[CG] NL10 KK IP 160BB deep
Počet príspevkov: 13 • Stránka 1 z 2 • 1, 2
[CG] NL10 KK IP 160BB deep
v prvom rade som zistil ze na deep stack mi chyba dostatocny skill, nemam vela skusenosti s tym lebo vacsnoiu som 100BB deep
Poker Stars $0.05/$0.10 No Limit Hold'em - 6 players - View hand 890871
The Official DeucesCracked.com Hand History Converter
Hero (MP): $16.19
CO: $4.46
BTN: $9.95 tento je fishka 33/0 zatial len 12 hadns ale rysuje sa na fishku
SB: $10.45
BB: $18.69 41/31 0 3b zatial len 30 hands ale s monster handami nevymsla a tlaci to PF videl som ho 4b KK proti jednej fishke a dovtedy ne3b nic cize PF jeho trend bol viac call ako nieaky 3b light AF 1 hral to viac menej priamo ciaro Fit or Fold aspon co som ziskal do vtedy ako taky read
UTG: $9.35
Pre Flop: ($0.15) Hero is MP with K K
1 fold, Hero raises to $0.35, 1 fold, BTN calls $0.35, 1 fold, BB raises to $1.40, Hero calls $1.05, BTN calls $1.05
PF to callujem co moze/nemusi byt chyba mozno som nemal vymyslat , fishky sa nebojim lebo oproti jeho range sme WA
Flop: ($4.25) 2 Q 7 (3 players)
BB bets $2.60, Hero calls $2.60, BTN calls $2.60
flop cbetuje na suchom borde a nebojim sa ziadneho turnu okrem A popripade Q
moj plan bol jednak aj pot control+fishka moze callnut s Qx
Turn: ($12.05) 3 (3 players)
BB bets $6, Hero folds
turn uz mi pride zaujimavy kedze na blanku pokracuje do dvoch uz jeho range = value range u tochto typu hraca neocakavam bluff
takze to foldujem
namietky pripomenky ?
Poker Stars $0.05/$0.10 No Limit Hold'em - 6 players - View hand 890871
The Official DeucesCracked.com Hand History Converter
Hero (MP): $16.19
CO: $4.46
BTN: $9.95 tento je fishka 33/0 zatial len 12 hadns ale rysuje sa na fishku
SB: $10.45
BB: $18.69 41/31 0 3b zatial len 30 hands ale s monster handami nevymsla a tlaci to PF videl som ho 4b KK proti jednej fishke a dovtedy ne3b nic cize PF jeho trend bol viac call ako nieaky 3b light AF 1 hral to viac menej priamo ciaro Fit or Fold aspon co som ziskal do vtedy ako taky read
UTG: $9.35
Pre Flop: ($0.15) Hero is MP with K K
1 fold, Hero raises to $0.35, 1 fold, BTN calls $0.35, 1 fold, BB raises to $1.40, Hero calls $1.05, BTN calls $1.05
PF to callujem co moze/nemusi byt chyba mozno som nemal vymyslat , fishky sa nebojim lebo oproti jeho range sme WA
Flop: ($4.25) 2 Q 7 (3 players)
BB bets $2.60, Hero calls $2.60, BTN calls $2.60
flop cbetuje na suchom borde a nebojim sa ziadneho turnu okrem A popripade Q
moj plan bol jednak aj pot control+fishka moze callnut s Qx
Turn: ($12.05) 3 (3 players)
BB bets $6, Hero folds
turn uz mi pride zaujimavy kedze na blanku pokracuje do dvoch uz jeho range = value range u tochto typu hraca neocakavam bluff
takze to foldujem
namietky pripomenky ?
-
WolfiKxx - Príspevky: 1285
- Založený: Jún 2008
- Poďakoval/li: 165 krát/42 krát
Re: [CG] NL10 KK IP 160BB deep
ak tvrdis, ze PF KK posielal do AI a nesnazil sa nejako spekulovat, nepridu ti 1/2 potsize valuebety trosku cudne? Ak je to straightforward hrac, tak s AA betne podla mna ovela viac minimalne na flope, mozno aj na turne. Podla mna mal v range okrem QQ (unlikely) aj AQ a JJ, pricom jeho cbet na suchom boarde s JJ dava zmysel a aj na blank turne. Ale ja som NL5 rookie, len som zvedavy, co na to povedia odbornici
edit: ten board je totalne dream na slowplayovanie setu, a ked nemas nanho az taku velku vzorku ruk, tak je podla mna realne, ze by tu QQ slowplayol/check-raisol aspon na flope, ked ma za sebou 2 dalsich hracov, pricom jeden open-raisoval PF.
edit: ten board je totalne dream na slowplayovanie setu, a ked nemas nanho az taku velku vzorku ruk, tak je podla mna realne, ze by tu QQ slowplayol/check-raisol aspon na flope, ked ma za sebou 2 dalsich hracov, pricom jeden open-raisoval PF.
