AA turn decision vs fish
Počet príspevkov: 6 • Stránka 1 z 1
AA turn decision vs fish
Ongame Network $10.00 No Limit Hold'em - 4 players - View hand 342079
The Official DeucesCracked.com Hand History Converter
BTN: $11.78--24/6/1.2/raise cbet-7%/180 hands-zatiaľ žiadna history ani ready
Hero (SB): $10.22
BB: $12.57
CO: $10.19
Pre Flop: ($0.15) Hero is SB with A A
1 fold, BTN calls $0.10, Hero raises to $0.30, 1 fold, BTN calls $0.20
Flop: ($0.70) T 4 Q (2 players)
Hero bets $0.55, BTN raises to $1.10, Hero calls $0.55
Turn: ($2.90) 5 (2 players)
Hero ???
The Official DeucesCracked.com Hand History Converter
BTN: $11.78--24/6/1.2/raise cbet-7%/180 hands-zatiaľ žiadna history ani ready
Hero (SB): $10.22
BB: $12.57
CO: $10.19
Pre Flop: ($0.15) Hero is SB with A A
1 fold, BTN calls $0.10, Hero raises to $0.30, 1 fold, BTN calls $0.20
Flop: ($0.70) T 4 Q (2 players)
Hero bets $0.55, BTN raises to $1.10, Hero calls $0.55
Turn: ($2.90) 5 (2 players)
Hero ???
-
LOCAT3R - Príspevky: 451
- Založený: Jún 2009
- Poďakoval/li: 0 krát/3 krát
Re: AA turn decision vs fish
vacsi raise pred flopom a pred tym nez sa ti k tomu vyjadrime vysvetli preco si hral flop ako si hral a co si planoval dalej
-
yegon - Príspevky: 8010
- Založený: Júl 2007
- Poďakoval/li: 18 krát/900 krát
yegon napísal:vacsi raise pred flopom
missclick
yegon napísal:a pred tym nez sa ti k tomu vyjadrime vysvetli preco si hral flop ako si hral a co si planoval dalej
na flope sa stackovať nechcem.Nevidím v tom žiadnu value vs tento hráč.Na turne neviem čo je lepšie či c/c alebo c/r alebo b/c ,môj plán bol stacknúť sa na turne(okrem Q turnov)
-
LOCAT3R napísal:na flope sa stackovať nechcem.Nevidím v tom žiadnu value vs tento hráč.
nerozumiem tomuto - aku range mu davas po jeho reraise?
LOCAT3R napísal:Na turne neviem čo je lepšie či c/c alebo c/r alebo b/c ,môj plán bol stacknúť sa na turne(okrem Q turnov)
toto vobec nekoresponduje s tym co si napisal o flope. Ak si myslis ze ma Qx tak ho skor stacknes na flope nez na turne pretoze raise na turne reprezentuje silnejsiu range nez raise na flope.
Pravdupovediac si nemyslim ze jeho range je nejak naklonena ku Qx rukam - to by si si asi uz behom 180 ruk stihol vsimnut ze casto raisuuje flopy
-
yegon - Príspevky: 8010
- Založený: Júl 2007
- Poďakoval/li: 18 krát/900 krát
yegon napísal:LOCAT3R napísal:na flope sa stackovať nechcem.Nevidím v tom žiadnu value vs tento hráč.
nerozumiem tomuto - aku range mu davas po jeho reraise?
aj keď má nízky pfr tak by QQ/TT z btn zrejme raisoval takže value range je 44/QT+imo aj air handy alebo tu bude v tomto spote len value raisovať?
LOCAT3R napísal:Na turne neviem čo je lepšie či c/c alebo c/r alebo b/c ,môj plán bol stacknúť sa na turne(okrem Q turnov/quote]yegon napísal:[toto vobec nekoresponduje s tym co si napisal o flope. Ak si myslis ze ma Qx tak ho skor stacknes na flope nez na turne pretoze raise na turne reprezentuje silnejsiu range nez raise na flope.
Pravdupovediac si nemyslim ze jeho range je nejak naklonena ku Qx rukam - to by si si asi uz behom 180 ruk stihol vsimnut ze casto raisuuje flopy
pravda.
-
RCB 7% + AF 1 = raisuje prevazne 2 pary a lepsie
ak sa chces stacknut tak lepsie na flope, mas tam aku taku nadej, ze to tam nasype s AQ/KQ
ak sa chces stacknut tak lepsie na flope, mas tam aku taku nadej, ze to tam nasype s AQ/KQ
-
Horsey7 - Príspevky: 2703
- Založený: Nov 2008
- Poďakoval/li: 38 krát/68 krát
Počet príspevkov: 6 • Stránka 1 z 1
Kto je prítomný
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 1 hosť.