A_Rimmer napísal:Ja by som raisoval turn, nechcem vidiet dalsi spade, na river by som to uz nefoldol.
myslim si, ze moj raise na turne by zaplatila vacsinou len lepsia ruka. Nemyslim si, ze ten reg delayed donkoval flushdraw. Ten donk 3/4potu do 3 hracov bol celkom silny, daval som ho na to, ze naopak on nechce vidiet dalsi spade.
A_Rimmer napísal:E: Este nechapem, na co je dobre raisovat river, ked na reraise to planujes foldnut?
odpovedam aj pre
cacs. Lebo som velakrat lepsi v tom spote, ale jeho reraise strasne zuzuje jeho range, takze dost easy fold (asi za 1/2 timebanku som to stihol
Hral som to ako Negreanu, pozri
tento post.
Co je ale vacsi problem toho spotu, ze som cakal call od horsej ruky, co bolo prilis optimisticke. Raisovat to bolo asi OK vs fish, ale nie vs reg. Bol som cely happy z toho, ze sa board sparoval, tak som to automaticky raisol, az po reraise som zacal rozmyslat.
sudden napísal:Raise/fold river najlepsia line imo, normalne si ma prekvapil haman, ze si to dokazal aj foldnut
heh, nevies si predstavit ako tazko sa mi zahadzuje fullhouse, ked bezne herocallujem 3 barrely s 1 parom, ktory nie je vzdy dokonca top par
___Mortylen___ napísal:Lenze mame na neho 1900ruk a nas read je, je to aggro reg. Uhm, nice read sir ... NOT! Da fuq? Realy, to je vsetko? Tak ale asi tak dneska hraju detiska poker. 1900ruk a no reads, why not.
chill
Mam na neho zopar poznamok, ale boli to ine spoty. Importol som si ruky od ineho rega na tychto limitoch, preto ten nepomer pocet ruk vs poznamky.
___Mortylen___ napísal:no 20/17/8 a aggro v jednej vete
ak je aggro postflop tak river je najmenej pravdepodobna street kde bude saskovat. Ak je to AFq% z PT3/4 (HEM to udajne pocita inak) tak 41% je praveze dost pasivne na rega.
s PFR 17 a 3bet 8 spada do tej agresivnejsiej skupiny regov s ktorymi sa stretavam. 41% AFq% je HEM1.
___Mortylen___ napísal:no ja by som hlavne pouzil iny sizing a ci by som jeho allin calloval by som vedel uz predtym, ako by som to raisol, lebo vsak treba si ruku planovat.
bol to automaticky raise, lebo mam fullhouse, zacal som rozmyslat az po reraise, my bad...
dakujem vsetkym za nazory!