[CG] nl50 6 max
Počet príspevkov: 12 • Stránka 1 z 2 • 1, 2
[CG] nl50 6 max
Cassava Poker $0.25/$0.50 No Limit Hold'em - 5 players - View hand 2006371
DeucesCracked Poker Videos Hand History Converter
BTN: $102.35
SB: $54.30 54/11/1 14hands (ziadne dalsie info)
Hero (BB): $92.21 donk
UTG: $58.98
CO: $53.78
Pre Flop: ($0.75) Hero is BB with 6 8
3 folds, SB calls $0.25, Hero checks
Flop: ($1.00) T 9 7 (2 players)
SB checks, Hero bets $1, SB calls $1
Turn: ($3.00) Q (2 players)
SB checks, Hero bets $2.25, SB calls $2.25
River: ($7.50) 4 (2 players)
SB checks, Hero bets $5.50, SB raises to $24, Hero ???
Takze mame tu BvB situaciu.
Myslim ze flop aj turn je standart a podme na river. Mozno sa vam bude zdat ze moj bet na rivri nema zmysel a lepsi by bol chcek behind ale kedze fishka necebetuje flop Ac by som vylucil z jeho range a tiez ostatne vysoke clubove karty kedze tie by ta cbetoval vzdy.
moj bet na rivri bol for VALUE jeho range vidim ako Tx , 8x , mozno nejake KQ(no spade) ktore chcek calloval na flope kedze je to ryba .
Ale na rivri prisiel necakany big chcek/raise z ktoreho som bol prekvapeny ale kedze som bol presvedceny ze nema ziadne clubove ruky tak som to callol.
Co myslite ? results later
SB: $54.30 54/11/1 14hands (ziadne dalsie info)
Hero (BB): $92.21 donk
SB checks, Hero bets $5.50, SB raises to $24, Hero ???
Takze mame tu BvB situaciu.
Myslim ze flop aj turn je standart a podme na river. Mozno sa vam bude zdat ze moj bet na rivri nema zmysel a lepsi by bol chcek behind ale kedze fishka necebetuje flop Ac by som vylucil z jeho range a tiez ostatne vysoke clubove karty kedze tie by ta cbetoval vzdy.
moj bet na rivri bol for VALUE jeho range vidim ako Tx , 8x , mozno nejake KQ(no spade) ktore chcek calloval na flope kedze je to ryba .
Ale na rivri prisiel necakany big chcek/raise z ktoreho som bol prekvapeny ale kedze som bol presvedceny ze nema ziadne clubove ruky tak som to callol.
Co myslite ? results later
- KriPat
- Založený: Sep 2009
- Poďakoval/li: 3 krát/0 krát
Re: CG nl50 6 max
o akom cbetovani rozpravas, ved on kompletol blind.
TO ze ryba tam vzdy Ax betne je utopia kludne moze mat plan2x x-callnut kym nehitne
river bet je tesne thin ale vs neznamy na river x-shove foldujem all day readless.
ak je toto ;jeho move;; zistis do do par orbitov a idealne za stack niekoho ineho...
a to ze je to BvB je irelevantne imo ci mas pocit ze to akoze ovplyvnuje sirku jeho ranges a jeho akcie?:)
a hra ATC jasne ze clubove ruky ma a x-c x-c x-r je strong fish line
TO ze ryba tam vzdy Ax betne je utopia kludne moze mat plan2x x-callnut kym nehitne
river bet je tesne thin ale vs neznamy na river x-shove foldujem all day readless.
ak je toto ;jeho move;; zistis do do par orbitov a idealne za stack niekoho ineho...
a to ze je to BvB je irelevantne imo ci mas pocit ze to akoze ovplyvnuje sirku jeho ranges a jeho akcie?:)
a hra ATC jasne ze clubove ruky ma a x-c x-c x-r je strong fish line
-
tucniak - Príspevky: 3742
- Založený: Mar 2008
- Poďakoval/li: 139 krát/205 krát
Zamna asi fold proti neznamemu. Potrebujes tu byt dobry aspon 50% casu, co sa sice da nejak teoreticky dosiahnut. Kedze mas 5 clubov, ktore ta biju a 3 co bijes + bluffy. Pride mi to vsak zbytocne high variance play proti hracovi, co ti to tam nasype kludne o orbit neskor s 2hym parom v 3b pote.
