56/24/3/wtsd 19/3b 5/ffcb 73/ftcb 0/100 ruk
Prima Network $40.00 No Limit Hold'em - 5 players
CO: $57.08
BTN: $40.00
Hero (SB): $54.98
BB: $61.40
UTG: $27.71
Pre Flop: ($0.60) Hero is SB with A K
1 fold, CO calls $0.40, 1 fold, Hero raises to $2.20, 1 fold, CO calls $1.80
Flop: ($4.80) Q A Q (2 players)
Hero bets $3.00, CO calls $3
Turn: ($10.80) 4 (2 players)
Hero bets $5.20, CO calls $5.20
River: ($21.20) K (2 players)
Hero checks, CO bets $6.00, Hero?
AK top 2p vs river minbet
Počet príspevkov: 2 • Stránka 1 z 1
Re: AK top 2p vs river minbet
Zvlastne - by som cakal, ze takmer cokolvek tam tu fishku trafi, tak s tymi statmi raisuje preflop - ci uz je to Ax, 44 a lepsie Qx, ale zase clovek nikdy nevie, co im brazdi hlavy .
Ja by som povedal, ze v jeho range su Ax, Qx, ktore sa rozhol hrat pasivne, heroicky peel so 44 a veelmi obcasny supermega-chuck-norris-que heroicky call s backdoor FD, tak mi pripada, ze je to pohodicka call, kedze mas tak dobre pot odds a vsetko z jeho Ax ruk porazas (okrem AQ a splitu s AK samozrejme). Bonusova hodnota je, ze ak vyhras, moze sa poblaznit a taktiez mozes ziskat read - napr., ze limpuje xyz a AA (:-D), slowplayuje monster ruky, atd., co Ti moze pomoct pri rozhodnutiach a stacknuti ho v danej session (kedze asi dlho v tej herni nebude).
Ja by som povedal, ze v jeho range su Ax, Qx, ktore sa rozhol hrat pasivne, heroicky peel so 44 a veelmi obcasny supermega-chuck-norris-que heroicky call s backdoor FD, tak mi pripada, ze je to pohodicka call, kedze mas tak dobre pot odds a vsetko z jeho Ax ruk porazas (okrem AQ a splitu s AK samozrejme). Bonusova hodnota je, ze ak vyhras, moze sa poblaznit a taktiez mozes ziskat read - napr., ze limpuje xyz a AA (:-D), slowplayuje monster ruky, atd., co Ti moze pomoct pri rozhodnutiach a stacknuti ho v danej session (kedze asi dlho v tej herni nebude).
-
dzejkej - Príspevky: 6539
- Založený: Nov 2008
- Poďakoval/li: 169 krát/302 krát
Počet príspevkov: 2 • Stránka 1 z 1
Kto je prítomný
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 33 hostí.