-ved prave preto to sem hadzem,lebo v mojom domovskom kasine v badene hravaju pravidelne taketo calling tety asi 3,a nie som si isty ci to bol dobry call
-inak ja nie som dobry cg hrac,ale tito boli naozaj slabi,napr. typek ako pf agresor zhodil AxKh na srdcovom A high boarde,v 3 way pote na reraise a call,za efektivny stack asi 80 e,a este raz zhodil AQ v podobnej situacii,aby sa o pol hodinu neskor odovzdal cely s uz asi 150 e na K high boarde s KT,ked superka silno betovala svoje AK..............
NL 200 live cg-zasa KK......
Počet príspevkov: 12 • Stránka 2 z 2 • 1, 2
Re: NL 200 live cg-zasa KK......
-podobne v tom turnaji,starsi pan hra dost tight,dostava dobre ruky preplatene,ma super stack a potom mi z neho 70 % odovzda v 3way pote ked uz na turne overbetnem 1,5 nasobok potu s esami,kde boli 2 FD a SD all in a on to vola s OESD.....
-proste to plati aj v cg,ze slabsi hrac hra 3 hodiny semirozumne a potom sa v jednej ruke odovzda so soamrinou
-proste to plati aj v cg,ze slabsi hrac hra 3 hodiny semirozumne a potom sa v jednej ruke odovzda so soamrinou
-
palo1973 - Príspevky: 5199
- Založený: Máj 2008
- Poďakoval/li: 61 krát/219 krát
Počet príspevkov: 12 • Stránka 2 z 2 • 1, 2
Kto je prítomný
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 35 hostí.