NL 400 live,KK preflop fold-ukrizujte ma!
Počet príspevkov: 34 • Stránka 3 z 4 • 1, 2, 3, 4
Re: NL 400 live,KK preflop fold-ukrizujte ma!
-tak to je blbe odovzdat stack takemu nitovi,ked vies,ze ho ma pred sebou prilepeny patexom ,ale inak si myslim,ze podobni hraci nemozu byt live ziskovy,raz sme takeho mali aj v badene,a pri vsetkej loose hre ked on zahlasil raise,este ani nedopovedal kolko,uz boli vsetky karty v mucku
-a podobne to hral jeden nemenovany,vazeny clen pokerportalu v brne,ked on zahlasil raise,tak sme ho pre zmenu zavolali vsetci a jeho esa,kone,AK horeli ako fakle......
-a podobne to hral jeden nemenovany,vazeny clen pokerportalu v brne,ked on zahlasil raise,tak sme ho pre zmenu zavolali vsetci a jeho esa,kone,AK horeli ako fakle......
-
palo1973 - Príspevky: 5199
- Založený: Máj 2008
- Poďakoval/li: 61 krát/219 krát
TexasHoldi napísal:KK som podobne zahral len raz v zivote a do teraz ma to serie CG 25/50Skk este na Obchodnej. Ja raise 200, super reraise 500, ja 1300 a super 2600...a ja len call Flop AT9, super 3000 a ja fold...neukazal karty ale tvrdil ze mal QQ Mali sme cca 7500 teda 150BB. Par hier som vyhral a dostal sa spat do plusu 1BI aby som potom vsetko prehral na flopnuty trips vs full;)
Hehehe, toto je štandard play od sissy Dollyho
Súper tu skoro nikdy nemá AK/AQ/Ax/TT/99/T9, jediného čoho sa bojíš je AA, ale keď si zaplatil PF, tak si asi hral s tým, že nemá AA a nie, že trafíš koníka, takže tam nebolo veľmi o čom dumať.
-
TuKE - Príspevky: 3548
- Založený: Júl 2007
- Poďakoval/li: 13 krát/58 krát
TuKE napísal:Súper tu skoro nikdy nemá AK/AQ/Ax/TT/99/T9, jediného čoho sa bojíš je AA, ale keď si zaplatil PF, tak si asi hral s tým, že nemá AA a nie, že trafíš koníka, takže tam nebolo veľmi o čom dumať.
Ty snad raisujes s tym KK, ze superovi neveris AA? Ja som si myslel, ze sa to robi preto, lebo tam moze mat celkovy range, ktory porazame, aj ked je tam AA .
Pises, ze skoro nikdy nema AK. Co cakas, ze tam vlastne betuje? QQ je bet for value alebo ako bluff. Ja live nehravam, rad si necham vysvetlit ako to tam chodi s premium rukami .
-
dzejkej - Príspevky: 6539
- Založený: Nov 2008
- Poďakoval/li: 169 krát/302 krát
dzejkej napísal:Ty snad raisujes s tym KK, ze superovi neveris AA?
Nie, ja to robím preto, lebo si myslím, že som najkrajší a najviac lucky a že trafím koníka proti jeho AA
Jaska, že AA mať môže, ale to neriešim, lebo range 95% smrteľníkov je širší ako AA
dzejkej napísal:Pises, ze skoro nikdy nema AK. Co cakas, ze tam vlastne betuje? QQ je bet for value alebo ako bluff. Ja live nehravam, rad si necham vysvetlit ako to tam chodi s premium rukami .
Toto je super spot na bluff imo. Súper bluffuje. On sa to možno snaží vybluffovať len tak, proste vsadí a uvidí, ale ak si to rozoberieme na drobné:
Ak si súper dokáže uvedomiť, že sissy Dolly (alebo aj Tilly - viď. pokrove-partie-f101/live-cg-5-10-flopped-second-nuts-t2931-10.html#p78724) tam AK nemá nikdy, to on nikdy ne 4betuje PF a vôbec nie na 25/50 a tiež to nerobí s TT/99.
