príde mi neskôr na adresu, alebo mám o neho požiadať, prípadne,aký mám zvliť postup ..
Snažil som sa to nájsť na stránkach Skrillu, ale nejak sa mi to nepodarilo
Díkes
-
Re: SkrillCard
Platiť sa s ňou dá všade (max. 1000e/platba), kde s inými kartami. Za niekoľko rokov sa mi nestalo, že by sa ma niekde opýtali, či nemám inú kartu, lebo túto by nemohli prijať. Jediné miesto, kde mi to myslím robilo problém bolo, ak som chcel dobiť touto kartou Neteller alebo Neteller kartou dobiť Skrill, myslím, že si to vzájomne blokovali ale to bolo už dosť dávno.
Poplatky pri vkladoch a výberoch (ak myslíš herne) sú také, aké si účtujú herne. Nikdy som ju na to ale nepoužíval, na to používam priamo Skrill. Výbery myslím možné ani nie sú, keďže je to Mastercard a tie vo všeobecnosti výbery na karty neumožňujú.
Vyberať sa tiež dá zo všetkých bankomatov, maximum je 250e na jeden výber. Čo sa týka PIN-u, už si to nepamätám, bolo to dávno, ale určite si mal nejaké pokyny v liste k tej karte, ako si ju máš aktivovať a info o PINE, alebo to info o PINE bude určite pri aktivácii, skrátka niekde to určite nájdeš, keď pôjdeš podľa ich pokynov, alebo ti príde ešte jedna obálka, to si už ale fakt nepamätám
Info o Skrill karte a poplatkoch (aj Neteller karte pre porovnanie) si môžeš pozrieť aj v tomto článku: Skrill zvyšuje poplatky, čas prejsť na Neteller?
Poplatky pri vkladoch a výberoch (ak myslíš herne) sú také, aké si účtujú herne. Nikdy som ju na to ale nepoužíval, na to používam priamo Skrill. Výbery myslím možné ani nie sú, keďže je to Mastercard a tie vo všeobecnosti výbery na karty neumožňujú.
Vyberať sa tiež dá zo všetkých bankomatov, maximum je 250e na jeden výber. Čo sa týka PIN-u, už si to nepamätám, bolo to dávno, ale určite si mal nejaké pokyny v liste k tej karte, ako si ju máš aktivovať a info o PINE, alebo to info o PINE bude určite pri aktivácii, skrátka niekde to určite nájdeš, keď pôjdeš podľa ich pokynov, alebo ti príde ešte jedna obálka, to si už ale fakt nepamätám
Info o Skrill karte a poplatkoch (aj Neteller karte pre porovnanie) si môžeš pozrieť aj v tomto článku: Skrill zvyšuje poplatky, čas prejsť na Neteller?
-
Stanley VII - Príspevky: 2079
- Založený: Mar 2008
- Poďakoval/li: 97 krát/218 krát
Re: SkrillCard
Vďaka
-
Počet príspevkov: 10 • Stránka 1 z 1
Kto je prítomný
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 2 hostí.