Download herne
Počet príspevkov: 16 • Stránka 1 z 2 • 1, 2
Download herne
nazdar neviete preco ma vkuse ked chcem stiahnut hernu ps.fr vyhodi vkuse na stranku P****Stars.eu neda sa mi teda stiahnut ps.fr herna
- clasic5
- Založený: Máj 2011
- Poďakoval/li: 5 krát/1 krát
Re: Download herne
Niekto o tomto písal v diskusii minulý týždeň tiež ,rovnaký problem ako ty , len už neviem kde to bolo k akej téme, skus si to vyhladať sám v príspevkoch.... , ale jak sa my marí niečo , tak tuším sa do PS.fr sa nedá registrovať už novým luďom , celé tie ich slimakožrútske zákony vo všetkom majú take divné , až sa divím , že tí frantíci ešte vôbec nejako prežijú , sa musím chytať za hlavu , ked čítam čo sa tam všetko deje ....
- swain
- Založený: Feb 2009
- Poďakoval/li: 57 krát/30 krát
vdaka idem to teda pozriet..
lebo na starom notebooku mam fr.stiahnute normalne tam hravam ale kupil som novy book a zrazu takyto problem
edit: nenasiel som nic
lebo na starom notebooku mam fr.stiahnute normalne tam hravam ale kupil som novy book a zrazu takyto problem
edit: nenasiel som nic
- clasic5
sorry bola to diskusia na inom webe , tu je jej prepis :
Není to přímo k tématu, chtěl bych vědět zda je ještě možné v dnešní době hrát na P****Stars.fr nebo už je z ČR možné hrát jen na .eu
" jo dá se hrát i na PS.fr "
mě to právě vždycky přesměrovává na pokerstar.eu, tak jsem si myslel že to nelze, ale změnil jsem si proxy klienta naistaloval si a jde to :-)
Není to přímo k tématu, chtěl bych vědět zda je ještě možné v dnešní době hrát na P****Stars.fr nebo už je z ČR možné hrát jen na .eu
" jo dá se hrát i na PS.fr "
mě to právě vždycky přesměrovává na pokerstar.eu, tak jsem si myslel že to nelze, ale změnil jsem si proxy klienta naistaloval si a jde to :-)
- swain
nevies mi poradit ako mam zmenit proxy klienta? ked ani neviem co to je
- clasic5
clasic5 napísal:nevies mi poradit ako mam zmenit proxy klienta? ked ani neviem co to je
sorry , ale neviem bohužial
- swain
mal som presne rovnaký problém. Z technickej podpory PS mi poslali link na inštalačku - http://tbf.me/a/BR0Lzl
Stiahol som a ide v pohode.
Stiahol som a ide v pohode.
- Matej Zavacky
- Založený: Jan 2007
- Poďakoval/li: 12 krát/48 krát
Hmmmm , ale to nie je len problem iba s inštaláciou jak som to kukal doma . Keď si chceš potom kuknúť niečo od PS fr. , stejne sa nedostaneš na žiadnu ich stránku , trebárz nejake promo ,alebo nejaku akciu čo ti vyskočí odkaz v herni . Včera som klikol , že som chcel nejake info o nejakej serii čo bude a tiež ma to hodilo na to poj...né PS.eu , ani info o turnaji sa nedá , furt a zas ťa to presmeruje na PS.eu - prd..le .
Má niekto nejaký nápad čo s tým ,ako sa dostať na stránky PS.fr ?????
Má niekto nejaký nápad čo s tým ,ako sa dostať na stránky PS.fr ?????
- swain
stiahnutie .FR klienta
otvor stránku:
tam zadaj tento link a stlač Go:
klienta stiahnete po kliknutí na obrázok so šípkou pod Ronaldom.
akurát to sťahujem. ak by vám to nešlo stiahnuť, tak dajte vedieť, môžem to uploadnuť.
@swain rovnaký postup, keď si chceš pozrieť fr stránku, len ju nakopíruj v tom hideme. musíš mať presné odkazy na jednotlivé stránky (nájdeš cez google), lebo sa nedá preklikávať na stránke
otvor stránku:
- Kód: Vybrať všetko
http://hideme.be
tam zadaj tento link a stlač Go:
- Kód: Vybrať všetko
https://www.P****Stars.fr/poker/download
klienta stiahnete po kliknutí na obrázok so šípkou pod Ronaldom.
akurát to sťahujem. ak by vám to nešlo stiahnuť, tak dajte vedieť, môžem to uploadnuť.
@swain rovnaký postup, keď si chceš pozrieť fr stránku, len ju nakopíruj v tom hideme. musíš mať presné odkazy na jednotlivé stránky (nájdeš cez google), lebo sa nedá preklikávať na stránke
-
1886er - Príspevky: 995
- Založený: Okt 2010
- Poďakoval/li: 197 krát/125 krát
nemôžeš nam laikom vysvetliť prečo to tak funguje ? aspom jednou vetou ,aby sme pochopili a či to tak bude nafurt ......díkes
- swain
Počet príspevkov: 16 • Stránka 1 z 2 • 1, 2
Kto je prítomný
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 2 hostí.