Jediná ruka, ktorej sa môže báť je AA, ibaže to Dolly pushuje PF.
Teda súper môžem na takomto flope cbetovať celý svoj range a Dolly mu to vždy položí, lebo má QQ/KK
-
Bolo to uz davno Tuke, super bola fisch co hrala len Ax a pary...vedel som ze nieco z toho ma ale tipoval som ho na AK, AQ a to taka ryba PF nefoldne...tak som si povadal ked nepride A na flop dorovnam aj AI a ak pride uvidim co spravi...nevadi, skola zivota, ale proti niekomu by som to aj teraz zahral rovnako...stale myslim ze poker treba hrat na ludi a nie len podla kariet
Naposledy som mal podobnu hru proti velmi zle hrajucemu madarovi v Hrone...madar raise 7, ja rerise 20 a on 40...Ferkan stal nadomnou a uz krutil hlavou ze urcite kone Ja call, flop KJ8, on raise 60 ja call turn J on znova 60...ja AI 75 on call s 77
Naposledy som mal podobnu hru proti velmi zle hrajucemu madarovi v Hrone...madar raise 7, ja rerise 20 a on 40...Ferkan stal nadomnou a uz krutil hlavou ze urcite kone Ja call, flop KJ8, on raise 60 ja call turn J on znova 60...ja AI 75 on call s 77
- TexasHoldi
- Založený: Mar 2008
- Poďakoval/li: 0 krát/0 krát
Inak tiez si pamatam na tvoje KK v Alfe TuKE, Hrali sme tusim 100/200 s maniakmi co pre nich peniaze nic neznamenali Niekto dal nejaky skusobny bet 500 dvaja call, Tuke 5000, flop nieco ako J86...ryby check, check a Tuke znova 5000, obaja call...turn 5, jedna ryba bet 5000 a Tuke aj druha ryba fold Pamatas?
- TexasHoldi
hh to si pamatam, madari su v tom pokri docela necitatelni som zistil A niektori ludia sa nevedia rozculit s parom na ruke
Ako sa mi stalo aj v piatok v hrone
typek open 25e, ja call s QJo, flop 3JQ s FD on 40 ja 120 on call, turn blank7 on check , ja 120,call river 3 s flushom, on check ja check on 44
Ako sa mi stalo aj v piatok v hrone
typek open 25e, ja call s QJo, flop 3JQ s FD on 40 ja 120 on call, turn blank7 on check , ja 120,call river 3 s flushom, on check ja check on 44
- ferkan
- Poďakoval/li: 5 krát/28 krát
TexasHoldi napísal:Inak tiez si pamatam na tvoje KK v Alfe TuKE, Hrali sme tusim 100/200 s maniakmi co pre nich peniaze nic neznamenali Niekto dal nejaky skusobny bet 500 dvaja call, Tuke 5000, flop nieco ako J86...ryby check, check a Tuke znova 5000, obaja call...turn 5, jedna ryba bet 5000 a Tuke aj druha ryba fold Pamatas?
Hralo sa 50/100, niekto otvoril na 300, ďalší 1400, call, tak som dal 5k PF.
Flop prišiel Q98, betol som 5k, borec call, ostatný fold.
Turn 6, checkol som, borec betol 5k, ešte som zaplatil.
River 7, borec 5k, foldol som a borec víťazoslávne ukázal 66.
Teda ak myslíš túto hru
V Alfe som tuším nikdy 100/200 nehral.
-
mne sa aj tak najviac pacilo 75 vs 33
- ferkan
- Poďakoval/li: 5 krát/28 krát
...ved pisem ze tak nejako to bolo TUKe:D Jo 75 vs 33 bola parada z TUKeho dielne
- TexasHoldi
Počet príspevkov: 34 • Stránka 3 z 4 • 1, 2, 3, 4
Kto je prítomný
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 33 hostí.