ahojte, zaujímalo by ma ako by ste hrali túto ruku
P****Stars - $2.56+$0.64+$0.30|15/30 NL - Holdem - 8 players
Hand converted by PokerTracker 4
BB: 1,780.00 67/16/0 (6 hands)
UTG: 1,480.00
UTG+1: 1,570.00
MP: 510.00
MP+1: 1,450.00
CO: 2,990.00 42/11/6 (743 hands)
BTN: 2,250.00
Hero (SB): 1,470.00
Hero posts SB 15.00, BB posts BB 30.00
Pre Flop: (pot: 45.00) Hero has A K
fold, fold, fold, fold, CO calls 30.00, fold, Hero calls 15.00, BB checks
tu completujem lebo nechcem raisovať oop
Flop: (90.00, 3 players) 4 A Q
Hero checks, BB checks, CO bets 60.00, Hero calls 60.00, fold
zle zahratý flop, radšej volíte bet alebo c/r?
Turn: (210.00, 2 players) 7
Hero bets 140.00, CO raises to 2,700.00, Hero calls 1,240.00 and is all-in
a ako by ste zareagovali na takýto mega reshove od weak loose oponenta?
tyty
[SNG] AK oop t30
Počet príspevkov: 4 • Stránka 1 z 1
Re: [SNG] AK oop t30
pf by som to raisol, mas 100BB a ano je dobre v tom spote raisovat uzku range ako povedzme AQ+/99+ aby si sa zbytocne nedostaval do vacsich potov OOP ale AK je prilis silne na to aby si ho len calloval. Navyse sa ti bude lepsie hrat HU nez 3handed, pricom BB moze mat any 2 cards teda nevies vobec posudit ci ho flop trafil alebo nie. Plus este to mas aj offsuit takze to tiez hovori pre to ze chces hrat HU kde je jeden par silnejsia ruka nez 3 handed.
takze pf na cca 110-120 (to je taky nizsi sizing lebo je to akoze turnaj v cashi by si daval kludne 150 proti co predpokladam je velmi zly hrac). Potom henten board by si hral samozrejme bet/fold - bet/fold - bet/fold
as played pf:
viem si predstavit lead na flope a barelovat, x/r a barelovat je tiez rozumny
x/c by daval zmysel len ak by si si myslel ze z neho tym sposobom dostanes dalsie peniaze aj ked nema Ax - teda ze je to nejaky sialeny bluffer, to by som ale necakal na tomto boarde a od takehoto hraca
ten turn je uz uplne cudny ale ked si to tak zahral tak je to easy fold na jeho shove, co myslis ze tam posle horsie nez 2pair??? podla mna nic
takze pf na cca 110-120 (to je taky nizsi sizing lebo je to akoze turnaj v cashi by si daval kludne 150 proti co predpokladam je velmi zly hrac). Potom henten board by si hral samozrejme bet/fold - bet/fold - bet/fold
as played pf:
viem si predstavit lead na flope a barelovat, x/r a barelovat je tiez rozumny
x/c by daval zmysel len ak by si si myslel ze z neho tym sposobom dostanes dalsie peniaze aj ked nema Ax - teda ze je to nejaky sialeny bluffer, to by som ale necakal na tomto boarde a od takehoto hraca
ten turn je uz uplne cudny ale ked si to tak zahral tak je to easy fold na jeho shove, co myslis ze tam posle horsie nez 2pair??? podla mna nic
-
yegon - Príspevky: 8010
- Založený: Júl 2007
- Poďakoval/li: 18 krát/900 krát
po 743 rukach by si mohol vediet jeho limping range a jeho postflop tendencie urcite raise PF 135-150 (myslim ze pri raise aj na 180 by bol nachylny k callu kedze ako vidim ma z coho rozdavat ) bet/bet/bet samozrejme zavisi aj od struktury boardu...ano existuje vseobecne zname ze stratene cheaps maju vacsiu hodnotu ako tie ziskane, ale nechceme ist do bubble fazy s komfort stackom ?
je to cele zle...najma psotflop check/call a potom lead turn
mam take tusenie ze chlapec mal dva parky,prip. ta suckol na river kedze ludia zvyknu postovat handy ked ju prehraju
je to cele zle...najma psotflop check/call a potom lead turn
mam take tusenie ze chlapec mal dva parky,prip. ta suckol na river kedze ludia zvyknu postovat handy ked ju prehraju
- aNdr3Jo
- Založený: Mar 2011
- Poďakoval/li: 113 krát/39 krát
hej je to ruka ktorú som prehral, ale to neni podstatné, takisto by som si ju označil keby tam ukázal air
zahraté to bolo strašne no
zahraté to bolo strašne no
-
1886er - Príspevky: 995
- Založený: Okt 2010
- Poďakoval/li: 197 krát/125 krát
Počet príspevkov: 4 • Stránka 1 z 1
Kto je prítomný
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 28 hostí.