[CG] NL10 QJs OOP vs Tiltmonkey

Priestor na diskusiu o odohraných rukách aj mimo blogu

[CG] NL10 QJs OOP vs Tiltmonkey

Odoslaťod Chlpo1989 14 Jan 2011 23:00

Prima Network $10.00 No Limit Hold'em - 6 players - View hand 1121092
DeucesCracked Poker Videos Hand History Converter

BTN: $12.27
SB: $10.76
Hero (BB): $21.48
UTG: $20.90 85/8/cPFR 81/67 ruk Tento pan je na nas velmi nahnevany, vybrali sme ho 2x po sebe ako shorta, potom rebuy-ol na fullstack a zdubloval sa. Neskor sme mu este robili zle na flope (vzdy len for value). Kazdu ruku co som s nim neskor hral, bola stylom l/c PF a na flope ak som cbetol, tak masivny raise a ak som checkol, tak bet pot a viac. Na turn som sa takymto stylom este nedostal. Bolo to dokopy asi 5 ruk v rozmedzi asi 4-6 orbitov.
MP: $10.01
CO: $10.00 20/18 regular

Pre Flop: ($0.15) Hero is BB with J :club: Q :club:
UTG calls $0.10, 1 fold, CO raises to $0.50, 2 folds, Hero calls $0.40, UTG calls $0.40

Callujem z umyslom trafit nejaky zaujimavy board, kedze sme 200bb deep. Neviem, ci je to najlepsi napad OOP, ale vela lepsich prilezitosti mat nebudem. Planujem callovat aspon dve streets hocijaky par, FD, SD a aj na low boarde. Trosku sa desim toho betsizingu, ale po mensej uvahe nakoniec callujem.

Flop: ($1.55) 8 :diamond: 9 :heart: T :diamond: (3 players)
Hero checks, UTG bets $1.50, CO folds, Hero raises to $4.50, UTG calls $3

Dream flop.Checkujem s umyslom ch/r podla planu. Nevedel som zvolit betsizing, tak som sa rozhodol pre 3 nasobok. Ako sa na to teraz pozeram, mohlo tam kludne ist okolo 5,5.

Turn: ($10.55) 5 :diamond: (2 players)
Hero checks, UTG bets $10.50, Hero ?

Tu prichadza chyba netu a nachvilku ma odpoji, takze som checkol. No a tu som ostal dost zarazeny, ked som zbadal bet pot. Je to jednoznacny fist pump v takejto situacii alebo sa nad tym da polemizovat?

Myslim si ale, ze jeho range moze byt uplne hocico, od TP, cez sety, flushe, dva pary, FD, SD a random hluposti, kde az na tie flushe sme vpredu. Takisto si nemyslim, ze si je vedomy toho, ze sme deep a mohol betnut for protection z pripadnych flushov? (fish theorem)

Co na to hovorite?
Obrázok používateľa
Chlpo1989

Založený: Okt 2009
Poďakoval/li: 37 krát/235 krát

Re: [CG] NL10 QJs OOP vs Tiltmonkey

Odoslaťod lolofon 15 Jan 2011 11:05

Imho stackoff, je tam kopec kombinacii setov a 2 parov + s tym readom... Push. Obv std by bol bet/broke na turne.

PF je to podla mna tiez OK, sme sice OOP, ale mame za chrbtom fishku, ktora takmer vzdy callne + mame broadway SC a slusne implied odds.
lolofon

Založený: Jún 2009
Poďakoval/li: 35 krát/14 krát

Odoslaťod emjayko 15 Jan 2011 11:12

pf by ma vobec netrapil to je v pohode, flop ako si napisal raise minimalne 4x, turn stackoff s takou history
Obrázok používateľa
emjayko

Založený: Mar 2009
Poďakoval/li: 35 krát/52 krát

Odoslaťod tucniak 15 Jan 2011 11:46

suhlasim aj ja, hlavne ta karta doplnuje aj str8-(draw) ktoru bijeme takze jeho celkova range (value ako ste pisali 2pair/sety/slabsie str8/flush + nejaky oesd shit/jednokartova flushdraw v ramci semi bluffu + on tam moze mat aj cisty bluff s danym readom)-tzn cela ta range s ktorou si ho tam viem predstavit betovat je znacne siroka a ak tam mal zrovna flush je to len smola imo.

S cim si ale nie som uplne isty ci 200 deep je to bet/stackoff na turne, ak by nam neceklo. Ono je to sice aggro ryba ale keby betujeme my tak jeho nasledny raise je o dost silnejsi move, ako ked sme checkli(s danym readom na neho). Ak mame read ze je takto ultra agro imo lahsie od neho dostaneme peniaze do potu checkom, kedze on tam betne pot kludne aj s gutshotom a nasledne uz foldnut vediet nebude 8-) .

suma sumarum tam c/shove sice je mocnejsi od nas(co on ale nevie) a jeho bet po nasom ceku je weaker ako keby raisuje nas turn cbet.

Tu si treba inac pekne uvedomit, ze nevadi, ze 'oooo prisiel flush' ale stale berieme do uvahy superovu celu range (vid vyssie) a tendencie a podla toho uvazovat, ci nas stackoff je good :)
Obrázok používateľa
tucniak

Založený: Mar 2008
Poďakoval/li: 139 krát/205 krát

Naspäť na Pokrové partie

Kto je prítomný

Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 28 hostí.

Prihlásenie

Zabudol som heslo

Nie ste zaregistrovaný? Registrácia tu!