zelane staty: ruk na CO mam 350, open CO tam uz bolo 19%, typek evidetne nefolduje na 3bety, co otvori to sa mu paci a chce vidiet flop, fold to 3bet IP 20% 1 z 5, fold to 3bet OOP 0% 0/2, asi aj preto otvara 2x, aby to mal lacnejsie. ok a typka som este nezazil 4betnut...
Horsey7 napísal:haman napísal:OK, raisujem silno top two multiway, dostavam sialeny commitujuci 4bet a flat. what next?
flop raisujes velmi malo a nie silno..std je tak 5, "silno" 6-7
ok, uznavam, ze raise bol obycajny az mensi a nie silny. Vaacsinou raisujem 2,5x cbet size (ak je cbet normalny voci potu). toto bolo heavy drawy a multiway, mohol som dat viac.
Horsey7 napísal:19/15 je celkom nit no bolo by fajn vediet aj pri 650 rukach jeho squeez tendencie, idealne ci je schopny 3-betovat ten flop s nut FD napr.
650 ruk nie je vela, na hracov, co obdenne stretavam mam 4000 ruk+ . hram velke volume. Akoze mal som aj tohto nejake poznamky, ale to, ci squeezuje flop light alebo ako semibluff, to je prilis detailna informacia. keby som si taketo veci evidoval pre hracov na ktorych mam menej ako 1000 ruk, tak by som sa stal spisovatel. :-/
Horsey7 napísal:je malo pravdepodobne ze QQ+/AK nebude 3-betovat preflop, zaroven vzhladom na tvoj maly raise cbet by som na jeho mieste 3-betoval s niecim ako 44,AhJh,AhTh,Ah9h,Ah8h,Ah7h,Ah6h,Ah5h,Ah3h,Ah2h,JhTh,KQo, kludne aj viac loose
s QQ+/AK mas pravdu, ale s tym druhym podla mna nie. na NL20 som este nevidel situaciu, ze niekto cbetne pot, dalsi hrac ho raisne a 3.hrac vyhodnoti raise ako maly a rebluffne (semibluffne) - toto vravim pre pripad, ze ziadny z hracov nie je crazy banana. On je celkom nit podla cisiel a podla mna to s draw takmer nikdy nespravi.
Horsey7 napísal:predpokladat, ze tam ma 3 komba co ta realne porazaju nebude spravny pristup imo
no realne je tam 1 kombo co ma poraza set 444.
Horsey7 napísal:as played ship it, nakolko aj voci tej range vyssie si favorit a on uz fdraw nezlozi
poviem neskor, co sa dialo.
WNT napísal:magnus neodporujes si trosku?uvedies variantu kde mas par desatin nad 50% a ty to aj napriek tomu shownes?tu je asi 95% pravdepodobnost ze obaja to callnu ked to shownes prinajlepsom pure gambling....ale tak no gambling no future...
ked sa stacknes s 50% vs 2 fullstacky, tak si dlhodobo ziskovy na tom. vyhras kazdy druhy 300BB pot, cize +100BB za kazdy pokus priemerne.
WNT napísal:minule si foldol na turne 3nuts len preto lebo niekto do teba vypalil 2 barel vo vyske 70%potu ak to nebolo este trosku viac... a ty si mu hned na zaklade toho pridelil nuts....
prepac haman teraz som si to pozeral to si nehral ty len si tu teoriu QQ AK obhajoval sry
ano, obhajujem tu teoriu a mam v plane tu ruku este ozivit a dopisat tam minimalne 1 post.