Poker Stars

Diskusia k herni P****Stars

FPP na poker stars

Odoslaťod onicem 22 Feb 2011 21:01

Prosím o radu: Dajú sa preposlať body FPP inému hráčovi???Ak hej,tak ako?????

Otázka presunutá do témy venovanej danej herni. Netreba zakladať nové témy na každú otázku.
S pozdravom
moderátor
onicem

Založený: Dec 2010
Poďakoval/li: 0 krát/0 krát

Re: FPP na poker stars

Odoslaťod keso26 22 Feb 2011 21:07

nie

edit: a staci pouzit jeden otaznik na konci kazdej opytovacej vety ;)
Obrázok používateľa
keso26

Založený: Mar 2007
Poďakoval/li: 58 krát/90 krát

Re: P****Stars HomeGames Tourney

Odoslaťod 7castle 23 Feb 2011 23:50

m0rientes9 napísal:Zdravim, chcem sa spytat, ci by tu mal niekto zaujem zahrat si len tak za hracie chipy (nie za realne peniaze) taku pokrovu seriu (nieco ako WSOP, FTOPS alebo WCOOP) prostrednictvom HomeGames na P****Stars ??? :)
P.S.: Ak sa tu najdu aj ludia, ktori nebazia len po peniazoch, a radi si zahraju poker aj len pre to, ze ich jednoducho bavi :)

[za peniaze hravam len na full tilte (5 rokov), na P****Stars som v zivote nevlozil depozit a ani neplanujem... popravde som si hernu nainstaloval len asi pred tyzdnom, iba kvoli prave zmienovanym HOME GAMES ]

Seria by pozostavala z cca 50 turnajov (mozno aj viac) a zahrnovala by vsetky pokrove varianty (vratane HORSE, 2-7 lowballs, ako aj Badugi) - t.j. je treba komplexnych hracov, ktori ovladaju pravidla vsetkych hier :)

Pocet ucastnikov by mal byt: 6-8 stabilnych hracov vratane mna (ak by bolo 8, dali by sa hrat aj shootout heads-up turnaje).
Vsetci hraci by teda odohrali vsetky turnaje serie, a samozrejme kazdy turnaj by bol bodovany, a body zo vsetkych turnajov by sa hracom scitavali v celkovej tabulke (rebricku) hracov serie. [co je aj hlavna pointa tejto planovanej serie, inak by to samozrejme ani nemalo moc zmysel...]

Dolezite teda je, aby mal hrac aj dostatok volneho casu (nie napr. len jeden den v tyzdni).
Interval turnajov by bol trebars 1-2 turnaje za den (v casovom rozmedzi medzi 18:00 - 01:00 hodinou).
Samozrejme, by sa nemuselo hrat kazdy jeden den (obzvlast piatky a soboty, kedy vacsina z nas chodi zit :beer: :trikoza3: ).
Na dni a case vzdy daneho najblizsieho turnaja by sme sa dopredu dohodli, tak aby to vsetkym najviac vyhovovalo. :)

Updates? Vazne ma zaujima ci si niekoho nasiel a ci ste to rozbehli...
7castle

Založený: Sep 2007
Poďakoval/li: 24 krát/148 krát

Re: Poker Stars

Odoslaťod TexasHoldi 28 Feb 2011 11:05

TexasHoldi

Založený: Mar 2008
Poďakoval/li: 0 krát/0 krát

P****Stars statistiky

Odoslaťod crank139 28 Feb 2011 12:27

zdar hram na P****Stars dasa tuniekde zistit napr kolko ruk som odohral v tento den kolko mi stahli za hraniee a podobne veci ? dik
crank139

Založený: Okt 2010
Poďakoval/li: 31 krát/7 krát

Re: P****Stars statistiky

Odoslaťod vlade 28 Feb 2011 12:58

Na to sluzi pokrovy software, najrozsirenejsie su dva, PokerTracker a Holdem Manager.

Potrebujes este mat v herni nastavene ukladanie historie aby si tu historiu tento softver vedel precitat a zobrazit ti vsetky mozne statistiky ktore ti napadnu...
vlade

Založený: Jan 2007
Poďakoval/li: 246 krát/175 krát

Odoslaťod mi3ckoo 28 Feb 2011 12:59

na nieco taketo je dobre nainstalovat managery, holdem je aj free na 15dni potom stoji cca 60e . mas tam vsetko od statov ukladanie ruk profit atd ...
mi3ckoo

Založený: Feb 2011
Poďakoval/li: 4 krát/1 krát

Odoslaťod Zeltzn 28 Feb 2011 14:19

odporúčam ti na začiatok PokerTracker3, kde máš aj 60 DŇOVÚ TRIAL VERZIU, a je to aj veľmi prehľadné.. až potom keby mi vyprší trialka na PT3 by som si dal HEM ;)
Obrázok používateľa
Zeltzn

Založený: Dec 2010
Poďakoval/li: 175 krát/97 krát

Odoslaťod TuKE 28 Feb 2011 15:36

crank139 napísal:zdar hram na P****Stars dasa tuniekde zistit napr kolko ruk som odohral v tento den kolko mi stahli za hraniee a podobne veci ? dik

Téma zlúčená s témou P****Stars.
Keď máš otázky k herni, pýtaj sa v téme herne.
S pozdravom
moderátor
Obrázok používateľa
TuKE

Založený: Júl 2007
Poďakoval/li: 13 krát/58 krát

Re: Poker Stars

Odoslaťod maxton 01 Mar 2011 11:01

za ako dlho vam prisla vstupenka (tim ktori sa zaregistrovali) do home games freerollu $100,000 ?
lebo cakam uz treti den a zatial nechodi
maxton

Založený: Feb 2011
Poďakoval/li: 5 krát/7 krát

PredchádzajúcaĎalšia

Naspäť na PokerStars

Kto je prítomný

Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 1 hosť.

Prihlásenie

Zabudol som heslo

Nie ste zaregistrovaný? Registrácia tu!