villain ma regish cisla a trochu podivuhodnu hru
25/18/fcb52, call bb vs steal 11, call bb celkovo 14, afq T 21, afq R 18 (1k hands)
zatial mam na neho poznamky:
-squeezoval KTo vs btn a sb
- c/c gutshot as pfr (utg vs btn/co spot)
Entraction $10.00 No Limit Hold'em - 6 players - View hand 1830258
DeucesCracked Poker Videos Hand History Converter
Hero (BTN): $25.27
SB: $17.22
BB: $10.15
UTG: $4.70
MP: $4.03
CO: $8.09
Pre Flop: ($0.15) Hero is BTN with K J
3 folds, Hero raises to $0.28, 1 fold, BB calls $0.18
Flop: ($0.61) 8 4 T (2 players)
BB checks, Hero bets $0.40, BB calls $0.40
imo std
Turn: ($1.41) 9 (2 players)
BB checks, Hero bets $1.10, BB raises to $2.40, Hero calls $1.30
double barrel imo std tiez, plus pri tych odds co mi dava nemozem imo moj double gutter foldnut. hlavne ked si myslim ze jeho range je tu strong a mam aj nejake implied (neexistuje aby nl10 reg foldol na 4 str8 boarde set - videl som na vlastne oci )
River: ($6.21) 8 (2 players)
BB checks, Hero bets $3.50, BB calls $3.50
river je wtf. cakam ze vsetky boaty a QJ tam proste natlaci a bude dufat v call od Tx, ovp, ofc trips a pod., ako checkol hovorim si ze toto bude asi najskor nejaka missed draw najskor nejaky 56s, kreativne a floatovane AJ, A7s, pripadne nejaky podivuhodny bluff, ktory vzdava, a ak ide po tricky c/r tak klobuk dole a samozrejme u mna je to b/f. betujem tak ako by som betoval aj for value s trips, str8, boat, nakolko by som cakal ze jeho range je prevazne weak. fe potrebujem nejakych 33% (samozrejme ze chcem hlavne vyfoldovat AJ a A7s proti ktoremu so ofc behind). dostavam turbosnapcall .
Ako imo toto je pre mna idealny spot na bluff lebo tento board ma triafa uplne genialne. Mam v range vsetky 89, 9T, QJ, overpary, sety (boaty), 67s (mozno ak som velmi rozblazneny aj cast offsuit). Pritom moj cbet flop je zlahka cez 60% (ak nema nejaku sialenu biased vzorku) a turn cb 54 cize moj range nebude uplne ze weak weak .
Bol som vyowneny nejakym sposobom, ktory som si neuvedomil, alebo je to len dalsia calling station monkey?
Final Pot: $13.21
Hero shows K J
BB shows 9 K
BB wins $12.55
(Rake: $0.66)
[CG] NL10 - Bet river w/ missed draw (owned or not?)
Počet príspevkov: 5 • Stránka 1 z 1
Re: [CG] NL10 - Bet river w/ missed draw (owned or not?)
Zrejme na teba ma nejaku history, ci uz betsizing a pod. na zaklade coho sa riadil + indukoval tvoj bluff na rivri alebo je to spewtard, ktory nema pojem o ranges a liniach a proste to tam dorovnal, lebo...
Uz len ten minraise na turne je mimo, takze by som sa priklanal k tomu, ze panko si precital tabulku open ranges a teraz uz len klika karty.
Dnes sa mi stala podbna mindfuck vec s "regom":
Uz len ten minraise na turne je mimo, takze by som sa priklanal k tomu, ze panko si precital tabulku open ranges a teraz uz len klika karty.
Dnes sa mi stala podbna mindfuck vec s "regom":
Spoiler:
-
Chlpo1989 - Príspevky: 3629
- Založený: Okt 2009
- Poďakoval/li: 37 krát/235 krát
Sice nie som ziadny profik ale skusim vyjadrit nazor ako to "vidim" ja...
Raisujes klasicky z BTN co moze povazovat za steal tak dorovnava s "hratelnou" kombinaciou
Flop floatuje OOP v podstate s nicim keby je to reg tak by raisol cize by som ho skorej povazoval za fish rega (napisal by som poznamku k tomuto floatu)
Turn mu pride par a ked ta minraisne a ty len dorovnas tak tam ti prisudzuje prave draw
River v podstate nic neriesi lebo by si jeho min-check raise asi na turne nedorovnaval s 8 takze ti nedava kredit na 8cku tak dorovnava...
Keby zahram takto liniu tak ten river je dost nakloneny na call avsak z tejto hry by som si urco napisal poznamku k nemu ze viac valuebetovat a menej bluffovat a ubarelloval by som ho s valuehandou nabuduce
(som zatial len ale snad mozem vyjadrit ako som to myslel no GL v dalsich handach)
Raisujes klasicky z BTN co moze povazovat za steal tak dorovnava s "hratelnou" kombinaciou
Flop floatuje OOP v podstate s nicim keby je to reg tak by raisol cize by som ho skorej povazoval za fish rega (napisal by som poznamku k tomuto floatu)
Turn mu pride par a ked ta minraisne a ty len dorovnas tak tam ti prisudzuje prave draw
River v podstate nic neriesi lebo by si jeho min-check raise asi na turne nedorovnaval s 8 takze ti nedava kredit na 8cku tak dorovnava...
