QQ prva ruka v turnaji 300BB deep
Počet príspevkov: 28 • Stránka 1 z 3 • 1, 2, 3
QQ prva ruka v turnaji 300BB deep
Vcera sa mi stala vtipna situacia v 1. ruke v nedelnom majori na paradise pokri BI 85eur 50K gtd...
Sedim na SB a dostanem QQ vsetci az po BTN fold a on posiela z prvej ALLIN za 300BB. Je to unknown hrac... Callnete to?
Sedim na SB a dostanem QQ vsetci az po BTN fold a on posiela z prvej ALLIN za 300BB. Je to unknown hrac... Callnete to?
- Matej Zavacky
- Založený: Jan 2007
- Poďakoval/li: 12 krát/48 krát
Re: QQ prva ruka v turnaji 300BB deep
umna fold
- eraserSK
- Založený: Mar 2010
- Poďakoval/li: 7 krát/7 krát
Na Paradise pokri call Podla mna toto bude robit 9/10 unknownov s any2 (rozumej ak to niekto spravi, ma any2, a nie AA). Navyse chalan je na BUT, podla mna ak by si mu chcel dat kredit, tak to by musel sediet na skorsej pozicii, kde nevie, co ma robit s monstrom, tak to posle s tym, ze je za nim kopa ludi. Tuto sa to podla mna stane iba fakt vynimocne, aby si niekto naozaj myslel/dufal, ze BUT vs blinds je najlepsia hra s AA/KK openpush
No a kedze je to este k tomu Boss Media, tak tam naozaj mozes kludne predpokladat, ze toto je nekonecne siroka a slaba range, proti ktorej mas take dobre sance, ako Vettel na vitazstvo v kvalifikacii
No a kedze je to este k tomu Boss Media, tak tam naozaj mozes kludne predpokladat, ze toto je nekonecne siroka a slaba range, proti ktorej mas take dobre sance, ako Vettel na vitazstvo v kvalifikacii
-
matiapag - Príspevky: 2450
- Založený: Aug 2009
- Poďakoval/li: 170 krát/132 krát
ja fold.
1. no read.
2. je to sick aj s readom.
1. no read.
2. je to sick aj s readom.
- haman
- Založený: Apr 2010
- Poďakoval/li: 853 krát/189 krát
haman napísal:1. no read.
A cim sa riadis v situaciach, ked nemas ziaden read?
-
matiapag - Príspevky: 2450
- Založený: Aug 2009
- Poďakoval/li: 170 krát/132 krát
snap call..
s akoukolvek rukou je jeho move zly = je to zly hrac = zli hraci robia zle moves s daleko sirsim range ako s KK+ = snap call
s akoukolvek rukou je jeho move zly = je to zly hrac = zli hraci robia zle moves s daleko sirsim range ako s KK+ = snap call
-
Horsey7 - Príspevky: 2703
- Založený: Nov 2008
- Poďakoval/li: 38 krát/68 krát
kolko ludi tolko chuti
ja by som foldol bez nejakeho zavazneho rozmyslania
takisto moze rozmyslat aj Tvoj super a aj ked ma AK alebo nieco podobne, to neni cash...
call nema ziadny zmysel - je sice pekne sa zdublovat, ale na to mozes mat x moznosti pocas turnaja
ja by som foldol bez nejakeho zavazneho rozmyslania
takisto moze rozmyslat aj Tvoj super a aj ked ma AK alebo nieco podobne, to neni cash...
call nema ziadny zmysel - je sice pekne sa zdublovat, ale na to mozes mat x moznosti pocas turnaja
- cercerBTSSK
- Založený: Dec 2007
- Poďakoval/li: 1 krát/22 krát
Horsey7 napísal:snap call..
This
-
___Mortylen___ - Príspevky: 1347
- Založený: Sep 2009
- Poďakoval/li: 179 krát/139 krát
snap call u mna
- skJacob
- Založený: Jún 2011
- Poďakoval/li: 4 krát/14 krát
no ja neviem,kludne tam moze pushnut aj esa ci kingy,toto je prilis velky gambling
mne sa stala podobna situacia na ME CAPT za 2k teraz,mal som KQ v prvej hande a flop QJ7,turn 9,river 7,river som isiel s umylom ch/call,typek siahol na zetony a nasypal do cca 600 potu 5050,teraz som zacal tankovat ci to je nejaka buda na mna,este tam boli aj nase baby a tie len kukali,ze v prvej hande turnaja sa tam krutim a rozmyslam az sa mi pari z hlavy,nakoniec som to foldol,typek mi ukazal J a tvrdil ze sa pomylil,tazko to mozem vediet na 100 % ale skor som mal pocit ze neklame a ze sa fakt zmylil
ja zasa na WPT v blave,prva handa 600 bb deep,bb 50 a ja open raise 1050....vsetci len kukali...
mne sa stala podobna situacia na ME CAPT za 2k teraz,mal som KQ v prvej hande a flop QJ7,turn 9,river 7,river som isiel s umylom ch/call,typek siahol na zetony a nasypal do cca 600 potu 5050,teraz som zacal tankovat ci to je nejaka buda na mna,este tam boli aj nase baby a tie len kukali,ze v prvej hande turnaja sa tam krutim a rozmyslam az sa mi pari z hlavy,nakoniec som to foldol,typek mi ukazal J a tvrdil ze sa pomylil,tazko to mozem vediet na 100 % ale skor som mal pocit ze neklame a ze sa fakt zmylil
ja zasa na WPT v blave,prva handa 600 bb deep,bb 50 a ja open raise 1050....vsetci len kukali...
-
palo1973 - Príspevky: 5199
- Založený: Máj 2008
- Poďakoval/li: 61 krát/219 krát
Počet príspevkov: 28 • Stránka 1 z 3 • 1, 2, 3
Kto je prítomný
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 30 hostí.