[CG] NL10 AA na heavy boarde vs velryba

Priestor na diskusiu o odohraných rukách aj mimo blogu

[CG] NL10 AA na heavy boarde vs velryba

Odoslaťod Chlpo1989 22 Nov 2010 21:13

Prima Network $10.00 No Limit Hold'em - 5 players - View hand 1039685
DeucesCracked Poker Videos Hand History Converter

Hero (BB): $10.37
UTG: $10.24
CO: $14.56 94/3/WTS 55/36 ruk
BTN: $21.87
SB: $5.90

CO posts a big blind ($0.10)

Pre Flop: ($0.25) Hero is BB with A :spade: A :club:
1 fold, CO checks, 2 folds, Hero raises to $0.60, CO calls $0.50

Flop: ($1.25) K :spade: T :spade: T :club: (2 players)
Hero bets $1.00, CO calls $1

Turn: ($3.25) K :heart: (2 players)
Hero bets ?
Tu som dost zavahal, co spravit. Nad checkom som nerozmyslal, pretoze Villain ma tu moze callovat naozaj asi s hocicim. Ja som sa nevedel rozhodnut, kolko betnut a nejako som nevedel, co spravit na hocijakom non :spade: rivri. Ako by ste to hrali vy?
Obrázok používateľa
Chlpo1989

Založený: Okt 2009
Poďakoval/li: 37 krát/235 krát

Re: [CG] NL10 AA na heavy boarde vs velryba

Odoslaťod matiapag 22 Nov 2010 21:43

No betol by som asi volaco pod pol potu, aby som sa necitil comittnuty a mohol easy foldovat na rozumny raise. Ze by tu raisoval nieco ine ako K/T si neviem velmi predstavit. Ale betoval by som urcite, je tu vela draws, z ktorych sa da tahat value a hrac ako on si ani neuvedomi, ze jeho FD/SD su oslabene potencialnym a velmi moznym FH na stole. Cize by som betoval 1,5 asi, pricom non-spade river by som bluffcatchoval (aj ked nie je velka sanca podla mna, ze zacne bluffovat s missnutymi draws mozno je vacsia sanca, ze dorovna s random Q-high alebo volaco take, ked betnes nejak 1/3 potu na riveri alebo tak, neviem iste, mozno niekto iny ti povie...). Este by som sa na zaklade timing/sizing tellu rozhodoval, ci dorovnam jeho bet na riveri, ak pride Q/J, aj to su podla mna celkom scary carty, aj ked pravdaze menej, ako :spade:

Hraci ako on maju niekedy tendenciu betovat strasne malo, sumy ako 1/15 potu a pod. Ak by si mal nanho takyto read, tak by sa ti teoreticky mohlo oplatit dorovnavat aj jeho pripadny minraise na turne :) Aj ked velmi casto nebudes mat lepsi hand, da ti take kua dobre odds, ze ani nebudes potrebovat, aby bol tvoj hand nejak velmi casto dobry ;)
Obrázok používateľa
matiapag

Založený: Aug 2009
Poďakoval/li: 170 krát/132 krát

Naspäť na Pokrové partie

Kto je prítomný

Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 24 hostí.

Prihlásenie

Zabudol som heslo

Nie ste zaregistrovaný? Registrácia tu!