6 $ sng na stars,call or fold

Priestor na diskusiu o odohraných rukách aj mimo blogu

Re: 6 $ sng na stars,call or fold

Odoslaťod palo1973 22 Dec 2009 16:50

Riddlah napísal:v tomto spote by ma asi nenapadlo nic ine ako fold,uz len preto ze je to dost marginal, tak radsej foldnem ako by som mal spravit zly ev-tah
btw: preco v range hracovi na utg niesu vysoke pary ?

-rozmyslas dobre,foldom nic nepokazis,vacsinou,otazka je len ci to nahodou nie je predsa dobry spot pre nas

-Arimmer,push a call je to iste,ten 3k tight small blind nas nedorovna s nicim okrem KK+
Obrázok používateľa
palo1973

Založený: Máj 2008
Poďakoval/li: 61 krát/219 krát

Odoslaťod A_Rimmer 22 Dec 2009 17:05

palo1973 napísal:
-Arimmer,push a call je to iste,ten 3k tight small blind nas nedorovna s nicim okrem KK+

No ved tak som to aj myslel, na flope bude aj tak jeden AI, a jeden s 300 behind a blindy callnu naozaj len KK+, tak ci tak sa tam dostaneme do allinu na flope aj ked dojde QKA... :D Preto hovorim ze to tam treba napalit ked uz cele a nie blby call. Ale ja by som to aj tak foldol.
Obrázok používateľa
A_Rimmer

Založený: Apr 2008
Poďakoval/li: 88 krát/131 krát

Odoslaťod Riddlah 22 Dec 2009 17:15

aha, dakujem za vysvetlenie

nevedel som, že sa to tak robi, teda sudil som to podla seba, kedže ja to nerobim myslel som, že to nebude robit ani niekto iny, prisposobovat silu ruke stavke(slabsia - silnejsi raise) moja chyba :D
Obrázok používateľa
Riddlah

Založený: Jún 2009
Poďakoval/li: 67 krát/9 krát

Odoslaťod yegon 22 Dec 2009 17:19

jedna dolezita vec - ak by to bol 3way pot ludi s rovnakymi stackmi stacilo by nam 33% equity na call ale v tejto situacii ked jeden z nich je short tak potrebujeme 38% co je dost velky rozdiel

ak dame superom range
utg: JJ-55,AJs+,KQs,AJo+,KQo
fish: 88+,ATs+,KJs+,QJs,AJo+,KJo+,QJo

tak mame cca 35%

cize mozno ak by boli stacky vyrovnane sa to oplati ale pretoze je jeden short tak je to -EV

samozrejme je to otazka rangov - urcite sa da vykonstruovat taka range superom aby sa to oplatilo ale mne sa uz aj ta co som dal zda byt dost optimisticka
Obrázok používateľa
yegon

Založený: Júl 2007
Poďakoval/li: 18 krát/900 krát

Odoslaťod yegon 22 Dec 2009 17:20

Riddlah napísal:aha, dakujem za vysvetlenie

nevedel som, že sa to tak robi, teda sudil som to podla seba, kedže ja to nerobim myslel som, že to nebude robit ani niekto iny, prisposobovat silu ruke stavke(slabsia - silnejsi raise) moja chyba :D

verim ze to robis :)

ak by si mal AA utg s 10BB stackom tak raisujes na 2,5xBB a ak mas AK tak pushujes allin nie je tak? :)
Obrázok používateľa
yegon

Odoslaťod palo1973 22 Dec 2009 17:34

-v konecnom dosledku uznal aj druhy caoch,ze fold je asi lepsi,len ma zaujal spot,ktory vyzera na prvy pohlad ako instafold,a predsa sa nad nim mozeme/musime zamysliet a podiskutovat

-yegon nevyvazila by to mierne EV minus vyhoda velkeho stacku v pripade vyhry pred/na bubble v spojeni tight 3k stacka za nami?
Obrázok používateľa
palo1973

Založený: Máj 2008
Poďakoval/li: 61 krát/219 krát

Odoslaťod ___Mortylen___ 22 Dec 2009 18:03

Je to marginal. A ked ma clovek cas rozmyslat nad takymito marginal spotmi, tak hra malo stolov ;)
Obrázok používateľa
___Mortylen___

Založený: Sep 2009
Poďakoval/li: 179 krát/139 krát

Odoslaťod Riddlah 22 Dec 2009 18:19

yegon napísal:

ak by si mal AA utg s 10BB stackom tak raisujes na 2,5xBB a ak mas AK tak pushujes allin nie je tak? :)

ee, obe hram rovnako, pokial mam 10BB stack tak bud pushnem alebo foldnem, asi som to niekedy tak robil, ale uz davno nie.(alebo 98% pripadoch to nerobim)
Niekde na nete som cital nieco v tom zmysle, ze treba monstre pushovat tak ako ine ruky, lebo fishka to calne lebo si bude mysliet ze mam maly par, ktory neviem inak zahrat alebo blufujem, a regovi by zas bolo divne ze len raisujem, preto sa tym riadim,

hoci na mojich nanolimitoch mi to je na staru belu, predpokladam, dunno :D
Obrázok používateľa
Riddlah

Založený: Jún 2009
Poďakoval/li: 67 krát/9 krát

Odoslaťod yegon 22 Dec 2009 18:27

Riddlah napísal:
yegon napísal:

ee, obe hram rovnako, pokial mam 10BB stack tak bud pushnem alebo foldnem, asi som to niekedy tak robil, ale uz davno nie.(alebo 98% pripadoch to nerobim)
Niekde na nete som cital nieco v tom zmysle, ze treba monstre pushovat tak ako ine ruky, lebo fishka to calne lebo si bude mysliet ze mam maly par, ktory neviem inak zahrat alebo blufujem, a regovi by zas bolo divne ze len raisujem, preto sa tym riadim,

hoci na mojich nanolimitoch mi to je na staru belu, predpokladam, dunno :D

dobre tak s 13xBB :)
Obrázok používateľa
yegon

Odoslaťod yegon 22 Dec 2009 18:29

palo1973 napísal:-yegon nevyvazila by to mierne EV minus vyhoda velkeho stacku v pripade vyhry pred/na bubble v spojeni tight 3k stacka za nami?

netusim - z mojho pohladu nie ale kto som ja? :)

zda sami ze to bude pravdepodobne hodne -EV a to uz nijako nevyvazis, hlavne ked si zoberies ze big stack si uz teraz
Obrázok používateľa
yegon

PredchádzajúcaĎalšia

Naspäť na Pokrové partie

Kto je prítomný

Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 18 hostí.

Prihlásenie

Zabudol som heslo

Nie ste zaregistrovaný? Registrácia tu!