donkbet s TPMK+nut FD na flope vs weak tight PFR?
Počet príspevkov: 12 • Stránka 1 z 2 • 1, 2
donkbet s TPMK+nut FD na flope vs weak tight PFR?
26/9/3/wtsd 25/90 ruk
Prima Network $40.00 No Limit Hold'em - 6 players
Hero (SB): $57.47
BB: $17.72
UTG: $40.00
MP: $46.06
CO: $75.61
BTN: $41.51
Pre Flop: ($0.60) Hero is SB with A T
1 fold, MP raises to $0.80, 2 folds, Hero calls $0.60, 1 fold
preflop callujem minraise nakolko mam najvacsiu rybu stola na BB, ktoru chcem v pote..3betovat nemalo vyznam, na raisora som mal malo ruk a z MP otvaral dost tight (mala vzorka obv), tiez nechcem OOP budovat velky pot a hrat o stack na Axx
Flop: ($2.00) A 7 9 (2 players)
Hero checks, MP bets $2.00, Hero calls $2
check/callujem na flope, nakolko:
a) nepredpokladam, ze ak ma po donku raisne, tak budem stat proti horsiemu A + obv bijem len horsiu draw a viacmenej uz to musim poslat, nakolko mam cca 49% equity vs AA,99,77,AJs+,KhQh,KhJh,QhJh,AJo+
b) mozem mu ponechat sirsi range, s ktorym bude pokracovat v betovani na turne ak netrafil flop, predpokladam tam nieco ako TT-KK, KQs, KJs, JQs, aj ked nieco z toho moze samozrejme checknut behind a kontrolovat
je tu obhajitelny donk/call alebo donk/fold? ak donkujeme flop a on callne, pokracujeme v betovani na turne? ak nas callne na turne? ak nas raisne na turne foldujeme?
Turn: ($6.00) 8 (2 players)
Hero checks, MP bets $6.00, Hero calls $6
na turne betuje znovu pot, no 8 nam pridava OESD a zas dostavame priame odds na call pri 40% equity vs AA,99-77,AJs+,KhQh,KhJh,QhJh,AJo+, tiez moze semtam barrelovat s horsim parom (KK-TT)
River: ($18.00) 2 (2 players)
Hero checks
ako by ste to hrali?
Prima Network $40.00 No Limit Hold'em - 6 players
Hero (SB): $57.47
BB: $17.72
UTG: $40.00
MP: $46.06
CO: $75.61
BTN: $41.51
Pre Flop: ($0.60) Hero is SB with A T
1 fold, MP raises to $0.80, 2 folds, Hero calls $0.60, 1 fold
preflop callujem minraise nakolko mam najvacsiu rybu stola na BB, ktoru chcem v pote..3betovat nemalo vyznam, na raisora som mal malo ruk a z MP otvaral dost tight (mala vzorka obv), tiez nechcem OOP budovat velky pot a hrat o stack na Axx
Flop: ($2.00) A 7 9 (2 players)
Hero checks, MP bets $2.00, Hero calls $2
check/callujem na flope, nakolko:
a) nepredpokladam, ze ak ma po donku raisne, tak budem stat proti horsiemu A + obv bijem len horsiu draw a viacmenej uz to musim poslat, nakolko mam cca 49% equity vs AA,99,77,AJs+,KhQh,KhJh,QhJh,AJo+
b) mozem mu ponechat sirsi range, s ktorym bude pokracovat v betovani na turne ak netrafil flop, predpokladam tam nieco ako TT-KK, KQs, KJs, JQs, aj ked nieco z toho moze samozrejme checknut behind a kontrolovat
je tu obhajitelny donk/call alebo donk/fold? ak donkujeme flop a on callne, pokracujeme v betovani na turne? ak nas callne na turne? ak nas raisne na turne foldujeme?
Turn: ($6.00) 8 (2 players)
Hero checks, MP bets $6.00, Hero calls $6
na turne betuje znovu pot, no 8 nam pridava OESD a zas dostavame priame odds na call pri 40% equity vs AA,99-77,AJs+,KhQh,KhJh,QhJh,AJo+, tiez moze semtam barrelovat s horsim parom (KK-TT)
River: ($18.00) 2 (2 players)
Hero checks
ako by ste to hrali?
-
Horsey7 - Príspevky: 2703
- Založený: Nov 2008
- Poďakoval/li: 38 krát/68 krát
Re: donkbet s TPMK+nut FD na flope vs weak tight PFR?
flop by som donkoval ak by hrala fishka na BB alebo ak by som sa bal ze super nebude cbetovat
takto je c/c flop, c/c turn asi standard
na river bet by som mu to foldol, ten sizing rozhodne nevyzera ze betuje nieco horsie for value ani ze bluffuje
takto je c/c flop, c/c turn asi standard
na river bet by som mu to foldol, ten sizing rozhodne nevyzera ze betuje nieco horsie for value ani ze bluffuje
-
yegon - Príspevky: 8010
- Založený: Júl 2007
- Poďakoval/li: 18 krát/900 krát
Suhlas s Yegonom, i ked to uz nakoniec aj vies z ICQ, Horsey .
-
dzejkej - Príspevky: 6539
- Poďakoval/li: 169 krát/302 krát
este jedna teoreticka - ak by sme to hrali 3way aj s BB fish a leadneme a dostaneme 2x call, leadujeme turn (8) again?
-
Horsey7 napísal:26/9/3/wtsd 25/90 ruk
V globále by som nepredpokladal, že tento človek bude primerane často double barrelovať drawy a horšie ruky, takže ja by som sa to RR na flope nebál.