Keby zahram takto liniu tak ten river je dost nakloneny na call avsak z tejto hry by som si urco napisal poznamku k nemu ze viac valuebetovat a menej bluffovat a ubarelloval by som ho s valuehandou nabuduce
(som zatial len ale snad mozem vyjadrit ako som to myslel no GL v dalsich handach)
- Name368
- Založený: Apr 2011
- Poďakoval/li: 12 krát/2 krát
Name368 napísal:Sice nie som ziadny profik ale skusim vyjadrit nazor ako to "vidim" ja...
len narychlo na margo 8x ruk. Praveze 8 v range mam, nie naked ale take co mali par + draw, 2 pary na turne - 78, 86s, 89, T8, J8 - toho zase nie je tak malo
-
mr_kaktus - Príspevky: 1168
- Založený: Aug 2008
- Poďakoval/li: 67 krát/61 krát
Tvoj opis je vlastne:
- flop - std
- turn - std (kedze rad x/c wide, tak povedzme)
- river - bet, pretoze tam mas silnu range, ktoru nasledne vypises.
Preco by si teda mal byt pwnd? Narazil do casti Tvojej range, ktoru porazal a to je tak vsetko . Ked tam budes veselo v buducnosti betovat este viac wide for value, tak potom sa vyowni akurat on sam.
Z jeho strany check river so silnou rukou nie je taka hlupost, ak si mysli, ze callujes na turne vela draws a dokazes este stabnut river. Sam si napisal, ze tam betujes overpary a 9T a evidentne tam stabujes missnute draws. Ak by on leadol river, tak z draws value uz neziska (ak sa neukliknes do AI ) a zeby si calloval vela made ruk si tiez nejak nemyslim.
Tvoje ocakavanie, ze vsetky silne ruky tam nutne natlaci nie je zdrava vec. Ty ale mozes kludne betovat, pretoze aj ked Ta tam niekedy callne, tak Ty mas dost silnych ruk, ktore tam betujes for value a on Ta nijak neowni. V buducnosti praveze bude asi este radsej callovat v podobnej situacii - ak si toto teda zapise/zapamata .
To nie je nutne signal, ze ide o fish rega.
Z pohladu hraca na BB ... Ak super velmi malo barreluje, tak x/c tam vobec nie je zly. Ked das x/r na flope, tak stojis proti jeho hlupostiam, ale aj silnym rukam. Ak je jeho 2barrel range silny, tak x/c flop a x turn Ti da viac informacii a ak super checkne turn behind, tak betujes river. Vola sa to reverse floating.
Nie je to univerzalny god-like tah, ale ma to svoje opodstatnenie v urcitych pripadoch a neznamena to, ze je to automaticky zly hrac. Kopa regov, ktorych nepovazujeme za "fish reg" robia s porovnani s takymito tahmi podstatne vacsie zvlastnosti .
- flop - std
- turn - std (kedze rad x/c wide, tak povedzme)
- river - bet, pretoze tam mas silnu range, ktoru nasledne vypises.
Preco by si teda mal byt pwnd? Narazil do casti Tvojej range, ktoru porazal a to je tak vsetko . Ked tam budes veselo v buducnosti betovat este viac wide for value, tak potom sa vyowni akurat on sam.
Z jeho strany check river so silnou rukou nie je taka hlupost, ak si mysli, ze callujes na turne vela draws a dokazes este stabnut river. Sam si napisal, ze tam betujes overpary a 9T a evidentne tam stabujes missnute draws. Ak by on leadol river, tak z draws value uz neziska (ak sa neukliknes do AI ) a zeby si calloval vela made ruk si tiez nejak nemyslim.
Tvoje ocakavanie, ze vsetky silne ruky tam nutne natlaci nie je zdrava vec. Ty ale mozes kludne betovat, pretoze aj ked Ta tam niekedy callne, tak Ty mas dost silnych ruk, ktore tam betujes for value a on Ta nijak neowni. V buducnosti praveze bude asi este radsej callovat v podobnej situacii - ak si toto teda zapise/zapamata .
Name368 napísal:Flop floatuje OOP v podstate s nicim keby je to reg tak by raisol cize by som ho skorej povazoval za fish rega (napisal by som poznamku k tomuto floatu)
To nie je nutne signal, ze ide o fish rega.
Z pohladu hraca na BB ... Ak super velmi malo barreluje, tak x/c tam vobec nie je zly. Ked das x/r na flope, tak stojis proti jeho hlupostiam, ale aj silnym rukam. Ak je jeho 2barrel range silny, tak x/c flop a x turn Ti da viac informacii a ak super checkne turn behind, tak betujes river. Vola sa to reverse floating.
Nie je to univerzalny god-like tah, ale ma to svoje opodstatnenie v urcitych pripadoch a neznamena to, ze je to automaticky zly hrac. Kopa regov, ktorych nepovazujeme za "fish reg" robia s porovnani s takymito tahmi podstatne vacsie zvlastnosti .
-
dzejkej - Príspevky: 6539
- Založený: Nov 2008
- Poďakoval/li: 169 krát/302 krát
Počet príspevkov: 5 • Stránka 1 z 1
Kto je prítomný
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 31 hostí.