Skusenosti s hernou
Počet príspevkov: 6 • Stránka 1 z 1
Skusenosti s hernou
hrate niekto na P****Stars.fr ? Ak ano, tak co hravate ?
Cash game sa zrejme kvoli o cosi vyssiemu raku az tak neoplati, na sng pocas dna dost slaby traffic.
Mozno sa to oplati kvoli turnajom, ktore nie su az tak preplnene a udajne su tam o dost slabsi hraci .
Ma niekto nejake skusenosti ?
Zaujimava je tiez promotion : za prvy vklad - vstupenka do 100 eur freerollov na najblizsich 14 dni /hraju sa 2-krat denne/
za overenie konta - 4 vstupenky do 1000 eur freerollov
Cash game sa zrejme kvoli o cosi vyssiemu raku az tak neoplati, na sng pocas dna dost slaby traffic.
Mozno sa to oplati kvoli turnajom, ktore nie su az tak preplnene a udajne su tam o dost slabsi hraci .
Ma niekto nejake skusenosti ?
Zaujimava je tiez promotion : za prvy vklad - vstupenka do 100 eur freerollov na najblizsich 14 dni /hraju sa 2-krat denne/
za overenie konta - 4 vstupenky do 1000 eur freerollov
- palio07
- Založený: Mar 2009
- Poďakoval/li: 0 krát/0 krát
Re: Poker Stars.fr
To je sice pekne, ale dolzitejsie je, ze davaju 100% first deposit bonus az do 500 euro. Zas je tam o dost slabsi traffic na sitngckach a torsku tazkopadne overovanie totoznosti pri registracii. Inak dobra alternativa k P****Stars.com .
-
A_Rimmer - Príspevky: 875
- Založený: Apr 2008
- Poďakoval/li: 88 krát/131 krát
Palo hral si tam? Ake si mal skúsenosti? Keď som porovnával rake na SNG turnajoch, prišla mi veľmi blízko .com, nemal si problém s výrazne pomalším štartom turnajov a menším počtom súčasne bežiacich turnajov a tým pádom neveľmi použiteľným multitablingom?
-
Stanley VII - Príspevky: 2079
- Založený: Mar 2008
- Poďakoval/li: 97 krát/218 krát
hrate tam este niekto?su aj tam 180 man sng 3,50 rebuy v poslednom case ma zacali bavit a je pravda ze money sa daju vyberat len na bezny ucet a nie moneybookers?
- Boxer38
- Založený: Sep 2011
- Poďakoval/li: 7 krát/5 krát
Boxer38 napísal:hrate tam este niekto?su aj tam 180 man sng 3,50 rebuy v poslednom case ma zacali bavit a je pravda ze money sa daju vyberat len na bezny ucet a nie moneybookers?
ano, peniaze posielaju iba priamo na bankovy ucet zalozeny v EU .
180 man sng tam nenajdes
- palio07
- Založený: Mar 2009
- Poďakoval/li: 0 krát/0 krát
Stanley VII napísal:Palo hral si tam? Ake si mal skúsenosti? Keď som porovnával rake na SNG turnajoch, prišla mi veľmi blízko .com, nemal si problém s výrazne pomalším štartom turnajov a menším počtom súčasne bežiacich turnajov a tým pádom neveľmi použiteľným multitablingom?
nemal som problem s nicim,iba s tym ze som tam bustol asi 3 depozity..........hral som len mtt-cka
-
palo1973 - Príspevky: 5199
- Založený: Máj 2008
- Poďakoval/li: 61 krát/219 krát
Počet príspevkov: 6 • Stránka 1 z 1
Kto je prítomný
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 3 hostí.