Poker Stars

Diskusia k herni P****Stars

Re: Poker Stars

Odoslaťod Tripy 04 Júl 2012 00:39

Jen chci dodat, že občas opravdu lituju, že ty prohrané handy nenatáčim nebo nefotim, protože jen za den by těchto absurdit bylo tolik, že by se někteří možná opravdu divili, s čim všim a jakym způsobem se na PS dá vyhrát...a hlavně jak třeba na riveru zázračně chodí karty...
Tripy

Založený: Júl 2012
Poďakoval/li: 0 krát/0 krát

Odoslaťod nabokow 04 Júl 2012 00:43

dovod, preco nehram turnaje - nemam nervy na to, aby ma nejaky blbec s niecim nemoznym po par hodinach hry suckoutol :)

---

ak si myslis, ze ta nejaka herna okrada, tak tam nehraj (odisiel som z pacificu potom, co som za 20k hands bol 25BI pod EV, stale ale netvrdim, ze je to rigged)
treba si uvedomit, ze MTT su high variance
ak dnes verit nejakej herni, tak imo P****Stars daleko predci ostatne (a ano, uzil som si tam na cashi deep KK<34o all in pre, flop 567 a podobne zveriny)

Za tento príspevok od nabokow poďakovali :
Schmeichel23
Obrázok používateľa
nabokow

Založený: Nov 2010
Poďakoval/li: 213 krát/105 krát

Odoslaťod Name368 04 Júl 2012 07:24

Tripy napísal:...

Nuz, ja som tiez zazil vela hodin strasne zleho runu na PS cashke ale treba vidiet aj to ze online hras dost vela hier za hodinu takze tych suckoutov dostanes vela za hodinu :) a ja pre toto iste nehravam MTT...

A netreba zabudnut ze AK vs 72 je 70% : 30% a nie ako sa niekomu vidi ze je to 95:5 :)

Okrem toho preo by vlastne PS toto robilo? sa mozu vykaslat na hracov co tam hraju o centy ked stejne zarabaju stotisice dolarov denne :)

okrem toho, este nikto na velkej vzorke co ja sledujem situacie nedokazal ze je to nejak ovplyvnene.... Ked odohras 100-500k hands tak mozno zmenis nazor ;)

Za tento príspevok od Name368 poďakovali - 2:
palo1973, Stanley VII
Name368

Založený: Apr 2011
Poďakoval/li: 12 krát/2 krát

Odoslaťod Tripy 04 Júl 2012 18:14

Já nehraju čistě jen MTT turnaje, tohle se mi běžně stává i S&go turnajů, včera se mi u dvou stolů ve stejný okamžik stalo, že měl týpek jednu kartu a přišla mu komplet postupka. Já vim, stát se to může, pravděpodobnost je malá, ale je. Ale vypozorovala jsem sama na sobě, jak kdyby vám PS předem určili, zda zrovna dnes budete vyhrávat nebo prohrávat....Jsou dny, kdy hraju i s horšími kartami a zázračně mi to na stůl chodí a pak jsou zcela opačné dny, kdy ať mám v ruce sebelepší karty, pokaždé vypadnu....a to za den odehraju x turnajů nebo SandGo -ček. Samozřejmě poker je hodně o štěstí a občas člověk prostě vyhraje i na "náhody". ale jak říkam, přijde mi že na PS se to stává nějak příliš často. Pokud za den hraju čistě Sit and go, dejme tomu v 10 lidech a v 80% procentech z nich prohraju, protože se stávají tyto zvláštní náhody a to třeba u třech stolů naráz, pak mi to opravdu přijde už dost zvláštní....protože pravděpodobnost že se nějaká taková absurditka stane na třech stolech najednou je už opravdu velmi malá...
Tripy

Založený: Júl 2012
Poďakoval/li: 0 krát/0 krát

Odoslaťod kubo251 04 Júl 2012 19:35

minule sa mi stalo ze mi prislo dva krat po sebe AA a dva krat mal niekto KK :D
kubo251

Založený: Jún 2010
Poďakoval/li: 3 krát/28 krát

Odoslaťod 1886er 04 Júl 2012 20:45

táto téma a dnešný super run ma nakopol k tomu, že som sa kukol na zúbok pravdepodobnosti toho ako P****Stars RNG vykladá tie karty pri flush a straigh draws. podelím sa s výsledkami, asi

sú to výsledky z mojej databázy 162 328 rúk (cca od februára :D )

v každom prípade mám FD alebo SD a v každom prípade som videl river

Gutshot na flope: 1229x
-> straight: 192x
% 15,62 (z databázy)
% 16,47 (teoretická hodnota)

