aktivacia , prosim poradte
Počet príspevkov: 6 • Stránka 1 z 1
aktivacia , prosim poradte
Zdravim, dnes pri prihlaseni na P****Stars, ma upozornil moj ucet, ze us mam len 20 hodin na vyuzitie 10 dolarovho bonusu, aby tieto peniaze neprepadli potrebujem ich aktivovat no neviem ako , ziadalo ma o 5 fpp tie som ziskal rychlo v turnaji no stale je tento bonus nepristupni, stretli ste sa s niecim podobnym? ako to mam urobit? Voped Dakujem za akukolvek odpoved co pomoze.
- forfun
- Založený: Dec 2015
- Poďakoval/li: 0 krát/0 krát
Re: aktivacia , prosim poradte
v prilohe prikladam screenshot mojho problemu
- forfun
Ako volitelné hry tam máš kasínové hry, zrejme teda treba tých 5 FPP získať v kasínových hrách. Asi sa pre to dali pri preklade nájsť nejaké lepšie pochopiteľné slová. Skús pozrieť v angličtine, asi tam bude niečo ako ‘eligible games’, teda hry, ktoré spadajú pod tento bonus.
-
Stanley VII - Príspevky: 2079
- Založený: Mar 2008
- Poďakoval/li: 97 krát/218 krát
Je to bonus v kasíne (automaty, ruleta a pod.). Zapni kasíno a hocijaký automat, prípadne iné hry a tam ti automaticky nabehne tých 10usd. Musíš to ale pretočiť minimálne 5x ... co je skôr utópia ... ale držím palce
-
AlfaZz - Príspevky: 702
- Založený: Aug 2011
- Poďakoval/li: 200 krát/51 krát
Dakujem za radu no nejako mi to nefunguje ani v spominanom kasine, snazil som sa spustit bleckjack aj ruletu a nic neunguje :/
- forfun
nakoniec sa to podarilo, dakujem za rady
- forfun
Počet príspevkov: 6 • Stránka 1 z 1
Kto je prítomný
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 7 hostí.