1/2 live cg, fold 3rd nuts ? :)
Počet príspevkov: 27 • Stránka 3 z 3 • 1, 2, 3
Re: 1/2 live cg, fold 3rd nuts ? :)
Proste Grobi má silný rešpekt a ľudia asi vedia, že sa nám nejako znitil, tak hrajú iba AAs+ proti nemu AIPF
V homegame aj v HU hrá proti mne otrasne nity, v HU dokonca limpuje AA na BTNe
V homegame aj v HU hrá proti mne otrasne nity, v HU dokonca limpuje AA na BTNe
-
TuKE - Príspevky: 3548
- Založený: Júl 2007
- Poďakoval/li: 13 krát/58 krát
Aspon sa Orbitak na sekundu zlakol ze mas QK? Myslim ze vycuvat sa v tejto hre moc nedalo...aj ked ja by som sa asi vyprasil az na turne bo by som flop len calloval
- TexasHoldi
- Založený: Mar 2008
- Poďakoval/li: 0 krát/0 krát
no necalloval to uplne insta takze som si chvilu myslel ze mozem byt aj dobry, ale vedel som ze to nemusi nic znamenat, proste dal si zratat chipy a v klude ich posunul za ciaru callovat flop sa mi vobec nepaci, pretoze viac ako polka kariet z balicka ti moze zabit action.
- ferkan
- Založený: Máj 2008
- Poďakoval/li: 5 krát/28 krát
To je pravda ale vacsina osadenstva v Hrone si taku "drobnost" ani nevsimnu a tych co si to vsimnu poznas Ty si to tam hodil cele z fleku? Som myslel ze si dal na 200 a call Ale kedze BB by to tam na 90% poslal asi by som sa tiez AI po flope nevyhol
- TexasHoldi
- Založený: Mar 2008
- Poďakoval/li: 0 krát/0 krát
nj ale problem bol zeby som na turne hral uz iba s orbitom ktory aj sleduje co pride no boarde ten treti tam mal malo chipsov a uz orbitovym reraisom bol skoro pokryty. Takze jedine rozumne co mi ostavalo to tam supnut cele na flope. Nebol som z toho nejaky super nadseny lebo som pocital ze mozu mat dokopy proti mne 40-50% ale tazko s tym nieco ine spravit.
- ferkan
ako mas 50-60% sancu na vyhru v 3way pote s takym mnozstvom dead money tak nie si nadseny? to by mal byt fistpump
-
yegon - Príspevky: 8010
- Založený: Júl 2007
- Poďakoval/li: 18 krát/900 krát
jj chapem ze to je trosku result-oriented ale mal som take obdobie na live cashke ze som prehraval neskutocne veci, kusali ma vsetky drawy superov ... Potom sa to prenesie aj do hlavy v takychto spotoch ze aaano aj toto musis shipnut ale prehras ak si uz teraz neprehral napriek tomu sa tym snazim nezapodievat a hrat bez tychto predsudkov, ale ako vidiet nepomaha
- ferkan
Počet príspevkov: 27 • Stránka 3 z 3 • 1, 2, 3
Kto je prítomný
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 27 hostí.