OESD na flope: 293
-> straight: 88
% 30,03
% 31,45

Gutshot na turne: 2757
-> straight: 219
% 7,94
% 8,70

OESD na turne: 662
-> straight: 108
% 16,31
% 17,39

Flush draw na flope: 646
-> flush: 240
% 37,15
% 34,97

Flush draw na turne: 1461
-> flush: 325
% 22,24
% 19,57

neni to nejak extrémne veľká vzorka (hlavne kôli veľkosti databázy a podmienke, že musím vidieť river) ale už sa to celkom kryštalizuje. nečakal som takéto výsledky tbh, v niektorých dokonca bežím nad očakávaním
tieto drawy boli asi posledná vec, o ktorej som si myslel že dostávam spravodlivú porciu, a hľa :)

keď sa tak človek zamyslí, je možné, aby nejaký soft dával niekoľkým hráčom ~spravodlivú porciu odds na výhru a iným nie?

inak paradox je, že toto tu píšem práve ja, keďže som sa tu chodil v minulosti vyplakávať po každom vysuckoutovanom dni :D

a takúto "analýzu" si može spraviť každý, stačí sa tak 15 minút pohrať s filtrami a je to. ez game

dneska som prehral 2x s AA. true story :o

Za tento príspevok od 1886er poďakovali - 3:
Kominak, WolfiKxx, YOSSARIAN1980
Obrázok používateľa
1886er

Založený: Okt 2010
Poďakoval/li: 197 krát/125 krát

Odoslaťod jaroslavG 04 Júl 2012 21:24

Môj názor na celú vec je taký že PS je určite rigged,minule som si zapol mikrolimit CG- hned tretia handa all in pre flop mal som 63o a prehral som,hovorim si ok nahoda,ale ked sa mi to stalo so 72o päť krat po sebe začal som pochybovat ci je to skutocne mozne .Potom mi prisli rakety a cuduj sa svetu vytocil som ich -mozno mi niektory mikro "regovia" neuveria . Toto bola hned druha indicia ze PS je zmanipulovane , asi po 300 handach a potom co som prehral kazdy all in / napr. 52 proti 98s , 82proti AK,45proti KQ atd/ som si uz bol takmer isty ze mam pravdu lenze som vytocil 34s do 23 potom ako mi na river dosiel diamond flush ,ale nastastie to bola handa proti jednemu slovakovi -podla prizvuku zo šariša- a on mi vysvetlil ze to bolo len preto aby som sa ku stolom vratil aj zajtra. Takže myslím že dokazovanie je úspešne za mnou a môžem kludne prehlásiť že PS je herna ktora svoje multimilionove zarobky riskuje na to aby zmanipulovali mikrolimity a vytočili obyčajného solídneho hráča zo slovenska. Tolko z mojej strany.
jaroslavG

Založený: Jún 2009
Poďakoval/li: 0 krát/5 krát

Odoslaťod Chlpo1989 04 Júl 2012 21:26

Dakujeme za hodnotny prispevok :good:
Obrázok používateľa
Chlpo1989

Založený: Okt 2009
Poďakoval/li: 37 krát/235 krát

Odoslaťod Zajacekk 04 Júl 2012 22:18

Tripy napísal:...

Tripy, aspoň budeš mať šťastie v láske :) ...
K téme: skús zmeniť herňu, keď si si takto zaškatuľkovala PS, určite ti neurobí dobre, pokiaľ tam budeš hrať s odporom... Vždy môže byť hocijaká zmena dobrá, či zmena herne, zmeny vzhľadu stolov, kariet atď...
Ďalej sa pripájam k názoru, ktorý tu už odznel, že skús odohrať väčšiu vzorku a potom si urob štatistiky a určite ti to nevýjde v pomere 0:100 v tvoj neprospech, ako sa ti to zdá teraz :)
Obrázok používateľa
Zajacekk

Založený: Jan 2011
Poďakoval/li: 19 krát/42 krát

Odoslaťod revo933 05 Júl 2012 03:14

Ja som zas stretol 2 baby v rovnakom tricku... Jednu sa mi podarilo zbalit a druhu nie. Imo to je rigged :roll:
revo933

Založený: Okt 2011
Poďakoval/li: 0 krát/2 krát

PredchádzajúcaĎalšia

Naspäť na PokerStars

Kto je prítomný

Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 1 hosť.

Prihlásenie

Zabudol som heslo

Nie ste zaregistrovaný? Registrácia tu!