[CG] nl40 ovp vs river raise

Priestor na diskusiu o odohraných rukách aj mimo blogu

Re: [CG] nl40 ovp vs river raise

Odoslaťod yegon 23 Jún 2010 09:18

Horsey7 napísal:s AQ/KK bude betovat turn a to by som c/r

tak potom easy fold river nie?
Obrázok používateľa
yegon

Založený: Júl 2007
Poďakoval/li: 18 krát/900 krát

Odoslaťod tucniak 23 Jún 2010 10:55

buschle bezne sa rad stackujes blind vs late s AA na 26Q rainbow dry boarde?to ktori regovia ti tam napalia co bez problemov na flope, ked vsetci vedia, ze ich percieved range je weak a ty hras do nich takto fast??v takychto poziciach? :)
Obrázok používateľa
tucniak

Založený: Mar 2008
Poďakoval/li: 139 krát/205 krát

Odoslaťod yegon 23 Jún 2010 11:32

tucniak napísal:buschle bezne sa rad stackujes blind vs late s AA na 26Q rainbow dry boarde?to ktori regovia ti tam napalia co bez problemov na flope, ked vsetci vedia, ze ich percieved range je weak a ty hras do nich takto fast??v takychto poziciach? :)

na vyssich stakes ti raise na takom boarde dorovnaju handy ako A2/67/TT niekedy Ahigh a handy ktore nemaju ziadnu equity ta dokonca mozu reraisnut a shovnut turn ako bluff lebo raisom na takom boarde nerepujes absolutne nic

bez history alebo supera ktory moc spekuluje :) ale s tebou suhlasim
Obrázok používateľa
yegon

Založený: Júl 2007
Poďakoval/li: 18 krát/900 krát

Odoslaťod dzejkej 23 Jún 2010 11:41

tucniak napísal:buschle bezne sa rad stackujes blind vs late s AA na 26Q rainbow dry boarde?to ktori regovia ti tam napalia co bez problemov na flope, ked vsetci vedia, ze ich percieved range je weak a ty hras do nich takto fast??v takychto poziciach? :)

Tam ten check/raise s AA je v pohode vs reg, najma ak si trosku aj robite zle. Si zober, ze Ta nelzon check/raisne na tom flope a ak mas SD value, tak ako budes bluffcatchovat .. :-D. Agresivny reg si tam moze povedat, ze repujes malo value kombinacii a inak mas kopu airu a moze tam blbnut.

Ale na NL40 a s Horseyho mierumilovnym imageom asi take nieco nevznikne :).
Obrázok používateľa
dzejkej

Založený: Nov 2008
Poďakoval/li: 169 krát/302 krát

Odoslaťod tucniak 23 Jún 2010 11:48

sme na nl40 ci zle vidim?asi som sa zle vyjadril, myslel som ci sa bezne vs takyto reg v tomto spote ocakavate stackoff/dorovnanie/bluffshove s airom??

dzejkej napísal:Ale na NL40 a s Horseyho mierumilovnym imageom asi take nieco nevznikne :).

;) taktak
Obrázok používateľa
tucniak

Založený: Mar 2008
Poďakoval/li: 139 krát/205 krát

Odoslaťod dzejkej 23 Jún 2010 11:58

tucniak napísal:sme na nl40 ci zle vidim?asi som sa zle vyjadril, myslel som ci sa bezne vs takyto reg v tomto spote ocakavate stackoff/dorovnanie/bluffshove s airom??

No ano, vyjadril si sa zle, pretoze si sa pytal buschleho, ci sa tam rad stackuje. No buschle v rovnakej situacii urcite, pretoze tam je AA pure nuts :-D.

Keby bol super nejaka NL40 verzia ertranda (calldowne 3 streety s Ahi) alebo bacona (rebluffne ATC). to by bola ez game.

Co sa ruky tyka, tak na riveri air nema takmer nikdy, lebo radsej s nim barreluje turn ako bluffraisuje river a raise s horsou value rukou tiez nedava zmysel. To je na jednej strane a na druhej strane su sick odds :-D. Pri tych odds by som to callol a aspon nas tam uvidi s AA a nas callovaci range bude hned v buducnosti silnejsi v jeho ociach a samozrejme si mozes potom aspon spokojne povedat "jaa som to vedel", ked tam otoci nieco lepsie :angel: :-D.
Obrázok používateľa
dzejkej

Odoslaťod Horsey7 23 Jún 2010 12:03

dzejkej napísal:..a samozrejme si mozes potom aspon spokojne povedat "jaa som to vedel", ked tam otoci nieco lepsie :angel: :-D.

:lol2:
Obrázok používateľa
Horsey7

Poďakoval/li: 38 krát/68 krát

Odoslaťod Horsey7 23 Jún 2010 14:36

yegon napísal:turn - ak super cbetuje turn menej ako 45% tak by som donkol nejaky wek bet, povedzme 3 tak aby to mohol dorovnat s 88 alebo niecim podobnym

ak donknem turn povedzme 3-4, zaplati mi s niecim ako 88 aj river lead? nie je lepsie x turn a leadnut viac river?
Obrázok používateľa
Horsey7

Odoslaťod dzejkej 23 Jún 2010 14:40

Horsey7 napísal:
yegon napísal:turn - ak super cbetuje turn menej ako 45% tak by som donkol nejaky wek bet, povedzme 3 tak aby to mohol dorovnat s 88 alebo niecim podobnym

ak donknem turn povedzme 3-4, zaplati mi s niecim ako 88 aj river lead? nie je lepsie x turn a leadnut viac river?

No ak ma PP a na riveri mu pride over voci jeho PP, tak nemusi byt az tak happy a necallne vobec (najma ak je to over aj pre cely board - K+). Na turn blanku callne v pohode a na riveri je schopny obcas callnut nejaky maly bet nechapajuc, co to tam mas :).

EDIT: Zalezi od jeho bluffcatchovacich a brrelovacich tendencii pri volbe tej linie. Ja by som turn checkoval proti vacsine "mojich" regov, lebo tam predpokladam siroky range a dostatocne casty pokus o barrelovanie.
Obrázok používateľa
dzejkej

Odoslaťod Horsey7 23 Jún 2010 15:03

tento mal turn urcite nad 55% barrel aj ked na vzorke len 160 ruk..aj ked neviem ako by som ja hral na jeho mieste keby mi leadol turn a ja mam nieco ako 88..asi by som foldol prave preto, ze dost vela riverov bude zlych a aj keby to bola nizka karta, tak neviem ci chcem callovat s 88 za 1/2 stacku na tomto boarde bez relevantnej history
Obrázok používateľa
Horsey7

PredchádzajúcaĎalšia

Naspäť na Pokrové partie

Kto je prítomný

Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 17 hostí.

Prihlásenie

Zabudol som heslo

Nie ste zaregistrovaný? Registrácia tu!