[SNG] 1.level QQ Hero fold na minraise

Priestor na diskusiu o odohraných rukách aj mimo blogu

Re: [SNG] 1.level QQ Hero fold na minraise

Odoslaťod haman 24 Mar 2011 16:17

Diskusia zrejme ovplyvnuje to, ze som postol aj results. je fakt, ze som ruku neplanoval rozoberat, postol som ju skor ako kuriozitu. Ale vidim, ze je o com debatovat.
fefe13 napísal:ake boli v tvoje myslienkove pochody v tejto ruke? Neviem ale tiez sa mi to moc nepozdava. Na flope ta poraza len set, samozrejme super moze castkokrat drzat nabehy co tu aj ocakavam.

Ano, daval som ho na set. Minraise znamena monster, toto bola snad 1.vynimka s ktorou som sa stretol, ze by niekto minraisoval moj velky raise a mal pritom iba draw.
fefe13 napísal: Preto ak by som nebol ochotny sa po pripadnom pushi stacknut tak mi pride ten raise zbytocne velky..respektive zbyotocny uplne. Radsej by som volil pot control ,callom za 60 sa celkom lacno pozries na turn a mozes sa zariadit na turne.

Takyto min donk znaci na vela vela percent nabijaniu drawu, nemozem mu dat tak lacno dalsiu kartu, musel som to raisnut. Citaj dalej, preco som tak vela raisol.
fefe13 napísal: Ak nedojde najaka scare karta mozes mu to tam poslat

Keby som dal len call, tak sa nedozviem co ma a mozem stale narazit na set. Bavime sa samozrejme o tom, ze nepride Q na turne.
Marian21x napísal:Ake mali stats? A preco si daval taky velky reraise na flope?

Nemal som na nich stats, novy hraci, uplne 1.ruka SNG. Boli to random calling stations, ktory vypadavaju v uvodnych leveloch, alebo sa nachipuju. Preto som dal taky velky raise, lebo som toho donkera daval na draw. Hociaky mensi raise by mu daval dobre odds na call proti 2.hracom, keby dal call aj 3.hrac v hre:
Pot 250 + donk60 + moj_raise300 +mozny_call_3.hraca300 = 910 a on by teda mal dat 240 do potu 910 co ma 20% odds na flushdraw, cize som raisol MALO!
2. toto bol 1.level, random players, calling stations, po kazdej session zabijem hodinu poznamkovanim co vsetko su ochotny zaplatit, cize ten raise vobec nebol velky ale skor maly.
haro napísal:suhlasim s fefem , volil by som flop call a lacno sa dotat na river , pri tvojom raise asi musis ist allin . nemyslim si ze UTG tu bude donkovat flop so setom ,ale skor ch/r .

call som nemohol dat, pozri odpovede pre fefe a Marian21x. Je fakt, ze set by skor nedonkol, ale ja som sa hlavne zameral na ten minraise. Preco by minraisoval moj raise, ked len drawuje? Keby bol ochotny sa stacknut s draw, preco rovno nedal allin? Proste sa mi ten minraise zdal mocny proti 2 hracom.
haman

Založený: Apr 2010
Poďakoval/li: 853 krát/189 krát

Odoslaťod fefe13 24 Mar 2011 17:15

Jasne ja som nebral do uvahy to ze dosla Q na turn, moje posty vychadzali cisto z akcie PF a na flope.

Ja mam na tomto limite take skusenosti ze tyto hraci dolpatia raise s draw absolutne bez ohladu na vysku. Cize ci das 200,300 alebo viac u nich nehra rolu. Jedine ak im to tam pushnes cele zahodia. Nejake pot odds im nic nehovori a preto uz keby som nechcel davat kartu zdarma tak dam raise okolo 210. Myslim ze by to malo rovnaky ucinok na zistenie na com si. Oni by ti podla mna s to draw doplatilia aj vacsi raise, tak ci tak by si ich nevytlacil.. teda to sa mne casto stava.
Co sa tyka toho minraisu ano ten je podozrivi, skor z draw davaju plnu... takze tu je to otazne.
fefe13

Založený: Feb 2010
Poďakoval/li: 4 krát/4 krát

Odoslaťod Mlachi 24 Mar 2011 18:11

callovat by som to necalloval...tahame value....takze rr a som ochotny sa tam stacknut aj proti dvom,ak su to fakt fishy hraci,pretoze tam mozu mat vsetko mozne...nizsie pary,FD,A9 a pod....urcite aj sety,ale tak vacsiu cast ich rangu si myslim porazam....ak by som tam uz mal nejake dobreho rega,tak som ochotny to sem tam foldnut...to uz zas by zalezalo na konkretnej situacii.....a nabuduce ako vravis,nedavaj vysledok....len zbytocne zavadzia ;)
Obrázok používateľa
Mlachi

Založený: Nov 2008
Poďakoval/li: 29 krát/8 krát

Odoslaťod Krtkoslav 24 Mar 2011 18:26

lol... ak toho cloveka nemam poznaceneho ako TOP rega danych limitov tak tam to je u mna easy all in pretoze na tychto limitoch casto narazis na hracov co ti tam tu plnu s TPTK na nizkom flope daju, pripadne aj takychto pacientov (rovnako 10 10, JJ , AA KK ta bude pretacat PF). Ten set Ti to casto callne iba (alebo shipne all in koli draw flope, ked ta pretoci a pride flush moc by sa comitol, namiesto toho ship flop/ safe turn by bol ok.)

Inac ak Ti mozem poradit raise z takej pozicie QQ v zaciatkoch by som daval isto viac kludne 130-150, aby si to hral s jednym hracom, pacient sa vzdy najde, pripr Ti buchne all in s malym parom :) :) ale nato treba mat stats na superov.

Krtkoslav
(hram na Absolute pokri/ Poker Idole)
Krtkoslav

Založený: Okt 2009
Poďakoval/li: 3 krát/1 krát

Odoslaťod Topolman 25 Mar 2011 01:51

Urcite neva eva fold QQ na takom flope na tychto limitoch. Pamataj na to ze minraise na flope (selico mozne ako draw, mid pair az po uplny air) nie je to iste ako minraise na turne, co vacsinou znaci monster. Stackovat sa tu je na milion percant ziskove ak nemas read ze je to solid player (ajked ten by asi svoj set raisoval o trosicku viac). bez ohladu na results toto sa foldnut neda.
Su spoty ked sa da foldnut (resp zahrat na setmine ked dostanes dobre odds) QQ pred flopom ked raisnes a dostanes min 3bet ked to velmi cast znaci nieco ako AA, KK, ale to uz je z ineho rozku.
Topolman

Založený: Apr 2010
Poďakoval/li: 7 krát/5 krát

Predchádzajúca

Naspäť na Pokrové partie

Kto je prítomný

Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 4 hostí.

Prihlásenie

Zabudol som heslo

Nie ste zaregistrovaný? Registrácia tu!