Poker Stars

Diskusia k herni P****Stars

Poker Stars - Pochvala

Odoslaťod bigrex666 24 Aug 2010 11:14

Hmm musim P****Stars pochvalit, prvy vyber do banky im netrval ani 5dni. A sice im trvalo dodanie dvojbalicku plastovych kariet dva mesiace, ale asi ako nahradu mi poslali este jedno dvojbalenie. Sice to slovenska posta dost pokaslala a obydve umelohmotne balenia boli prasknute ale co uz s nimi narobis o tom ze ti odnich nic nemoze prist v celku sa uz davno vie:-). Pristup k zakaznikom maju velmi dobry nemozem nanich kriveho slova povedat. P****Stars rules
bigrex666

Založený: Jún 2010
Poďakoval/li: 0 krát/0 krát

Re: Poker Stars

Odoslaťod Martell17 24 Aug 2010 11:34

Heh..tak to jedno bude asi moje tiez som si objednal pred 3-4 mesiacmi a uz mi to asi ani nepride :) ale nastastie mi vratili aspon FPP tak nemozem na nich nadavat..
Martell17

Založený: Aug 2009
Poďakoval/li: 18 krát/5 krát

Odoslaťod matiapag 24 Aug 2010 12:00

No tak ja som to uz riesil vo svojom blogu, ale napisem aj sem. Akym sposobom by som mohol zo stars dostat peniaze na svoj ucet, ked tam mam fake account? Z toho, co o tom viem, mam 2 riesenia:
1. Kedze sa musi zhodovat name na stars a name na moneybookers, tak by som si mohol vytvorit moneybookers account s rovnakym fake menom, ako mam tam, poslat si tam min. mnozstvo penazi a vsetko vybrat, nasledne si cez moneybookers poslat na ucet a moneybookers a aj P****Stars accounty zrusit. Otazka - slo by to? da sa nejako zmenit meno na stars? da sa spravit fake account na moneybookers bez poplatkov?
2. Vedel by som poslat moj BR inemu hracovi na stars bez toho, aby som musel potvrdzovat svoju idenditu nejako? Skusal uz niekto moneytransfer takto na na stars?

dakujem vopred
Obrázok používateľa
matiapag

Poďakoval/li: 170 krát/132 krát

Odoslaťod Chlpo1989 24 Aug 2010 12:03

matiapag napísal:2. Vedel by som poslat moj BR inemu hracovi na stars bez toho, aby som musel potvrdzovat svoju idenditu nejako? Skusal uz niekto moneytransfer takto na na stars?

:good:
Ide to bez toho aby si musel potvrdzovat...
Obrázok používateľa
Chlpo1989

Založený: Okt 2009
Poďakoval/li: 37 krát/235 krát

Odoslaťod tucniak 24 Aug 2010 12:04

1. Fake moneybookers si nevytvoris, nakolko MB dava pozor ci sa meno uctu v banke zhoduje s tym, co mas regnute na MB.

ako cesta sa ale moze javit spravit si normalne MB, linknut ho s fake P****Stars accountom, depozitnut a vybrat..akurat uz to MB nebudes moct pouzit pre nejaky normalny stars account:)
nie som si isty, ci pri takom postupe maju dovod ziadat overenie identity, a MB sa prezentuje len mail adresou, oni nemaju pristup skrz MB k tvojmu menu, resp nemali by mat :)
Obrázok používateľa
tucniak

Založený: Mar 2008
Poďakoval/li: 139 krát/205 krát

Odoslaťod matiapag 24 Aug 2010 12:22

Chlpo1989 napísal:
Ide to bez toho aby si musel potvrdzovat...

Super, tak tato cesta sa mi javi ako najpriatelnejsia, hlavne ak by si bol prave ty sprostredkovatel :P

tucniak napísal:nie som si isty, ci pri takom postupe maju dovod ziadat overenie identity, a MB sa prezentuje len mail adresou, oni nemaju pristup skrz MB k tvojmu menu, resp nemali by mat

mne pisali ludia, ze tie mena musia byt rovnake... Account na stars by sa mi neskor mozno zisiel kvoli super turnajom a kvalifikaciam, ale inak akonahle budem mat real account tak si cely BR postnem do nejakej uplne inej herne :)
Obrázok používateľa
matiapag

Poďakoval/li: 170 krát/132 krát

Odoslaťod Chlpo1989 24 Aug 2010 12:25

matiapag napísal:hlavne ak by si bol prave ty sprostredkovatel :P

To nie je problem ;)
Obrázok používateľa
Chlpo1989

Založený: Okt 2009
Poďakoval/li: 37 krát/235 krát

Odoslaťod Daavye 24 Aug 2010 12:28

tucniak napísal:1. Fake moneybookers si nevytvoris, nakolko MB dava pozor ci sa meno uctu v banke zhoduje s tym, co mas regnute na MB.

Sel by udelat MB ucet a nasledne na nej poslat z jineho MB uctu nejakou castku, aniz bych musel ten nove zalozeny ucet provazat s bankou?

Dik za odpoved.
Obrázok používateľa
Daavye

Založený: Apr 2010

Odoslaťod HypAA 24 Aug 2010 12:40

ked si vytvoris ucet na moneybookers tak ti daju limit cca 1500$ a tuto sumu mozes bez problemov previest na iny MB ucet(za maly poplatok) alebo po verifikacii vybrat priamo na bankovy ucet.
Obrázok používateľa
HypAA

Založený: Nov 2009
Poďakoval/li: 11 krát/5 krát

Odoslaťod teebee 24 Aug 2010 18:16

Caute. Mam taky problem. Ked sa chcem prihlasit na moj ucet v PS lobby, tak mi vyhodi spravu, ze "uz som prihlaseny z ineho pocitaca a aby som sa mohol prihlasit tu, musim sa z toho druheho odhlasit". Lenze ja nie som prihlaseny nikde inde, na PS hravam len na jednom jedinom pocitaci. Tak neviem kde je problem. Mate nejaku radu? Vdaka
teebee

Založený: Jan 2008

PredchádzajúcaĎalšia

Naspäť na PokerStars

Kto je prítomný

Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 1 hosť.

Prihlásenie

Zabudol som heslo

Nie ste zaregistrovaný? Registrácia tu!