Poker Stars
FPP na poker stars
Prosím o radu: Dajú sa preposlať body FPP inému hráčovi???Ak hej,tak ako?????
Otázka presunutá do témy venovanej danej herni. Netreba zakladať nové témy na každú otázku.
S pozdravom
moderátor
Otázka presunutá do témy venovanej danej herni. Netreba zakladať nové témy na každú otázku.
S pozdravom
moderátor
- onicem
- Založený: Dec 2010
- Poďakoval/li: 0 krát/0 krát
Re: FPP na poker stars
nie
edit: a staci pouzit jeden otaznik na konci kazdej opytovacej vety
edit: a staci pouzit jeden otaznik na konci kazdej opytovacej vety
-
keso26 - Príspevky: 4853
- Založený: Mar 2007
- Poďakoval/li: 58 krát/90 krát
Re: P****Stars HomeGames Tourney
m0rientes9 napísal:Zdravim, chcem sa spytat, ci by tu mal niekto zaujem zahrat si len tak za hracie chipy (nie za realne peniaze) taku pokrovu seriu (nieco ako WSOP, FTOPS alebo WCOOP) prostrednictvom HomeGames na P****Stars ???
P.S.: Ak sa tu najdu aj ludia, ktori nebazia len po peniazoch, a radi si zahraju poker aj len pre to, ze ich jednoducho bavi
[za peniaze hravam len na full tilte (5 rokov), na P****Stars som v zivote nevlozil depozit a ani neplanujem... popravde som si hernu nainstaloval len asi pred tyzdnom, iba kvoli prave zmienovanym HOME GAMES ]
Seria by pozostavala z cca 50 turnajov (mozno aj viac) a zahrnovala by vsetky pokrove varianty (vratane HORSE, 2-7 lowballs, ako aj Badugi) - t.j. je treba komplexnych hracov, ktori ovladaju pravidla vsetkych hier
Pocet ucastnikov by mal byt: 6-8 stabilnych hracov vratane mna (ak by bolo 8, dali by sa hrat aj shootout heads-up turnaje).
Vsetci hraci by teda odohrali vsetky turnaje serie, a samozrejme kazdy turnaj by bol bodovany, a body zo vsetkych turnajov by sa hracom scitavali v celkovej tabulke (rebricku) hracov serie. [co je aj hlavna pointa tejto planovanej serie, inak by to samozrejme ani nemalo moc zmysel...]
Dolezite teda je, aby mal hrac aj dostatok volneho casu (nie napr. len jeden den v tyzdni).
Interval turnajov by bol trebars 1-2 turnaje za den (v casovom rozmedzi medzi 18:00 - 01:00 hodinou).
Samozrejme, by sa nemuselo hrat kazdy jeden den (obzvlast piatky a soboty, kedy vacsina z nas chodi zit ).
Na dni a case vzdy daneho najblizsieho turnaja by sme sa dopredu dohodli, tak aby to vsetkym najviac vyhovovalo.
Updates? Vazne ma zaujima ci si niekoho nasiel a ci ste to rozbehli...
- 7castle
- Založený: Sep 2007
- Poďakoval/li: 24 krát/148 krát
Re: Poker Stars
Kto potrebuje nove afto? http://poker.nova.cz/clanek/novinky/rek ... blizi.html
- TexasHoldi
- Založený: Mar 2008
- Poďakoval/li: 0 krát/0 krát
P****Stars statistiky
zdar hram na P****Stars dasa tuniekde zistit napr kolko ruk som odohral v tento den kolko mi stahli za hraniee a podobne veci ? dik
- crank139
- Založený: Okt 2010
- Poďakoval/li: 31 krát/7 krát
Re: P****Stars statistiky
Na to sluzi pokrovy software, najrozsirenejsie su dva, PokerTracker a Holdem Manager.
Potrebujes este mat v herni nastavene ukladanie historie aby si tu historiu tento softver vedel precitat a zobrazit ti vsetky mozne statistiky ktore ti napadnu...
Potrebujes este mat v herni nastavene ukladanie historie aby si tu historiu tento softver vedel precitat a zobrazit ti vsetky mozne statistiky ktore ti napadnu...
- vlade
- Založený: Jan 2007
- Poďakoval/li: 246 krát/175 krát
na nieco taketo je dobre nainstalovat managery, holdem je aj free na 15dni potom stoji cca 60e . mas tam vsetko od statov ukladanie ruk profit atd ...
- mi3ckoo
- Založený: Feb 2011
- Poďakoval/li: 4 krát/1 krát
odporúčam ti na začiatok PokerTracker3, kde máš aj 60 DŇOVÚ TRIAL VERZIU, a je to aj veľmi prehľadné.. až potom keby mi vyprší trialka na PT3 by som si dal HEM
-
Zeltzn - Príspevky: 1480
- Založený: Dec 2010
- Poďakoval/li: 175 krát/97 krát
crank139 napísal:zdar hram na P****Stars dasa tuniekde zistit napr kolko ruk som odohral v tento den kolko mi stahli za hraniee a podobne veci ? dik
Téma zlúčená s témou P****Stars.
Keď máš otázky k herni, pýtaj sa v téme herne.
S pozdravom
moderátor
-
TuKE - Príspevky: 3548
- Založený: Júl 2007
- Poďakoval/li: 13 krát/58 krát
Re: Poker Stars
za ako dlho vam prisla vstupenka (tim ktori sa zaregistrovali) do home games freerollu $100,000 ?
lebo cakam uz treti den a zatial nechodi
lebo cakam uz treti den a zatial nechodi
- maxton
- Založený: Feb 2011
- Poďakoval/li: 5 krát/7 krát
Kto je prítomný
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 1 hosť.