Horsey7 napísal:a) nepredpokladam, ze ak ma po donku raisne, tak budem stat proti horsiemu A + obv bijem len horsiu draw a viacmenej uz to musim poslat, nakolko mam cca 49% equity vs AA,99,77,AJs+,KhQh,KhJh,QhJh,AJo+
To je v pohode, však môže mať lepšiu made hand aktuálne, ale ak donkneš a ešte ho aj 3betneš na flope, tak tam imo dosť často vyfolduješ niečo ako AJ/AQ, keď nie priamo na flope, tak na turne. A keď to na flope dostanete do AI, tak stále je to imo fit spot, pretože na ňom nestrácaš, flipuješ s nejakými dead money v strede
Ak by som donkol a obaja iba call, tak na väčšine turn kariet by som pokračoval. Na 8čke úplne istotne.
-
TuKE - Príspevky: 3548
- Poďakoval/li: 13 krát/58 krát
TuKE napísal:Horsey7 napísal:26/9/3/wtsd 25/90 ruk
V globále by som nepredpokladal, že tento človek bude primerane často double barrelovať drawy a horšie ruky, takže ja by som sa to RR na flope nebál.
to netusim ako sa da z tych statov zistit, na tej malej vzorke mal flop aj turn cbet 100%, co je aj tak irelevantne na ten pocet moznosti
TuKE napísal:Horsey7 napísal:a) nepredpokladam, ze ak ma po donku raisne, tak budem stat proti horsiemu A + obv bijem len horsiu draw a viacmenej uz to musim poslat, nakolko mam cca 49% equity vs AA,99,77,AJs+,KhQh,KhJh,QhJh,AJo+
To je v pohode, však môže mať lepšiu made hand aktuálne, ale ak donkneš a ešte ho aj 3betneš na flope, tak tam imo dosť často vyfolduješ niečo ako AJ/AQ, keď nie priamo na flope, tak na turne. A keď to na flope dostanete do AI, tak stále je to imo fit spot, pretože na ňom nestrácaš, flipuješ s nejakými dead money v strede
Ak by som donkol a obaja iba call, tak na väčšine turn kariet by som pokračoval. Na 8čke úplne istotne.
preco by mal s AJ/AQ raisovat moj donkbet? moj 3betovaci range ho tam crushuje total
-
K tým stats: ako často sa ti stane, že hráš session a po 100 rukách máš stats 25/10? IMO skoro nikdy.
Hráč, ktorý otvára tak málo imo patrí k tým menej skúseným a pasívnejším. Nehovorí to veľa o jeho hre po flope, ale zase dáva to tušiť, že to nebude nejaký aggro monkey, ktorý by tam štandardne barreloval 3 ulice ako bluff.
Ak tu nemá Ax/2páry+, tak ti tu turn nebude veľmi často vsádzať s drawom imho.
Ochrana ruky. Je to superdrawy flop, na ktorom sa dá doknúť celkom dosť rúk.
Na druhej strane je pravda, že je to podľa predpokladu pasívnejší hráč, teda neviem, či si to vie uvedomiť
Ja by som však s AJ/AQ RR tvoj donk.
Hráč, ktorý otvára tak málo imo patrí k tým menej skúseným a pasívnejším. Nehovorí to veľa o jeho hre po flope, ale zase dáva to tušiť, že to nebude nejaký aggro monkey, ktorý by tam štandardne barreloval 3 ulice ako bluff.
Ak tu nemá Ax/2páry+, tak ti tu turn nebude veľmi často vsádzať s drawom imho.
Horsey7 napísal:preco by mal s AJ/AQ raisovat moj donkbet?
Ochrana ruky. Je to superdrawy flop, na ktorom sa dá doknúť celkom dosť rúk.
Na druhej strane je pravda, že je to podľa predpokladu pasívnejší hráč, teda neviem, či si to vie uvedomiť
Ja by som však s AJ/AQ RR tvoj donk.
-
TuKE napísal:Ja by som však s AJ/AQ RR tvoj donk.
ak by si raisoval moj donk s AJ+ tak callujes push? ak nie, tak preco raisujes? ochrana ruky je betovat na tomto flope ked vsetci checknu
-
To máš istotne od JKja
JK mi vysvetlil, že tu si vlastne ruku ani chrániť nemusím, ani definovať tvoju ruku a vlastne ani žiadna value tam nie je.
Ešte si potrebujeme definovať s JKjom zopár vecí, tak:
1. s čím tu zvykneš donkovať?
2. si schopný s nejakou rukou donknúť a pokračovať na turne? S akými rukami?
JK mi vysvetlil, že tu si vlastne ruku ani chrániť nemusím, ani definovať tvoju ruku a vlastne ani žiadna value tam nie je.
Ešte si potrebujeme definovať s JKjom zopár vecí, tak:
1. s čím tu zvykneš donkovať?
2. si schopný s nejakou rukou donknúť a pokračovať na turne? S akými rukami?
-
TuKE napísal:1. s čím tu zvykneš donkovať?
v HU len sety, A9/A7
TuKE napísal:2. si schopný s nejakou rukou donknúť a pokračovať na turne? S akými rukami?
vid. 1 a budem pokracovat 100% obv., ak by dorazilo J,Q,K na turne a moj lead by raisol tak 2p foldujem, ostatne obv push
-
Počet príspevkov: 12 • Stránka 1 z 2 • 1, 2
Kto je prítomný
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 30 hostí.