-
matiapag - Príspevky: 2450
- Založený: Aug 2009
- Poďakoval/li: 170 krát/132 krát
tieto 1/2 potsize bety su uplne normalne v 3b potoch nepridu mi vobec cudne ... podla mna nema dovod betovat viac s AA ved tam nie je ziadna draw
nemyslim si zeby slowplayoval QQ kedze v pote je calling station ... JJ podla mna na turne mozem vyskrtnut z jeho rangi AQ na hrane
nemyslim si zeby slowplayoval QQ kedze v pote je calling station ... JJ podla mna na turne mozem vyskrtnut z jeho rangi AQ na hrane
-
no ja hlavne nechapem co tu chces vysvetlovat a preco si to foldol.
Callujes flop, tu poznamku o potcontrole akoze nevidim pride totalna tehla na turn a ty foldujes????????????
Preco si potom calloval flop? BT je pasivna fish cize moze mat Q/nejaky pp alebo hocico , BB squeezuje OOP cize jeho range moze byt KQ/AQ/TT+ dajme tomu ze nebude spekulovat nejak loose na nl10 a squeezovat light.
Ked uz si to ne4betoval asi kvoli fish, tak neviem ake boardy ocakavas, ale tento mi pride vyslovene vyborny pre KK cize tvoj fold mne pride ako bad move. Ked vidis vsade AA a sety ked mas overpar tak to jedine asi fold pre. Z mojho pohladu si tu tak zo 75% dobry a to najvacsia hrozba je ta fish co hitla nejaky crazy 2 pair
Callujes flop, tu poznamku o potcontrole akoze nevidim pride totalna tehla na turn a ty foldujes????????????
Preco si potom calloval flop? BT je pasivna fish cize moze mat Q/nejaky pp alebo hocico , BB squeezuje OOP cize jeho range moze byt KQ/AQ/TT+ dajme tomu ze nebude spekulovat nejak loose na nl10 a squeezovat light.
Ked uz si to ne4betoval asi kvoli fish, tak neviem ake boardy ocakavas, ale tento mi pride vyslovene vyborny pre KK cize tvoj fold mne pride ako bad move. Ked vidis vsade AA a sety ked mas overpar tak to jedine asi fold pre. Z mojho pohladu si tu tak zo 75% dobry a to najvacsia hrozba je ta fish co hitla nejaky crazy 2 pair
-
mino_o - Príspevky: 360
- Založený: Nov 2009
- Poďakoval/li: 11 krát/28 krát
no ano prisla totalna tehla a foldujem lebo nepredpokladam zeby vypalil druhy barrel s TT, JJ , KQ do dvoch takto deep lebo jeho bet znamena ze chce hrat o stack
mne sa zda ze v 75% pripadov budem horsi nez skor lepsi to je moj nazor
no neviem mozno mas pravdu ze neni co tu riesit
mne sa zda ze v 75% pripadov budem horsi nez skor lepsi to je moj nazor
no neviem mozno mas pravdu ze neni co tu riesit
-
WolfiKxx napísal:nepredpokladam zeby vypalil druhy barrel s TT, JJ , KQ do dvoch takto deep lebo jeho bet znamena ze chce hrat o stack
a netlacil by potom trosku viac do toho potu?
WolfiKxx napísal:JJ podla mna na turne mozem vyskrtnut z jeho rangi
stale vravis, ze by nesiel do dvoch,ale pritom by neslowplayoval, lebo je tam calling station. a pre JJ je turn asi druha najlepsia karta, hned po J, nemyslis?
-
a netlacil by potom trosku viac do toho potu?
no podla mna su tie bety ok ved pot je vysoky a v pohode si to moze pushnut na rivri ...IMO ci uz betne 1/2 alebo 2/3 nehra vysoku rolu a svoju hadnu si nepotrebuje chranit pred moznymi draw
stale vravis, ze by nesiel do dvoch,ale pritom by neslowplayoval, lebo je tam calling station. a pre JJ je turn asi druha najlepsia karta, hned po J, nemyslis?
no s tym mas pravdu ale v pote nie je len CS ale som tam aj ja a mne by si tu aky range priradil myslis ze by si bol stale dobry s JJ ?
dufam ze neposobim arogantne
ja si necham rad poradit
-
Osobne som za preflop 4bet. Callovat tam, keby bola BTN superhuge fishka alebo BB bol velmi spewy v 3bet potoch.
Postflop hra:
AA + QQ = 9 kombinacii
AQ = 12 kombinacii
A to nepocitam random hluposti ako "blockbetovanie" s JJ alebo AK, random spewy alebo range obsahujuci este veci ako KQ. By si musel mat dost info, aby si ho tu potol cisto na AA alebo QQ. Nic o nom nevies a ak na takom boarde mas problem pokracovat s KK, tak to je asi o dovod menej callovat preflop s KK.
