Poker Stars
Re: Poker Stars
lol
- Matej Zavacky
- Založený: Jan 2007
- Poďakoval/li: 12 krát/48 krát
hm, myslim, ze ziadat clenov fora o peniaze je zakazane, ale aj tak - mas predsa milion moznosti, ako ziskat no deposit bonus, popripade mozes hrat freerolly a pod., cize mas ako zabit cas skore uzdravenie prajem!
-
matiapag - Príspevky: 2450
- Založený: Aug 2009
- Poďakoval/li: 170 krát/132 krát
Všimol som si, že v dnešnom kvalifikačnom freerolly "Dag Challenge" sú hráči, ktorí už kvalifikačnú vstupenku majú!
čo v prípade, že taký hráč sa dnes znovu kvalifikuje..
Prepadne vstupenka??
Prepadne vstupenka??
- D21
- Založený: Mar 2010
- Poďakoval/li: 9 krát/5 krát
D21 napísal:Všimol som si, že v dnešnom kvalifikačnom freerolly "Dag Challenge" sú hráči, ktorí už kvalifikačnú vstupenku majú!
Prepadne vstupenka??
Prepadne, je zbytocne aby niekto hral 2x, radsej treba nechat priestor tym co este vstupenku nemaju...
- vlade
- Založený: Jan 2007
- Poďakoval/li: 246 krát/175 krát
vlade napísal:D21 napísal:Všimol som si, že v dnešnom kvalifikačnom freerolly "Dag Challenge" sú hráči, ktorí už kvalifikačnú vstupenku majú!
Prepadne vstupenka??
Prepadne, je zbytocne aby niekto hral 2x, radsej treba nechat priestor tym co este vstupenku nemaju...
Potom je to škoda..mali by to kompetentní "ošetriť" => P****Stars!
- D21
- Založený: Mar 2010
- Poďakoval/li: 9 krát/5 krát
Zdravim,jsou na PS nějaké satelity,stepy co se vyplatí hrát za FPP více než je měnit za nízké cash bonusy typu 2,500fpp-20$/4,500fpp-50$ ?? Slyšel sem že dost lidí si tímto způsobem vylepšuje rakeback pomocí různých stepů a satelitu.Nějaké typy?Děkuju
- b0bin4k
- Založený: Mar 2011
- Poďakoval/li: 0 krát/3 krát
.objednaval si uz niekto z PS shopu tie prvoaprilove hluposti niekedy? celkom vtipne su, len by ma zaujimalo ci vam to aj realne strhne tie fppcka a ci z toho nieco je vobec?
-
hegides - Príspevky: 838
- Založený: Mar 2008
- Poďakoval/li: 151 krát/108 krát
hegides napísal:.objednaval si uz niekto z PS shopu tie prvoaprilove hluposti niekedy? celkom vtipne su, len by ma zaujimalo ci vam to aj realne strhne tie fppcka a ci z toho nieco je vobec?
Strhne ti to 1k FPP ale dostaneš do cashieru 16$ takže pro ty, co nejsou Supernovy+, je tohle jedinecna sance mit za 1 FPP = $0.016.
Takže možnost slušného RB
- b0bin4k
- Založený: Mar 2011
- Poďakoval/li: 0 krát/3 krát
Kto je prítomný
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 1 hosť.