-
mino_o - Príspevky: 360
- Založený: Nov 2009
- Poďakoval/li: 11 krát/28 krát
Podľa mna na flope bude veľmi často betovat Ac niekedy x/raisovat.a k rivru:fishky často donkuju ked hitnu svoju draw myslím že maloktora fish checkne oop na rivri ked ma nuts.mne príde viac fishy štandard line donk pot a keby mal K Q or J clubove tak x/call je tu standartny aj u fishe pretože aj fish vie že ho poraza A c. A este sa mi nepáčil ten sizing na rivri podľa mna by raisoval oveľa menej aby som mu to dal
- KriPat
KriPat napísal:Podľa mna na flope bude veľmi často betovat Ac niekedy x/raisovat.a k rivru:fishky často donkuju ked hitnu svoju draw myslím že maloktora fish checkne oop na rivri ked ma nuts.mne príde viac fishy štandard line donk pot a keby mal K Q or J clubove tak x/call je tu standartny aj u fishe pretože aj fish vie že ho poraza A c. A este sa mi nepáčil ten sizing na rivri podľa mna by raisoval oveľa menej aby som mu to dal
ja si naopak myslim, ze keby blufoval, tak obetuje menej $$. toto vyzera ako value.
- haman
- Založený: Apr 2010
- Poďakoval/li: 853 krát/189 krát
opat, o akom donku to hovoris, ked je to limpovany pot a ty si to IP neotvoril?
-
Prepac tučniak tak lead??tak to je správne?riesis tu neopodstatnene veci a dobre vieš ako som to myslel...
- KriPat
podstatne som ti uz napisal, ma dost club ruk, nemas nanho ready a std ryba ti tam 2x xcallne kludne Q high fdraw.
a terminologia je pomerne dolezita lebo potom ja o koze ty o voze..
je mozne ze ti tam nieco bluffol ale za ten sizing a readless je to fold
sam pises ''chceck raise ktory som necakal..''
nuz tvoj handplan ma teda nejake medzery, ty ked sa rozhodujes ci ides teda river value betovat potrebujes aj zvazit svoj sizing (ci sa superovi nezda thina nebude bluffovat to a tamto...) a najme co chces robit na minraise, maly raise. x-shove atd..
toto chces vediet UZ predtym ako betnes.....
edit: este dovysvetlenie, fakt ci niekto donkuje, cbetuje apod namiesto x-callovania a betovania CITELNE meni dynamiku danej situacie v hande imo
a terminologia je pomerne dolezita lebo potom ja o koze ty o voze..
je mozne ze ti tam nieco bluffol ale za ten sizing a readless je to fold
sam pises ''chceck raise ktory som necakal..''
nuz tvoj handplan ma teda nejake medzery, ty ked sa rozhodujes ci ides teda river value betovat potrebujes aj zvazit svoj sizing (ci sa superovi nezda thina nebude bluffovat to a tamto...) a najme co chces robit na minraise, maly raise. x-shove atd..
toto chces vediet UZ predtym ako betnes.....
edit: este dovysvetlenie, fakt ci niekto donkuje, cbetuje apod namiesto x-callovania a betovania CITELNE meni dynamiku danej situacie v hande imo
Naposledy upravil tucniak dňa 20 Nov 2012 13:33, celkovo upravené 1 krát.
-
call na river je burning $$$... Hladas tam nejaku logiku v uvazovani fishe, ktora ale vacsinou funguje v random mode a ich x/r na river je 99% for value
- ferkan
- Založený: Máj 2008
- Poďakoval/li: 5 krát/28 krát
to tucniak mas pravdu casto sa mi stava ze namiesto betovanie hovorim cbetovanie a pod a je to dolezite dam si na to pozor ..
este k ruke : mne to prislo ako bluff preto som to dal uz som timebankoval mal som fast stol potreboval som sa rychlo rozhodnut.Nehovorim ze to tam budem river bet/callovat pravidelne.Len som bol presvedceny ze nema Ac.
cela handa:
SB: $54.30
Hero (BB): $92.21
SB checks, Hero bets $5.50, SB raises to $24, Hero calls $18.50
Final Pot: $55.50
SB shows J 7
Hero shows 6 8
Hero wins $52.73
(Rake: $2.77)
este k ruke : mne to prislo ako bluff preto som to dal uz som timebankoval mal som fast stol potreboval som sa rychlo rozhodnut.Nehovorim ze to tam budem river bet/callovat pravidelne.Len som bol presvedceny ze nema Ac.
cela handa:
SB: $54.30
Hero (BB): $92.21
SB checks, Hero bets $5.50, SB raises to $24, Hero calls $18.50
Final Pot: $55.50
SB shows J 7
Hero shows 6 8
Hero wins $52.73
(Rake: $2.77)
- KriPat
Počet príspevkov: 12 • Stránka 1 z 2 • 1, 2
Kto je prítomný
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 30 hostí.