na typka som mal 4 ruky 25/25
Prima Network $40.00 No Limit Hold'em - 3 players
BTN: $36.45
SB: $45.53
Hero (BB): $40.40
Pre Flop: ($0.60) Hero is BB with J J
BTN raises to $1.20, 1 fold, Hero raises to $4, BTN calls $2.80
Flop: ($8.20) 9 T Q (2 players)
Hero checks, BTN checks
co horsie okrem AJ/JTs callne flop ak betnem? zaroven ak by ma raisol aj s horsim, tak asi musim polozit..jeho preflop calling range velmi hrubo nieco ako (AA),JJ-77,AQs-ATs,KQs,QJs,JTs,T9s,98s,87s,76s,AQo,KQo
Turn: ($8.20) Q (2 players)
Hero checks, BTN checks
River: ($8.20) 6 (2 players)
Hero bets $4.00, BTN raises to $12
river som chcel povodne c/c ale nakoniec som betol kvoli niecomu ako Tx, prip. ak by herocalloval s niecim este horsim, ale bude to asi dost thin
ten jeho raise nejak nechapem, nic okrem 66 co by nebetol na flope/turne nebude predsa raisovat na rivri..ale tak mi treba za ten retardovany bet..tankol som asi 90s ale nakoniec som polozil aj ked ma asi 5x lomcovalo to callnut
ako by ste to hrali vs unknown?
[CG] nl40 3bet pot JJ vs river raise
Počet príspevkov: 4 • Stránka 1 z 1
[CG] nl40 3bet pot JJ vs river raise
Naposledy upravil Horsey7 dňa 02 Jún 2010 10:00, celkovo upravené 1 krát.
-
Horsey7 - Príspevky: 2703
- Založený: Nov 2008
- Poďakoval/li: 38 krát/68 krát
Re: nl40 3bet pot JJ vs river raise
Proti unknown borcovi by som to na takomto boarde asi chcel čo najlacnejšie dostať do SD, ak teda nehitnem tú postupku cestou.
Tú value z Tx/Ax/PP, ktorá sa tam niekde poflakuje nechal byť, pokiaľ na súpera nebudem mať aspoň nejaký +/- read a hral na riveri tiež c/c.
Ak to checkne behind, tak máme aspoň info, ak betne, tak stále je to imo dobrý call na tejto karte.
Inak na tom riveri nám stačí vyhrať 1 z 3.75 hier, čo dosť láka, ale tak nejako v globále si nemyslím, že borci na tomto limite budú otáčať svoje 77-88 na bluff. Tx už vôbec nie.
Teda mne príde ten fold v pohode, aj keď radšej by som šiel tou cestou c/c, aj keď ja som pasívna fishka.
Tú value z Tx/Ax/PP, ktorá sa tam niekde poflakuje nechal byť, pokiaľ na súpera nebudem mať aspoň nejaký +/- read a hral na riveri tiež c/c.
Ak to checkne behind, tak máme aspoň info, ak betne, tak stále je to imo dobrý call na tejto karte.
Inak na tom riveri nám stačí vyhrať 1 z 3.75 hier, čo dosť láka, ale tak nejako v globále si nemyslím, že borci na tomto limite budú otáčať svoje 77-88 na bluff. Tx už vôbec nie.
Teda mne príde ten fold v pohode, aj keď radšej by som šiel tou cestou c/c, aj keď ja som pasívna fishka.
-
TuKE - Príspevky: 3548
- Založený: Júl 2007
- Poďakoval/li: 13 krát/58 krát
na Prime (assumption) to je asi fold, ale tak imo mozes nasjt aj call a moze byt celkom jednoducho +EV
ak je to reg tak na otmto limite na Prime asi nebude premienat made hand na bluff ako uz TuKe spomenul
ak je to maniac tak ta raisne lebo si mysli ze si full of shit alebo raisne TX pre value (on si mysli ze pre value)
Pssive fish, TAG-fish fold
Total Newb moze mat tri pary tak raisuje ....
cize je na tebe urcit co sa na Prime (aky typ hracov) vyskituje najcastejsie a podla toho hrat
ak je to reg tak na otmto limite na Prime asi nebude premienat made hand na bluff ako uz TuKe spomenul
ak je to maniac tak ta raisne lebo si mysli ze si full of shit alebo raisne TX pre value (on si mysli ze pre value)
Pssive fish, TAG-fish fold
Total Newb moze mat tri pary tak raisuje ....
cize je na tebe urcit co sa na Prime (aky typ hracov) vyskituje najcastejsie a podla toho hrat
-
josipjs - Príspevky: 544
- Založený: Jún 2008
- Poďakoval/li: 34 krát/3 krát
josipjs napísal:na Prime (assumption) to je asi fold, ale tak imo mozes nasjt aj call a moze byt celkom jednoducho +EV...
nezavisi to snad od konkretneho hraca? ci je to na Prime alebo PS je irelevantne..po 4 rukach nemozes mat read a len tapas
podstatne skor bolo, ze ten valuebet bol prilis thin a jedina sanca na value je, ze bluffne missnutu draw alebo premeni nieco ako 77-88 na bluff, tj. c/c vyzera ok imo
-
Horsey7 - Príspevky: 2703
- Založený: Nov 2008
- Poďakoval/li: 38 krát/68 krát
Počet príspevkov: 4 • Stránka 1 z 1
Kto je prítomný
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 22 hostí.