Poker Stars
Re: Poker Stars
ja som to uz tiez sparoval, ale pri prenasani si to odomna nepytalo FDB kod, takze som to zrusil a normalne si to prenesiem cez skrill
-
matiapag - Príspevky: 2450
- Založený: Aug 2009
- Poďakoval/li: 170 krát/132 krát
Buschla tiez mi to slo bez problemov. Mimo toho vobec nerozumiem tomu co si napisal. FTP nema zakazane hrat pre SVK a preto to nepojde??? Cital som co si napisal x krat a nepochopil no kazdopadne som to sparoval a zahral
-
obivano - Príspevky: 887
- Založený: Feb 2009
- Poďakoval/li: 2 krát/8 krát
obivano napísal:Mimo toho vobec nerozumiem tomu co si napisal. FTP nema zakazane hrat pre SVK a preto to nepojde??? Cital som co si napisal x krat a nepochopil no kazdopadne som to sparoval a zahral
Myslel to tak, ze primarnym ucelom toho parovania bolo, aby hraci, ktory pred tym, ako FTP zavreli a mali tam peniaze a mohli hrat z USA si mohli po novych zakonoch a znovuotvoreni herne preniest peniaze inde.
-
no neviem ako dlho to takto funguje ,ale urcite to predtym neslo. Ma tu bullshitujete .Teraz som to mal do minuty hodove , predtym tam pisalo v ps accounte ked ste klikli na pair with ftp , ze to ide len krajnam , ktore maju zakazane hrat na FTP , len aby si mohli cashoutnut a bolo to tak dlhe mesiace.
-
buschle - Príspevky: 3094
- Založený: Jún 2007
- Poďakoval/li: 47 krát/133 krát
islo to hned na zaciatku ako prislo FTP, ja som to tiez sparoval skoro hned a aj prenasal peniaze...
mozno ti to neslo len vtedy, ked sa na to PS soft pripravoval, ze tam bola sice napisana ta moznost, ale neslo to este nikomu...
mozno ti to neslo len vtedy, ked sa na to PS soft pripravoval, ze tam bola sice napisana ta moznost, ale neslo to este nikomu...
- foraid
- Založený: Mar 2011
- Poďakoval/li: 7 krát/17 krát
jedneho vecera na stars, ked som si pinkal nizsie ako obvykle
inak ten Chris mal vpip 100 pred touto handou a milestone foldol pre
inak ten Chris mal vpip 100 pred touto handou a milestone foldol pre
-
nabokow - Príspevky: 923
- Založený: Nov 2010
- Poďakoval/li: 213 krát/105 krát
nabokow napísal:...inak ten Chris mal vpip 100 pred touto handou a milestone foldol pre
riadny herofold teda predviedol
anyway, grats
- ondoko
- Založený: Aug 2011
- Poďakoval/li: 26 krát/63 krát
Pekná výhra, poteší
-
Stanley VII - Príspevky: 2079
- Založený: Mar 2008
- Poďakoval/li: 97 krát/218 krát
-
boli sme traja pri stole 250+bb deep, vsetci chodia all in pre, aby nahrali viac vpp
zase vyhrala najslabsia handa preflop, imo je to rigged
zase vyhrala najslabsia handa preflop, imo je to rigged
-
nabokow - Príspevky: 923
- Založený: Nov 2010
- Poďakoval/li: 213 krát/105 krát
Kto je prítomný
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 0 hostí.