EDIT: Preflop si treba uvedomit, preco callujes s KK. Ak si sa rozhodol pre call, tak asi cakas, ze tam bude value z toho, ze tam bude mat vela horsich ruk. Ak si si take nieco myslel, tak potom Tvoja postflop hra je nejaka moc ustrachana. Ak si si take nieco nemyslel, tak treba 4betovat a ziskat value z jeho slabsich "3bet for value" ruk, ktore na flope nemusia dat akciu - missnute AK, QQ a JJ na overkartach.
Postflop hra:
AA + QQ = 9 kombinacii
AQ = 12 kombinacii
A to nepocitam random hluposti ako "blockbetovanie" s JJ alebo AK, random spewy alebo range obsahujuci este veci ako KQ. By si musel mat dost info, aby si ho tu potol cisto na AA alebo QQ. Nic o nom nevies a ak na takom boarde mas problem pokracovat s KK, tak to je asi o dovod menej callovat preflop s KK.
EDIT: Preflop si treba uvedomit, preco callujes s KK. Ak si sa rozhodol pre call, tak asi cakas, ze tam bude value z toho, ze tam bude mat vela horsich ruk. Ak si si take nieco myslel, tak potom Tvoja postflop hra je nejaka moc ustrachana. Ak si si take nieco nemyslel, tak treba 4betovat a ziskat value z jeho slabsich "3bet for value" ruk, ktore na flope nemusia dat akciu - missnute AK, QQ a JJ na overkartach.
-
dzejkej - Príspevky: 6539
- Založený: Nov 2008
- Poďakoval/li: 169 krát/302 krát
No ja nemam dovod brat ta arogantne a ani tak neposobis, pravdepodobne mas aj tak ovela viac skillu ako ja a dufam, ze ked ludia budu komentovat moje nazory, tak sa aj ja nieco naucim, popripade sem-tam mozno aj prispejem nejakym zaujimavym nazorom ci postrehom.
dzejkej ma pravdu, ak ocakavas od nejakeho unknown hraca, ze bez setu/overpairu sa hned vzda na turne, tak potom bud tie kacka pf 4bet alebo fold, lebo ty ten hand velmi casto neimprovnes + jedina scary karta pre teba je eso, a teda mozes ocakavat, ze vo vacsine pripadov budes mat "iba" overpair
dzejkej ma pravdu, ak ocakavas od nejakeho unknown hraca, ze bez setu/overpairu sa hned vzda na turne, tak potom bud tie kacka pf 4bet alebo fold, lebo ty ten hand velmi casto neimprovnes + jedina scary karta pre teba je eso, a teda mozes ocakavat, ze vo vacsine pripadov budes mat "iba" overpair
-
No a preco nepredpokladas ze vypali 2hy barrel s TPTK v 3bet pote? Ty nedavas 2hy barrel s TPTK? Preco 3betujes a scim si ochotny sa stackovat v 3bet pote? V takejto situacii ja osobne vidim to ze si foldol nuts. O villainovi nevies nic, kedze z 30 ruk si nespravis ziaden zaver. Ked si vletel s KK do AA/QQ na takomto boarde nieje to posledny krat tym si bud isty.
Jednoducho nemozes dat villainovi 3bet range len QQ+ po 30 rukach hlavne ked je to este squeeze pot s loose hracom.
Neviem ci sa take nieco robi na Nl10 ale squeeze tu je +ev kedze je velka sanca ze ty foldnes a on prinajhorsom ostane v 3bet pote s fishkou s nejakou value handou. Pripadne aj ked dostane call tak je zase velka sanca ze to da dole cbetom/stackne fish. On kedze je OOP tak jeho jedina sanca je barrelovat a ak ma TPTK tak barreluje co je spravna volba.
Moj nazor ako to hrat: je to Nl10 ziadne fancy napady 4bet/shove preflop. Ked uz skusas hrat to takto, tak podla mna takyto fold spravit nemozes, je tam tona ruk ktore bijes.
Jednoducho nemozes dat villainovi 3bet range len QQ+ po 30 rukach hlavne ked je to este squeeze pot s loose hracom.
Neviem ci sa take nieco robi na Nl10 ale squeeze tu je +ev kedze je velka sanca ze ty foldnes a on prinajhorsom ostane v 3bet pote s fishkou s nejakou value handou. Pripadne aj ked dostane call tak je zase velka sanca ze to da dole cbetom/stackne fish. On kedze je OOP tak jeho jedina sanca je barrelovat a ak ma TPTK tak barreluje co je spravna volba.
Moj nazor ako to hrat: je to Nl10 ziadne fancy napady 4bet/shove preflop. Ked uz skusas hrat to takto, tak podla mna takyto fold spravit nemozes, je tam tona ruk ktore bijes.
-
mino_o - Príspevky: 360
- Založený: Nov 2009
- Poďakoval/li: 11 krát/28 krát
Počet príspevkov: 13 • Stránka 1 z 2 • 1, 2
Kto je prítomný
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 13 hostí.