P****Stars SCOOP 2013 s celkovou garanciou až $40,000,000 za

Diskusia k herni P****Stars

P****Stars SCOOP 2013 s celkovou garanciou až $40,000,000 za

Odoslaťod admin 12 Máj 2013 12:00

Diskusia k článku: P****Stars SCOOP 2013 s celkovou garanciou až $40,000,000 začne už dnes!

Očakávaný festival Spring Championship of Online Poker organizovaný najväčšou online pokrovou herňou na svete, P****Stars štartuje prvými svojimi turnajmi už dnes večer! Od 12.-26. mája nás na P****Stars spolu čaká v SCOOP 2013 44 eventov, ktoré si tradične môžete zahrať v troch rôznych úrovniach buy-inov - low, medium a high. Hráči sa tak spolu môžu tešiť celkovo až na 132 turnajov v najväčšom online pokrovom festivale histórie! SCOOP 2013 je jediná turnajová séria na svete, ktorá ponúka všetky svoje turnaje v troch odlišných buy-inoch súčasne, vďaka čomu majú šancu zúčastniť sa a bojovať o zaujímavé, život meniace odmeny, hráči všetkých úrovní! Buy-iny do turnajov sa pohybujú od $5,50 až po rekordný High Roller s buy-inom až $21.000! Mickey "mement-mori" Petersen, člen Teamu P****Stars Online a jeden z najlepších svetových MTT hráčov sa celej série nemôže dočkať: "SCOOP je pre mňa jedným z vrcholov pokrového kalendára. More turnajov, velký výber zo všetkých dostupných pokrových variánt a buy-inov. Svoj turnaj si vyberie každý. V mojej zbierke úspechov mi ziatiaľ chýba víťazstvo práve zo SCOOP-u a rád by som túto medzeru zaplnil." SCOOP 2013 - program Tohtoročný SCOOP má tradične niekoľko vrcholov. Main Event s buy-inmi $109 (Low), $1.050 (Medium) a...

Celý článok => P****Stars SCOOP 2013 s celkovou garanciou až $40,000,000 začne už dnes!
Obrázok používateľa
admin

Založený: Sep 2008
Poďakoval/li: 132 krát/177 krát

Naspäť na PokerStars

Kto je prítomný

Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 4 hostí.

Prihlásenie

Zabudol som heslo

Nie ste zaregistrovaný? Registrácia tu!