Ako pridať pokrovú partiu?

Priestor na diskusiu o odohraných rukách aj mimo blogu

Ako pridať pokrovú partiu?

Odoslaťod Chlpo1989 13 Jún 2011 10:27

Veľa ľudí si nevie dať rady s tým, ako, kam a akým štýlom pridať partiu na diskusiu. Takže tu je malý návod:

Pokrovú partiu treba vkladať do témy na to určenej a tou je téma Pokrové partie.

Nadpis partie by mal obsahovať:
- o akú variantu sa jedná [CG], [SnG], [MTT] a prípadne, či je to 6max, HU alebo full ring
- pre lepšiu orientáciu aj limit - napríklad NL100, PLO25. Pri SnG možný aj level turnaja
- čo najlepší a stručný popis, ktorý vystihuje danú partiu - napr. 3bet vs monkey na suchom boarde, TPTK + FD vs ch/r a pod.

Výsledok by mal vyzerať asi takto:

[CG] NL30 AKs tough spot PF vs limp/min4bet from LAG

Aby bola partia prehľadná, treba použiť konverter rúk, napríklad TENTO.
Ďalej by mala ruka obsahovať staty (ak sú k dispozícií) a nejaké ready na súpera. Takisto by mala obsahovať vaše myšlienkové pochody na každej jednej street.

Príklad zlej partie
Príklad dobrej partie

Ak chcete aby vám bolo dobre poradené, mali by ste si dať záležať na formáte partie.

Za tento príspevok od Chlpo1989 poďakovali - 5:
admin, Ceasears, Drobec37, dzejkej, tucniak
Obrázok používateľa
Chlpo1989
 
Príspevky: 3629
Založený: Okt 2009
Poďakoval/li: 37 krát/235 krát
Karma: 35

Re: Ako pridať pokrovú partiu?

Odoslaťod buschle 17 Jún 2011 07:31

da sa to nejak spravit automaticky aby som nemusel oddelovat rucne 7:spade: ? jedine convertovat ale priamo z HM to nejde nie ?
Obrázok používateľa
buschle
 
Príspevky: 3094
Založený: Jún 2007
Poďakoval/li: 47 krát/133 krát
Karma: 23

Re: Ako pridať pokrovú partiu?

Odoslaťod Chlpo1989 17 Jún 2011 09:51

Tiez som hladal, ci sa to da niekde nastavit, ale asi sa to musi robit len rucne pokial to ide z HM.

Edit: Stylistika
Obrázok používateľa
Chlpo1989
 
Príspevky: 3629
Založený: Okt 2009
Poďakoval/li: 37 krát/235 krát
Karma: 35

Re: Ako pridať pokrovú partiu?

Odoslaťod admin 17 Jún 2011 11:32

Moze byt? 6:club: 7:spade: 8:heart: 9:diamond:
Obrázok používateľa
admin
 
Príspevky: 20615
Založený: Sep 2008
Poďakoval/li: 132 krát/177 krát
Karma: 12

Re: Ako pridať pokrovú partiu?

Odoslaťod buschle 18 Jún 2011 09:09

admin napísal:Moze byt? 6:club: 7:spade: 8:heart: 9:diamond:


ako si to spravil, ze to vie precitat a nebere to ako jeden znak ked je to v kope ?:)
Obrázok používateľa
buschle
 
Príspevky: 3094
Založený: Jún 2007
Poďakoval/li: 47 krát/133 krát
Karma: 23

Re: Ako pridať pokrovú partiu?

Odoslaťod admin 18 Jún 2011 09:36

Malo by to byt tak ako si chcel, vyskusaj, ked nie tak povedz co je zle a prerobim :)
Obrázok používateľa
admin
 
Príspevky: 20615
Založený: Sep 2008
Poďakoval/li: 132 krát/177 krát
Karma: 12

Re: Ako pridať pokrovú partiu?

Odoslaťod WolfiKxx 18 Jún 2011 11:16

Full Tilt - $0.25 NL (6 max) - Holdem - 6 players
Hand converted by PokerTracker 3

CO: $55.08
Hero (BTN): $25.00
SB: $25.10
BB: $51.54
UTG: $41.02
MP: $25.35

SB posts SB $0.10, BB posts BB $0.25

Pre Flop: ($0.35) Hero has A:spade: 6:heart:

fold, fold, fold, fold, SB raises to $0.75, BB raises to $3.30, fold

[spoil]BB wins $1.50
[/spoil]

este keby sa dal spoiler upravit na [spoil] bolo by to uplne super ked kopirujem handu z PT3 aby pekne ho zobrazilo musim dopisat ''er'', inac karty funguje good job :good:

ale to je len taky detail neviem ako to je z HEM-u
Obrázok používateľa
WolfiKxx
 
Príspevky: 1285
Založený: Jún 2008
Poďakoval/li: 165 krát/42 krát
Karma: 7

Re: Ako pridať pokrovú partiu?

Odoslaťod admin 18 Jún 2011 16:20

Full Tilt - $0.25 NL (6 max) - Holdem - 6 players
Hand converted by PokerTracker 3

CO: $55.08
Hero (BTN): $25.00
SB: $25.10
BB: $51.54
UTG: $41.02
MP: $25.35

SB posts SB $0.10, BB posts BB $0.25

Pre Flop: ($0.35) Hero has A:spade: 6:heart:

fold, fold, fold, fold, SB raises to $0.75, BB raises to $3.30, fold

Spoiler:
BB wins $1.50


este keby sa dal spoiler upravit na [spoil] bolo by to uplne super ked kopirujem handu z PT3 aby pekne ho zobrazilo musim dopisat ''er'', inac karty funguje good job :good:

ale to je len taky detail neviem ako to je z HEM-u
Obrázok používateľa
admin
 
Príspevky: 20615
Založený: Sep 2008
Poďakoval/li: 132 krát/177 krát
Karma: 12

Re: Ako pridať pokrovú partiu?

Odoslaťod admin 18 Jún 2011 16:21

Uz to funguje :good: (spoil)

Za tento príspevok od admin poďakovali :
WolfiKxx
Obrázok používateľa
admin
 
Príspevky: 20615
Založený: Sep 2008
Poďakoval/li: 132 krát/177 krát
Karma: 12

Re: Ako pridať pokrovú partiu?

Odoslaťod Chlpo1989 18 Jún 2011 17:18

Offtopic - preco foldujes A6o z BTN? :D
Obrázok používateľa
Chlpo1989
 
Príspevky: 3629
Založený: Okt 2009
Poďakoval/li: 37 krát/235 krát
Karma: 35

Ďalšia

Naspäť na Pokrové partie

Kto je prítomný

Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 4 hostí.

cron
Prihlásenie

Zabudol som heslo

Nie ste zaregistrovaný? Registrácia tu!