Poker Stars
Re: Poker Stars
Ak si už mal na P****Stars účet predtým, môže to byť z toho dôvodu, lebo P****Stars nedovoľuje jednému hráčovi mať viac účtov. Ak je to tvoj prvý účet, treba napísať na support@P****Stars.com, my bohužiaľ nemáme tvoju registráciu ako overiť. Môžeš im napísať aj po slovensky.
Treba im napísať ID turnaja (ten dnešný má 697597365), že si sa registroval cez odkaz na PokerPortali, tak prečo nemôžeš hrať. Spýtaj sa aký je teda tvoj affiliate (stránka, cez ktorú si sa registroval).
Treba im napísať ID turnaja (ten dnešný má 697597365), že si sa registroval cez odkaz na PokerPortali, tak prečo nemôžeš hrať. Spýtaj sa aký je teda tvoj affiliate (stránka, cez ktorú si sa registroval).
-
Stanley VII - Príspevky: 2079
- Založený: Mar 2008
- Poďakoval/li: 97 krát/218 krát
Ok dík moc za odpoveď...mal som už jeden účet kedysi tam...
- Rado.s
- Založený: Jan 2013
- Poďakoval/li: 0 krát/0 krát
Môžeš skúsiť aspoň zajtrajší freeroll na Wi****m hill, keďže tento sa ti nedá do tohoto Starsového prihlásiť. Má dokonca ešte väčšiu value, hrá sa o $150 a väčšinou hráva len do 30 hráčov. Treba tam len trochu niečo odohrať, nejaký turnaj alebo cashgames a budeš mať bodov až až na kopec turnajov.
Viac info si môžeš kuknúť tu, ak si si ešte o týchto turnajoch nečítal: http://www.pokerportal.info/spravodajstvo ... tal-hracov
Viac info si môžeš kuknúť tu, ak si si ešte o týchto turnajoch nečítal: http://www.pokerportal.info/spravodajstvo ... tal-hracov
-
Stanley VII - Príspevky: 2079
- Založený: Mar 2008
- Poďakoval/li: 97 krát/218 krát
Ok dík za info
- Rado.s
- Založený: Jan 2013
- Poďakoval/li: 0 krát/0 krát
Ahoj viete mi prosim niekto poradiť dal som si prvý X vyplatu cez VISA že aký čas trvá pripísanie na účet, dakujem
-
Hendo999 - Príspevky: 252
- Založený: Júl 2010
- Poďakoval/li: 83 krát/15 krát
Hendo999 napísal:Ahoj viete mi prosim niekto poradiť dal som si prvý X vyplatu cez VISA že aký čas trvá pripísanie na účet, dakujem
Mne to trvalo tuším štyri pracovné dni. Ale verím tomu, že sa to môže líšiť.
- amaterik
- Založený: Aug 2012
- Poďakoval/li: 10 krát/18 krát
amaterik napísal:Hendo999 napísal:Ahoj viete mi prosim niekto poradiť dal som si prvý X vyplatu cez VISA že aký čas trvá pripísanie na účet, dakujem
Mne to trvalo tuším štyri pracovné dni. Ale verím tomu, že sa to môže líšiť.
dakujem
-
Hendo999 - Príspevky: 252
- Založený: Júl 2010
- Poďakoval/li: 83 krát/15 krát
zdar nazbieral som potrebny pocet VIP Stellar Revards aj mi nato vybehla nejaka ionka ze som to uz nazbieral no bonus sa mi nepripisal na ucet, neviete preco?
- crank139
- Založený: Okt 2010
- Poďakoval/li: 31 krát/7 krát
najnovší update by mal priniesť aj toto
znie to celkom zaujímavo
znie to celkom zaujímavo
New game types: 5 Card Omaha and Courchevel
This update we will be deploying two new game types: 5 Card Omaha and Courchevel. Both will be rolled out in Hi and Hi/Lo variants and you can find Ring Games under the “Omaha” > “5 Card Omaha” tabs.
In case you are not familiar with those variants, 5 Card Omaha is played just like Omaha, but with 5 hole cards. Courchevel is a variation of 5 Card Omaha where the first flop card is dealt face up at the beginning of the hand.
-
1886er - Príspevky: 995
- Založený: Okt 2010
- Poďakoval/li: 197 krát/125 krát
Kto je prítomný
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 4 hostí.