-no v prvej hre ukazal TT !!!,povedal,ze sa mu nepacil ten maly bet na riveri
-v druhej hre mal uz na flope monsterhand,mal A8 v diamondoch,preco to slowplayoval neviem,ale keby to checkraisol mam problem
-inak napriek tomu bol on cca na nule,lebo vyhral vela malych a strednych potov agresivnou hrou,ale ked sa na to spatne divam,nie som si sit isty ci to hral naozaj az tak dobre
2x set vs.poker pro
Počet príspevkov: 13 • Stránka 2 z 2 • 1, 2
Re: 2x set vs.poker pro
palo1973 napísal:-ale ked sa na to spatne divam,nie som si sit isty ci to hral naozaj az tak dobre
pro nepro , kludne sa zhodneme ze to nezahral vobec dobre
-
buschle - Príspevky: 3094
- Založený: Jún 2007
- Poďakoval/li: 47 krát/133 krát
Re: 2x set vs.poker pro
Hehe Palo neuveris ale chcel som po precitani tvojho OP napisat ze insta call mal JJ
Malo betujes, to je pravda, a dobreho hraca treba urcite raisnut na flope, ked je to niekto ako ja tak sa mu to nebude pacit da ta na air ked nema eso a bude s tebou hrat dalej, niekde po ceste nieco hitne uveri ze je dobry da hero call na river a mas stack
Druha ruka je svina, toto ma vzdy trapilo ci betovat turn, na jednej strane ak ma FD je dobre betovat ale zase nechces sa nechat c/r ak uz ju ma alebo ma NFD, lebo takto deep to zlozis ak da dost.
Fakt neviem ci check behind alebo bet, ale as played urcite call.
EDIT: By ma zaujimalo kedy ja flopnem live set
Malo betujes, to je pravda, a dobreho hraca treba urcite raisnut na flope, ked je to niekto ako ja tak sa mu to nebude pacit da ta na air ked nema eso a bude s tebou hrat dalej, niekde po ceste nieco hitne uveri ze je dobry da hero call na river a mas stack
Druha ruka je svina, toto ma vzdy trapilo ci betovat turn, na jednej strane ak ma FD je dobre betovat ale zase nechces sa nechat c/r ak uz ju ma alebo ma NFD, lebo takto deep to zlozis ak da dost.
Fakt neviem ci check behind alebo bet, ale as played urcite call.
EDIT: By ma zaujimalo kedy ja flopnem live set
- 7castle
- Založený: Sep 2007
- Poďakoval/li: 24 krát/148 krát
Počet príspevkov: 13 • Stránka 2 z 2 • 1, 2
Kto je prítomný
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 34 hostí.