MTT-19 BB push
Počet príspevkov: 6 • Stránka 1 z 1
MTT-19 BB push
50.000 garantovany turnaj na i-pokri s BI 100 $.
Ostava v turnaji cca 35 hracov,uz sme ITM a ja mam na buttone 66 a 19 BB,vsetci po mna fold.V pote je uz aj ante.
Na prvy pohlad easy push co som aj urobil,vynara sa vsak otazka ci sa to da zahrat inak a ako v zavislosti od typu hracov na blindoch.
SB mal 10 BB stack a pocitam,ze bude volat resp. repushovat len silne ruky,lebo nevidi prilis FE voci mne s jeho stackom.
BB bol deep a viem si predstavit,ze by ma mohol restealovat light.
Obaja good winning players s ikonkou zraloka.
Nie je lepsie v tomto pripade zahrat raise/call ked pocitam,ze BB bude restealovat ovela vacsi range aky bude volat?
Proti pushu hraca na SB musim callovat asi,lebo napriek jeho uzsiemu rangu je uz v pote vela dead money.
Ostava v turnaji cca 35 hracov,uz sme ITM a ja mam na buttone 66 a 19 BB,vsetci po mna fold.V pote je uz aj ante.
Na prvy pohlad easy push co som aj urobil,vynara sa vsak otazka ci sa to da zahrat inak a ako v zavislosti od typu hracov na blindoch.
SB mal 10 BB stack a pocitam,ze bude volat resp. repushovat len silne ruky,lebo nevidi prilis FE voci mne s jeho stackom.
BB bol deep a viem si predstavit,ze by ma mohol restealovat light.
Obaja good winning players s ikonkou zraloka.
Nie je lepsie v tomto pripade zahrat raise/call ked pocitam,ze BB bude restealovat ovela vacsi range aky bude volat?
Proti pushu hraca na SB musim callovat asi,lebo napriek jeho uzsiemu rangu je uz v pote vela dead money.
-
palo1973 - Príspevky: 5199
- Založený: Máj 2008
- Poďakoval/li: 61 krát/219 krát
Re: MTT-19 BB push
nie nie je lepsi raise call pretoze ta tam casto pushne so somarinami typu JTs QT atd a to su vsetko flipy ktorym sa mozes vyhnut tym ze to rovno pushnes. ak by si mal daku silnejsiu ruku ktore dominuju velku range jeho pushovania vtedy sa oplati spravil daky min open a inducnut light push
-
w4444x - Príspevky: 2473
- Založený: Jún 2007
- Poďakoval/li: 9 krát/64 krát
-ok ale ak light restaeluje tak pushuje aj ruky ako A2-A6,mozno aj nejake suited K2-K5,22-55 ktorym dominujem,a okrem toho v tejto faze turnaja potrebujem double up,blindy a ante su dobre na prezitie,ale ja chcem ziskat stack
EDIT:aka je silnejsia ruka?povedzme AQ+ a 99+?
EDIT:aka je silnejsia ruka?povedzme AQ+ a 99+?
-
zalezi na hracoch ale priblizne tak nejak. A az hentake light restealy su upppplna bottom range a je docela tazke sa do toho trafit
btw som sa ta chcel opytat aka byva akcia v badene na cash stoloch pocas tyzdna (kolko stolov aky hraci a tak) ci len pocas vacsich turnajov sa hrava alebo co . ked to SS nech to tu nespamujeme
btw som sa ta chcel opytat aka byva akcia v badene na cash stoloch pocas tyzdna (kolko stolov aky hraci a tak) ci len pocas vacsich turnajov sa hrava alebo co . ked to SS nech to tu nespamujeme
-
w4444x - Príspevky: 2473
- Založený: Jún 2007
- Poďakoval/li: 9 krát/64 krát
-videl som v poslednej dobe par videi z major MTT,a je to zabava sledovat,takmer nic sa sice neda uplatnit na low limitoch,jedina pozicia na steal je UTG,tej davaju aky taky kredit,ale uz aj tam je metagame,kde dobry hrac dobreho hraca raisujuceho z utg reraisuje s any 2,lebo vie ze ten tiez nema nic
-inak na tom turnaji som mal asi 6tich sharkov pri stole tak som mohol podobne veci skusat,presne bolo vidiet kto je fish,open raise na 4 BB v late faze a skoro kazdy BB defendovali,naopak regs takmer nikdy nevolali preflop,bud fold alebo 3bet
-inak na tom turnaji som mal asi 6tich sharkov pri stole tak som mohol podobne veci skusat,presne bolo vidiet kto je fish,open raise na 4 BB v late faze a skoro kazdy BB defendovali,naopak regs takmer nikdy nevolali preflop,bud fold alebo 3bet
-
-inak v tej ruke dorovnali obaja,predpokladajme,ze som to raisol na 2.5 BB a small blind pushne a bigblind pushne tiez,vtedy je to asi fold,ci nie?vacsinou asi stojim proti paru(ktory je casto vacsi ako moj) a dvom overkartam
-aky range by som tam mal volat?neviem si predstavit ani po tej akcii zlozit napr.pocket tens,sme uz ITM a peniaze lezia az na FT,a triple up by mi pomohol
-aky range by som tam mal volat?neviem si predstavit ani po tej akcii zlozit napr.pocket tens,sme uz ITM a peniaze lezia az na FT,a triple up by mi pomohol
-
Počet príspevkov: 6 • Stránka 1 z 1
Kto je prítomný
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 30 hostí.