No betol by som asi volaco pod pol potu, aby som sa necitil comittnuty a mohol easy foldovat na rozumny raise. Ze by tu raisoval nieco ine ako K/T si neviem velmi predstavit. Ale betoval by som urcite, je tu vela draws, z ktorych sa da tahat value a hrac ako on si ani neuvedomi, ze jeho FD/SD su oslabene potencialnym a velmi moznym FH na stole. Cize by som betoval 1,5 asi, pricom non-spade river by som bluffcatchoval (aj ked nie je velka sanca podla mna, ze zacne bluffovat s missnutymi draws mozno je vacsia sanca, ze dorovna s random Q-high alebo volaco take, ked betnes nejak 1/3 potu na riveri alebo tak, neviem iste, mozno niekto iny ti povie...). Este by som sa na zaklade timing/sizing tellu rozhodoval, ci dorovnam jeho bet na riveri, ak pride Q/J, aj to su podla mna celkom scary carty, aj ked pravdaze menej, ako
![spade :spade:](./images/smilies/KOLOBOK/icon_spade.gif)
Hraci ako on maju niekedy tendenciu betovat strasne malo, sumy ako 1/15 potu a pod. Ak by si mal nanho takyto read, tak by sa ti teoreticky mohlo oplatit dorovnavat aj jeho pripadny minraise na turne
![Smile :)](./images/smilies/smile.gif)
Aj ked velmi casto nebudes mat lepsi hand, da ti take kua dobre odds, ze ani nebudes potrebovat, aby bol tvoj hand nejak velmi casto dobry
![Wink ;)](./images/smilies/wink.gif)