Poker Stars
Re: Poker Stars
Ahojte
ja som nový na P****Stars a chcem sa spýtať na jednu vec. Vložil som si na hráčsky účet peniaze, ku ktorým som dostal 100% navyše. Ako môžem získať tento 100% bonus??? Vopred ďakujem za odpoveď a radu
ja som nový na P****Stars a chcem sa spýtať na jednu vec. Vložil som si na hráčsky účet peniaze, ku ktorým som dostal 100% navyše. Ako môžem získať tento 100% bonus??? Vopred ďakujem za odpoveď a radu
- petert22
- Založený: Okt 2012
- Poďakoval/li: 0 krát/2 krát
petert22 napísal:Ahojte
Musis to odohrat na rake. A ten bonus budes dostavat postupne po castiach.
-
s44vhl7l - Príspevky: 210
- Založený: Jan 2011
- Poďakoval/li: 55 krát/4 krát
s44vhl7l napísal:petert22 napísal:Ahojte
Musis to odohrat na rake. A ten bonus budes dostavat postupne po castiach.
Hej to viem, že ho budem dostívať po častiach. A čo sa stane v prípade, keď všetky vložené peniaze prehrám? Tým pádom mi už zaniká nárok na bonus?
- petert22
vlozis dalsie
inak mas narok na bonus pri prvych troch vkladoch, ak si napriklad teraz vlozil 100 dolarov, tak mozes do 3 mesiacov este napr 200 a potom 300 (vsetko do 3 mesiacov od prveho vkladu), a potom budes mat narok na plny 600 dolarovy bonus.
inak mas narok na bonus pri prvych troch vkladoch, ak si napriklad teraz vlozil 100 dolarov, tak mozes do 3 mesiacov este napr 200 a potom 300 (vsetko do 3 mesiacov od prveho vkladu), a potom budes mat narok na plny 600 dolarovy bonus.
-
nabokow - Príspevky: 923
- Založený: Nov 2010
- Poďakoval/li: 213 krát/105 krát
No a ešte posledná otázka , či som to správne pochopil. Ten bonus dostávam teda postupne, po nahratí FPP bodov...? A FPP body dostávam za každý dolár vloženy do hry.....??
Potrebujem zadať niekam aj nejaký kód, pre uplatnenie tohoto bonusu? alebo to ide automaticky?
Potrebujem zadať niekam aj nejaký kód, pre uplatnenie tohoto bonusu? alebo to ide automaticky?
- petert22
za kazdych 170 VPP bodov (nie FPP) dostanes 10 dolarov. Pri vklade treba zadat kod STARS600.
Za 1 dolar rake dostanes 5.5VPP bodu (na NL10 az 7VPP, NL5 8.5VPP a NL2 az 10VPP za dolar rake), cize na uvolnenie 10 dolarov treba narakeovat 31 dolarov.
Cize ak odohras povedzme 10 dolarovy pot, v ktorom ste dvaja na flope, tak rake bude nejakych 45 centov, z toho polovicou si prispel ty, dostanes cca 1 VPP (rake je bezne 5 percent z potu, na P****Stars je nizsia rake, max do 4.5pct).
Za 1 dolar rake dostanes 5.5VPP bodu (na NL10 az 7VPP, NL5 8.5VPP a NL2 az 10VPP za dolar rake), cize na uvolnenie 10 dolarov treba narakeovat 31 dolarov.
Cize ak odohras povedzme 10 dolarovy pot, v ktorom ste dvaja na flope, tak rake bude nejakych 45 centov, z toho polovicou si prispel ty, dostanes cca 1 VPP (rake je bezne 5 percent z potu, na P****Stars je nizsia rake, max do 4.5pct).
-
nabokow - Príspevky: 923
- Založený: Nov 2010
- Poďakoval/li: 213 krát/105 krát
kód sa zadáva pri vklade, ak si tak nespravil, nárok na bonus nemáš. aby si ten bonus mal aktívny, budeš musieť vložiť znova ale aj s kódom
/
/
-
1886er - Príspevky: 995
- Založený: Okt 2010
- Poďakoval/li: 197 krát/125 krát
Hej ide o first deposit bonus. Ten kód som tam nevložil, nevedel som o tom, že to mám spraviť. No čo už, nabudúce budem vedieť. Škoda, v podstate som takto prišiel o 100 Eur
- petert22
FDB na PS sa zapocitava do prvych troch vkladov takze kludne si tam mozes vlozit znova zadat kod a budes mat bonus a najlepsie je si tam vlozit celych 600 na clearovanie
- 77kojak77
- Založený: Aug 2011
- Poďakoval/li: 8 krát/5 krát
možno by sa to dalo spraviť tak, že by si tých 100 vybral a znova vložil aj s kódom. ale neni som si istý, či by si tým cashoutom nestratil FDB nadobro.
-
1886er - Príspevky: 995
- Založený: Okt 2010
- Poďakoval/li: 197 krát/125 krát
Kto je prítomný
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 5 hostí.