P****Stars
Počet príspevkov: 33 • Stránka 3 z 4 • 1, 2, 3, 4
Re: P****Stars
Tak tos me moc nepotesil... co nadelam, díky
-
0x - Príspevky: 167
- Založený: Aug 2007
- Poďakoval/li: 1 krát/0 krát
Jo a jeste jeden dotaz: Da se nekde v klientovi nastavit zobrazovani procent pri allinech?
-
0x napísal:Jo a jeste jeden dotaz: Da se nekde v klientovi nastavit zobrazovani procent pri allinech?
pokial ja viem tak nie
-
igy94 - Príspevky: 791
- Založený: Nov 2007
- Poďakoval/li: 4 krát/0 krát
A opet dalsi chytra otazka od 0xe:
Je mozny zobrazit historii hand/turnaju primo v klientovi? Vzdycky se mi to posila na e-mail a to je velmi nepraktické...
Diky.
Je mozny zobrazit historii hand/turnaju primo v klientovi? Vzdycky se mi to posila na e-mail a to je velmi nepraktické...
Diky.
-
Počas hrania klikneš vľavo hore na LAST HAND alebo na to červené koliesko (to je vizualizácia).
HH je uložená v klientovi iba počas hrania, ak zatvoríš herňu, tak tú HH už nebudeš môcť cez to zobraziť (aspoň tak to bolo donedávna)
HH je uložená v klientovi iba počas hrania, ak zatvoríš herňu, tak tú HH už nebudeš môcť cez to zobraziť (aspoň tak to bolo donedávna)
-
TuKE - Príspevky: 3548
- Založený: Júl 2007
- Poďakoval/li: 13 krát/58 krát
O tom vim .. slo mi o to, jak to ma napriklad BOSS, nebo MicroGaming ... jednoduse kliknu na handhistory, dam zobrazit poslednich 10hand a ono mi to vyleze .. to je vsechno co chci ...
Jenze kdyz tady dam v lobby v roletě Hand History pozadavek na historii par hand nazpatek, tak mi to napise, ze dana historie byla odeslana na muj e-mail.
Trochu debilní, nemyslite?
Jenze kdyz tady dam v lobby v roletě Hand History pozadavek na historii par hand nazpatek, tak mi to napise, ze dana historie byla odeslana na muj e-mail.
Trochu debilní, nemyslite?
-
alebo mozes, moznosti/nastaveni okamzite historie hand, a potom si to najdes v program_files resp tam kde zadas cestu aj tak sa da, moznost nastavenia na niekolko dni
- barth3z
- Založený: Máj 2008
- Poďakoval/li: 0 krát/0 krát
Jeste by me zajimalo, zda P****Stars vyplaci penize i pres vikend .. nektere herny maji totiz pres vikend volno...
Díky.
Díky.
-
Neviem ako u vas ale mne vobec neukazuje klasicke freerolli pre bronze star za 10 FPP. Napiste ci to vam ide.
- garmada
- Založený: Jan 2009
- Poďakoval/li: 0 krát/0 krát
garmada napísal:Neviem ako u vas ale mne vobec neukazuje klasicke freerolli pre bronze star za 10 FPP. Napiste ci to vam ide.
Skus pozriet, ci nemas zapnuty dajaky filter pre zobrazovanie v lobby
-
Renegade - Príspevky: 635
- Založený: Sep 2007
- Poďakoval/li: 31 krát/18 krát
Počet príspevkov: 33 • Stránka 3 z 4 • 1, 2, 3, 4
Kto je prítomný
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 5 hostí.