Poker Stars
Re: Re: gratulujem
Gratulujem aj ja, to je ten nightly hundred grand (alebo tak nejak) so vstupnym 150+12 ?
Na ten som uz tiez vyhral par krat kvalifikaciu, ale este nikdy som ho nehral... :-D
Na ten som uz tiez vyhral par krat kvalifikaciu, ale este nikdy som ho nehral... :-D
- vlade
- Založený: Jan 2007
- Poďakoval/li: 246 krát/175 krát
Re: Re: Re: gratulujem
Nie Vlado, to je ovela mensi turnaj, 100K, to je myslim mesacny pre VIP gold a vyssie, ja som silver tak som musel hrat kvaldu, teda mohol.
- 1zart1
- Poďakoval/li: 9 krát/17 krát
Re: Cash out ...
S 1. vyberom to nieje podla mna az take jednoduche. Nieco som dostal okamzite na MB a na ostatne mi prisiel postou sek z irska. Styri krat som bol kvoli nemu v banke, ale nakoniec mi ho zobrali a na penize vraj budem cakat 2-3 tyzdne.
- misane
- Založený: Mar 2007
- Poďakoval/li: 0 krát/0 krát
Re: Re: Cash out ...
No to je nejake cudne, ja som nemal nikdy problem s vyberom z PS na moneybookers, vzdy mi to prislo normalne (v 2 castiach), najprv vklad a potom do 2 dni ostatne...
- vlade
- Poďakoval/li: 246 krát/175 krát
Re: Re: Re: Cash out ...
uplne stejnym zpusobem to prislo i me . Nejdrive credit-back vklad a potom po cca 2 dnech ostatni
- VooDooMaster
Re: Re: Re: Re: Cash out ...
Na PS som som zacal hravat prednedavnom a vyberal som od nich 1. krat a napadlo ma ze si asi overovali adresu. Pockam ked mi peniaze pridu a potom vyskusam dalsi vyber a uvidime ci zase budu chodit seky, alebo uz to pojde normalnejsie.
- misane
Tak dnes ma nasrli
na PS:
Freerol 20K AAvs. AQ flop Q7Q
Freerol 100k: QQvs AQ, stol QKTJ7. Som mierumilovny clovek, ale to je aj na mna vela:(
Freerol 20K AAvs. AQ flop Q7Q
Freerol 100k: QQvs AQ, stol QKTJ7. Som mierumilovny clovek, ale to je aj na mna vela:(
- 1zart1
- Poďakoval/li: 9 krát/17 krát
Re: Tak dnes ma nasrli
*JOKINGLY*to znám taky na PH jsem 2.10. hrála freeroll - já AA vs KK a na flope mimo jiného i K...a já jsem po all-in jen takhle koukala =-O...
- ayka
- Založený: Sep 2007
Kto je prítomný
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 1 hosť.