[CG] NLH,1/2 Gut shot call

Priestor na diskusiu o odohraných rukách aj mimo blogu

[CG] NLH,1/2 Gut shot call

Odoslaťod mareki 23 Jún 2010 07:44

Ahojte :)
Mal by som na Vas regov otazku, ohladne jednej celkom beznej situacie:

CG, blindy 1/2, 6-hand

UTG+1, 230
CO, 640
Hero, BTN, 480, 9d7d
SB: 390

PF:
UTG+1: Raise 8
CO: Call
Hero: Call
SB: Call
BB: Fold

Flop:
Ts5c6d

SB: check
UTG+1: cbet 18
CO: Raise 45

Mam len gutshot, cize samozrejme nevyhodny call. CO davam 2pary+, UTG+1 nedavam nic, half-pot bety su jeho standardna akcia so silnym esom ak nic netrafi.

Nedavno som dostal radu, ze v pripade tejto situacie a ak ma re-raiser predo mnou cca tolko bubakov co ja, je aj napriek nevyhodnym odds zaplatit este turn, lebo ak trafim, neprecita to a doplati mi vsetko.

V tomto pripade som zahodil, kedze som za sebou mal este SB, ktory by mohol check-allinovat set. Co ale ak by sa za mnou uz hrac nevyjadroval? (Je to live cash, na online by som nad tym neuvazoval)

Zvysok handy:
SB: fold
UTG+1: call (prekvapenie)

Turn: 6c
UTG+1: check
CO: check

River: blank
UTG+1: check
CO: Bet 35
UTG+1: call

CO ukazal 56 full, utg+1 muckol
Naposledy upravil mareki dňa 23 Jún 2010 08:50, celkovo upravené 1 krát.
mareki

Založený: Jún 2010
Poďakoval/li: 0 krát/0 krát

Re: [CG] NLH,1/2 Gut shot call

Odoslaťod yegon 23 Jún 2010 08:50

call s gutshotom s cielom trafit straight nie je skoro nikdy dobry, rovnako ako vacsinou nie je dobry call s flush draw s umyslom len trafit a vyhrat vela vdaka implied odds

ked callujes s GS alebo s FD alebo s OESD tak vacsinou je to preto lebo vidis aj inu moznost ako vyhrat, napriklad ak ste HU mas poziciu a super cbetuje na A-high suchom boarde tak dorovnas s gutshotom lebo vies ze cbetovat tu bude vzdy a casto check/foldne turn alebo river. Necallujes preto aby si trafil ale preto ze casto vyhras pot bluffom

v situacii ktoru popisujes je jasne ze je ovela vacsia sanca ze UTG+1 ma nejaku handu ked betuje do 3 ludi na boarde ktory viac triafa coldcallerov nez jeho a zaroven ze CO ma handu kedze proti tejto (silnejsej) range raisuje - myslim ze tvoj odhad na 2pair+ je spravny

bluffovat teda nebudes mat moznost a navyse neuzatvaras akciu takze sa ti moze stat ze turn ani neuvidis, ubereasy fold
Obrázok používateľa
yegon

Založený: Júl 2007
Poďakoval/li: 18 krát/900 krát

Naspäť na Pokrové partie

Kto je prítomný

Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 24 hostí.

Prihlásenie

Zabudol som heslo

Nie ste zaregistrovaný? Registrácia tu!