![Very Happy :D](./images/smilies/biggrin.gif)
-a podobne to hral jeden nemenovany,vazeny clen pokerportalu v brne,ked on zahlasil raise,tak sme ho pre zmenu zavolali vsetci a jeho esa,kone,AK horeli ako fakle......
![Very Happy :D](./images/smilies/biggrin.gif)
TexasHoldi napísal:KK som podobne zahral len raz v zivote a do teraz ma to serie![]()
![]()
CG 25/50Skk este na Obchodnej. Ja raise 200, super reraise 500, ja 1300 a super 2600...a ja len call
Flop AT9, super 3000 a ja fold...neukazal karty ale tvrdil ze mal QQ
Mali sme cca 7500 teda 150BB. Par hier som vyhral a dostal sa spat do plusu 1BI aby som potom vsetko prehral na flopnuty trips vs full;)
TuKE napísal:Súper tu skoro nikdy nemá AK/AQ/Ax/TT/99/T9, jediného čoho sa bojíš je AA, ale keď si zaplatil PF, tak si asi hral s tým, že nemá AA a nie, že trafíš koníka, takže tam nebolo veľmi o čom dumať.
dzejkej napísal:Ty snad raisujes s tym KK, ze superovi neveris AA?
dzejkej napísal:Pises, ze skoro nikdy nema AK. Co cakas, ze tam vlastne betuje? QQ je bet for value alebo ako bluff. Ja live nehravam, rad si necham vysvetlit ako to tam chodi s premium rukami.
TexasHoldi napísal:Inak tiez si pamatam na tvoje KK v Alfe TuKE, Hrali sme tusim 100/200 s maniakmi co pre nich peniaze nic neznamenaliNiekto dal nejaky skusobny bet 500 dvaja call, Tuke 5000, flop nieco ako J86...ryby check, check a Tuke znova 5000, obaja call...turn 5, jedna ryba bet 5000 a Tuke aj druha ryba fold
Pamatas?
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 47 hostí.