od spax 09 Máj 2011 02:54
hej, nevieme na zaklade 3betu, ako casto 5betuje, ale vieme, aku mame na stole image a dokazeme prizpusobit, resp. donutit ostatnich, aby sa s nami stackovali aji s horsimi. Vsak o tom to je, nie? To by sa pak vseci stackovali iba s monstermi.
kazdy nehraje taky "abc" poker, aby sa stackoval iba s KK a AA a ty bys byl vetsinou casu behind s AK.Miso je imo dobre balancovany a vie, kedy si take to moves moze dovolit zpravit. Super se nema s nim problem stacknut aj s sestkami na zaklade toho, aku si miso u superov dela image. Iba diky tomu a diky tomu, kedy vie, ze si to moze dovolit zpravit, ma taky rychly posun hore. Nie to offense, ale proste vychadzam z nazoru, ze ty hovoris, ze super sa nebude stackovat s 99-QQ a AJ a AQ. Myslim si, ze 99% superov sa proti nemu stackne a on z toho iba tezi. Jasne, ze kad hras proti uber nitke musis zmenit svoju hru a nerobit kraviny, ale pokud sa dokazies adjusnut na to, ze vies proti komu co mozes zpravit, tak tomu svoji hru iba prizpusobis a tezis z nej.
mozno som sa do toho zamotal a zle to znie, ale snad chapes, zas tak high moc niesom. Chcem tim strucne povedat, ze imo poker neni o tom, ze na zaklade toho, ake "su dane" range na 3bet, 4bet, 5bet atp. tak by si to mal robit, ale o tom prizpusobit hru tomu, aby ked sa stackujes mal lepsiu ruku. jasne, ze narazis nekdy, ale na zaklade hry, kt. u nej vidim a to aji u mna, tak som proste nepochopil, ze preco sa nestackovat. Ale ty to hras po svojom a tak pre teba asi bude dobre flatovat. Len som si to neuvedomil, automaticky som sa zamyslel nad sebou a nedokazal si predstavit (az na par vyjimok) spoty, kde by som sa nestackoval s AK. Ale tak ok, kazdy mame tu svoju way. A nerob ze seba, ze to nevies porazat. Ked beatujes skolu, tak beatujes aj poker, i ked niekedy sa nedari, tak ako by sa asi malo. Gl
-
Za tento príspevok od spax poďakovali - 3:
- dzejkej, michael163, tucniak