Prima Network $10.00 No Limit Hold'em - 5 players - View hand 1039685
DeucesCracked Poker Videos Hand History Converter
Hero (BB): $10.37
UTG: $10.24
CO: $14.56 94/3/WTS 55/36 ruk
BTN: $21.87
SB: $5.90
CO posts a big blind ($0.10)
Pre Flop: ($0.25) Hero is BB with A A
1 fold, CO checks, 2 folds, Hero raises to $0.60, CO calls $0.50
Flop: ($1.25) K T T (2 players)
Hero bets $1.00, CO calls $1
Turn: ($3.25) K (2 players)
Hero bets ?
Tu som dost zavahal, co spravit. Nad checkom som nerozmyslal, pretoze Villain ma tu moze callovat naozaj asi s hocicim. Ja som sa nevedel rozhodnut, kolko betnut a nejako som nevedel, co spravit na hocijakom non rivri. Ako by ste to hrali vy?
[CG] NL10 AA na heavy boarde vs velryba
Počet príspevkov: 2 • Stránka 1 z 1
Re: [CG] NL10 AA na heavy boarde vs velryba
No betol by som asi volaco pod pol potu, aby som sa necitil comittnuty a mohol easy foldovat na rozumny raise. Ze by tu raisoval nieco ine ako K/T si neviem velmi predstavit. Ale betoval by som urcite, je tu vela draws, z ktorych sa da tahat value a hrac ako on si ani neuvedomi, ze jeho FD/SD su oslabene potencialnym a velmi moznym FH na stole. Cize by som betoval 1,5 asi, pricom non-spade river by som bluffcatchoval (aj ked nie je velka sanca podla mna, ze zacne bluffovat s missnutymi draws mozno je vacsia sanca, ze dorovna s random Q-high alebo volaco take, ked betnes nejak 1/3 potu na riveri alebo tak, neviem iste, mozno niekto iny ti povie...). Este by som sa na zaklade timing/sizing tellu rozhodoval, ci dorovnam jeho bet na riveri, ak pride Q/J, aj to su podla mna celkom scary carty, aj ked pravdaze menej, ako
Hraci ako on maju niekedy tendenciu betovat strasne malo, sumy ako 1/15 potu a pod. Ak by si mal nanho takyto read, tak by sa ti teoreticky mohlo oplatit dorovnavat aj jeho pripadny minraise na turne Aj ked velmi casto nebudes mat lepsi hand, da ti take kua dobre odds, ze ani nebudes potrebovat, aby bol tvoj hand nejak velmi casto dobry
Hraci ako on maju niekedy tendenciu betovat strasne malo, sumy ako 1/15 potu a pod. Ak by si mal nanho takyto read, tak by sa ti teoreticky mohlo oplatit dorovnavat aj jeho pripadny minraise na turne Aj ked velmi casto nebudes mat lepsi hand, da ti take kua dobre odds, ze ani nebudes potrebovat, aby bol tvoj hand nejak velmi casto dobry
-
matiapag - Príspevky: 2450
- Založený: Aug 2009
- Poďakoval/li: 170 krát/132 krát
Počet príspevkov: 2 • Stránka 1 z 1
Kto je prítomný
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 24 hostí.