Poker Stars
Re: Poker Stars
bratranec ma s P****Stars smutnu skusenost, minuly mesiac ho zabanovali, z dovodu, ze sa "obavaju, aby isty uzivatel (ktory byva v jeho tesnej blizkosti), ktory ma u nich lifetime ban, neziskal pristup k ich stolom prostrednictvom jeho uctu." Chalan z Hlohovca, s tym sasom sa letmo pozna, vraj je to dilino...
-
nabokow - Príspevky: 923
- Založený: Nov 2010
- Poďakoval/li: 213 krát/105 krát
popoBA napísal:cHRiSo4 napísal:Čawte, máte niekto skúsenosti s overovaním účtu na PS v tom prípade ak som tam zaregistrovaný cca rok.. ale vtedy keď som sa zaregistroval som ešte som nemal 18, takže som tam dal rok narodenia o 3 roky starší. Hrám na tom účte len nejak od februára a od vtedy mi nejak neoverovali účet, ale teraz už mám 18 a chcel by som zmeniť rok narodenia a tam mi to píše, že musím zaslať kópiu OP.. mohlo by mi to podľa vás prejsť ak im to bude jasné, že doteraz som nemal 18?
ne.mas smolu a dostanes ban
dostal som ban na 1 deň ..vysvetlovali mi, že z toho možu mať problémy a tak ďalej a potom nech napíšem do správy, že súhlasím s ich podmienkami a nech pošlem kópiu OP .. poslal som a na druhý deň som bol odblokovaný.. na účte mi zmenili dátum narodenia a teraz je všetko v pohode
- cHRiSo4
- Založený: Apr 2012
- Poďakoval/li: 0 krát/2 krát
Zdravim,mam problem s update na PS.Po prihlaseni na PS my vyhodi cervenu tabulku ze musim updatenut.ked na tej tabulke stlacim update tak my to akurat restartne hernu a tabulka je tam zas a ja sa neviem prihlasit.Odinstaloval som hernu a teraz neviem stiahnut instalacku z PS.Ma niekto podobny problem?
- YOSSARIAN1980
- Založený: Júl 2010
- Poďakoval/li: 33 krát/8 krát
Teraz už ten upgrade funguje, ale všetky MTT stoly v herni sú "manually paused" z dôvodu technických problémov.
- Za tento príspevok od AlfaZz poďakovali :
- YOSSARIAN1980
-
AlfaZz - Príspevky: 702
- Založený: Aug 2011
- Poďakoval/li: 200 krát/51 krát
Zobrazuje sa vam poradie hracov pri MTT-SnG? Lebo ja tam vidim poradie tak do 13miesta a potom len prazdne policka, tak ci je chyba len u mna alebo to je sposobene nejakym updatom
- revo933
- Založený: Okt 2011
revo933 napísal:Zobrazuje sa vam poradie hracov pri MTT-SnG? Lebo ja tam vidim poradie tak do 13miesta a potom len prazdne policka, tak ci je chyba len u mna alebo to je sposobene nejakym updatom
.mne ide vsetko vpohode
-
hegides - Príspevky: 838
- Založený: Mar 2008
- Poďakoval/li: 151 krát/108 krát
Ja ked pocas session pozeram tournament lobby, tak mi to pri niektorych hracoch neukazuje poradie, ved za chvilku si idem dat session, tak spravim screen, mozno bude niekto vediet co je s tym
- revo933
- Založený: Okt 2011
.jo, ked tak sprav/ nemyslis tym nahodou to, ze napr. v 180manoch ukazuje len top 25, v 3,5rb 180man top 100, v 45manoch top 15 a tak?
-
hegides - Príspevky: 838
- Založený: Mar 2008
- Poďakoval/li: 151 krát/108 krát
ak by chcel niekto 20$ reload bonus, stačí sa prihlásiť na P****Stars school online, vyplniť 2 ízy kvízy -->tu<--, depositnuť s tým ich kódom a nazbierať 500 VPP do 6 mesiacov
celkom fajn akcia podľa mňa
celkom fajn akcia podľa mňa
-
1886er - Príspevky: 995
- Založený: Okt 2010
- Poďakoval/li: 197 krát/125 krát
Kto je prítomný
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 3 hostí.