Ahoj.
Mam novoinstalovany Win8, a HM2 mi pise, ze ak chcem, aby mi spravne fungoval, musim spustit Stars ako administrator.
Ak to spravim so subormi Stars, nespusti sa mi Stars (inac ano, len mi nejde Zoom poker a ine vecicky).
Nema s tym niekto skusenosti?
Win8+HM2
Počet príspevkov: 5 • Stránka 1 z 1
Re: Win8+HM2
skus vypnut antivirus a firewall ak mas nejaky... Ak ti to potom pojde tak bude treba pridat do nich vynimky pre HM2,PS a POSTGRE SQL.
- ferkan
- Založený: Máj 2008
- Poďakoval/li: 5 krát/28 krát
Len doplnim zo stranky HM:
Do firewallu a antiviru treba pridat vynimku pre subory:
holdemmanager.exe,
hudfuncapps.exe,
postgres.exe,
pg_ctl.exe (postgres\bin),
hmupdate.exe.
Spustat HM2 ako administrator.
Mozno bude potrebne odinstalovat Antivirus, nainstalovat HM2 a potom znova nainstalovat Antivirus
Do firewallu a antiviru treba pridat vynimku pre subory:
holdemmanager.exe,
hudfuncapps.exe,
postgres.exe,
pg_ctl.exe (postgres\bin),
hmupdate.exe.
Spustat HM2 ako administrator.
Mozno bude potrebne odinstalovat Antivirus, nainstalovat HM2 a potom znova nainstalovat Antivirus
- vlade
- Založený: Jan 2007
- Poďakoval/li: 246 krát/175 krát
Diky za rady.
Firewall nepomohol, antivirus asi mam zabudovany vo Win8, ale nic som s tym nerobil.
Vynimky pridane, nepomohlo...
Ale prisiel som na nieco zaujimave:
Ak zaskrtnem pri kompatibilite spustit ako administrator, Stras sa nespusti (spustam klasicky lavym tlacidlom).
Ak pravym tlacidlom vyberiem z ponuky spustit ako administrator, nabehne to bez problemov a ani HM2 nerobi problemy!
Takze Stars odteraz spustam pravym tlacidlom ako administrator...
Firewall nepomohol, antivirus asi mam zabudovany vo Win8, ale nic som s tym nerobil.
Ak zaskrtnem pri kompatibilite spustit ako administrator, Stras sa nespusti (spustam klasicky lavym tlacidlom).
Ak pravym tlacidlom vyberiem z ponuky spustit ako administrator, nabehne to bez problemov a ani HM2 nerobi problemy!
-
Zoling - Príspevky: 203
- Založený: Apr 2007
- Poďakoval/li: 10 krát/17 krát
Zoling napísal:Diky za rady.
jop, ja to tiez tak spustam a tiez som badal celkom dlho, kde je problem o windows 8 ani nehovorim, co som musel prvy raz googlit, ako vypnem komp
no ale k teme.. predpokladam, ze to spustas cez ikonku- odkaz na P****Stars.exe (tusim tak sa to vola, zistis to normalne cez vlastnosti) a ak to zmenis/prepises na P****Stars.exe (ten by mal byt v tom istom priecinku ako P****Stars.exe), tak ti to pojde aj lavym normalne, ale uz neviem veru, ako to bude s tymi updatmi.
- ondoko
- Založený: Aug 2011
- Poďakoval/li: 26 krát/63 krát
Počet príspevkov: 5 • Stránka 1 z 1
Kto je prítomný
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 2 hostí.