[CG] RAZZ - zeby naznaky rozumu???

Priestor na diskusiu o odohraných rukách aj mimo blogu

[CG] RAZZ - zeby naznaky rozumu???

Odoslaťod yegon 13 Júl 2010 17:34

Hmm – je to mozne ze by som nejaku handu zahral aj dobre ???
No mozno som uplne mimo a aj toto je strasne ale moje sucasne znalosti razzu nedostacuju na to aby som zistil co je zle takze som viac menej spokojny

Full Tilt Poker $0.05/$0.10 Limit Razz $0.01 Ante - 6 players - View hand 800330
The Official DeucesCracked.com Hand History Converter

3rd Street: (1.2 SB)
Crazy Fish11: xx xx K :club:____Crazy Fish11 brings in for $0.02____Crazy Fish11 folds
Hero: A :spade: 5 :heart: 6 :club:___Hero completes___Hero calls
stephany919: xx xx 4 :diamond:____stephany919 raises
vvavmv: xx xx J :diamond:____vvavmv folds
jbrennen: xx xx 2 :club:____jbrennen calls
LILLIL: xx xx Q :club:____LILLIL folds

moja handa je slusna, su za mnou 2 nizke doory, ktore mi budu chybat ale urcite je to na complete. Po tom co za mnou je raise a call tak si nie som isty ci mozem reraisovat, s 2 dead outami a ziadnymi dead parovacimi kartami + fakt ze moja door je najvyssia len dorovnavam

4th Street: (7.6 SB) (3 players)
Hero: A :spade: 5 :heart: 6 :club: 7 :diamond:___Hero bets___Hero 3-bets
stephany919: xx xx 4 :diamond: 8 :heart:____stephany919 raises____stephany919 calls
jbrennen: xx xx 2 :club: 9 :club:____jbrennen calls____jbrennen calls

mam najlepsiu handu, takze betujem, raise za mnou naznacuje ze super ma naozaj dobre holecards, napriek tomu kvoli callu dalsieho hraca si myslim ze je rozumne tlacit peniaze do potu lebo neverim ze obaja maju super duper holecards a ak jeden z nich ma nieco ako 7ku alebo 8ku in the hole tak som velky favorit a mal by som z neho vytiahnut maximum. Nevadi mi ani ked foldne (co rozhodne na tychto limitoch neocakavam) lebo sa tym vzda 20-30% equity ktoru si rozdelime medzi seba s druhym hracom – proste je to win-win situacia.

V tomto konkretnom pripade nase equities boli
A567 - 46.08%
2748 - 37.79%
4829 - 16.13%

Cize moja hra bola uplne OK, najhorsi mozny pripad je ked maju smooth draws, nedrzia si outy a drzia si parujuce karty, pripadne im nejake drzim ja cize povedzme
A567 - 32.47%
2348 - 40.79%
4329 - 26.74%

Aj tu stale mam tych 33%. ktore potrebujem aby to nebolo stratove cize freerollujem proti 4329

5th Street: (8.3 BB) (3 players)
Hero: A :spade: 5 :heart: 6 :club: 7 :diamond: K :heart:___Hero calls___Hero calls
stephany919: xx xx 4 :diamond: 8 :heart: 4 :club:____stephany919 raises____stephany919 calls
jbrennen: xx xx 2 :club: 9 :club: 7 :spade:____jbrennen bets____jbrennen 3-bets

jbrennen tvrdi, ze ma made 9-7ku co mu verime, ale mame ovela lepsiu draw cize call je urcite na mieste, v tomto konkretnom pripade by som si dokonca mohol dovolit raisnut ale nepoznam karty superov a ak by mali naozaj dobre holecards tak by to bolo stratove, call je imo ok. Stepany-ho raise mi robi skrt cez rozpocet a naznacuje ze ma naozaj zivu draw ako A2484 napriek tomu stale mam odds na call a budem moct pokracovat ak obaja trafime dobre lebo ja drawujem na 7-ku a on na 8-ku. Jediny problem by bol ak by som trafil 8-ku a on by trafil nizsiu kartu lebo moja 8-ka by bola velmi rough a urcite horsia ako jeho ak by teda nesparoval.

6th Street: (17.3 BB) (3 players)
Hero: A :spade: 5 :heart: 6 :club: 7 :diamond: K :heart: J :heart:___Hero checks___Hero calls
stephany919: xx xx 4 :diamond: 8 :heart: 4 :club: 4 :heart:____stephany919 bets____stephany919 calls
jbrennen: xx xx 2 :club: 9 :club: 7 :spade: 9 :diamond:____jbrennen raises

stephanyho bet je absolutne nepochopitelny a brutalne mi komplikuje situaciu, lebo naznacuje, ze je to maniak, ktoremu je jedno ake ma karty a co urobi, cize ked chcem dorovnat 2 bety od jbrennena tak musim ratat s tym, ze stephen este moze raisnut takze ma pozretie si 7th street moze stat kludne 4bety. Tym padom by som mal ratat svoje pot odds ako 0,3 ku 2,3 co je stale bohate dost na call s mojou draw, o ktorej viem, ze ked trafim tak som najlepsi vdaka boardom superov.

Problem je, ze 4 moje outy su dead 4,4,4,2 a je dost dobre mozne, ze nejake maju superi in the hole no ale 7 ku 1 je 7 ku 1 a mne stale ostava 8 outov v 38 neznamych kartach cize okolo 5 ku 1 odds na to ze trafim. Na to aby moj call bol zly by museli byt dead este dalsie 3 moje outy co je nepravdepodobne.

7th Street: (23.3 BB) (3 players)
Hero: A :spade: 5 :heart: 6 :club: 7 :diamond: K :heart: J :heart: T :club:___Hero checks___Hero folds
stephany919: xx xx 4 :diamond: 8 :heart: 4 :club: 4 :heart: xx____stephany919 bets
jbrennen: xx xx 2 :club: 9 :club: 7 :spade: 9 :diamond: xx____jbrennen calls

fakt, ze jbrennen len dorovnava stephenov bet a neraisuje ho znamena, ze zrejme hra tu 9-tku, ktoru ma na boarde a boji sa, ze stephen hitol 8-ku. Kazopadne po akcii, ktora bola v predchadzajucich kolach i ked stepheny moze bluffovat lebo je to maniak tak jbrennenovi musim dat kredit za tu made 9-tku a kedze sam mam 10-tku tak musim foldnut napriek super odds

Final Pot: 25.3 BB
stephany919 shows T :spade: 7 :heart: 4 :diamond: 8 :heart: 4 :club: 4 :heart: 2 :diamond: (T,8,7,4,2)
jbrennen shows K :spade: 8 :club: 2 :club: 9 :club: 7 :spade: 9 :diamond: 4 :spade: (9,8,7,4,2)
jbrennen wins 24.1 BB
(Rake: $0.12)
Obrázok používateľa
yegon

Založený: Júl 2007
Poďakoval/li: 18 krát/900 krát

Re: [RAZZ] - zeby naznaky rozumu???

Odoslaťod yegon 13 Júl 2010 18:40

hmm ked na to teraz tak pozeram tak az taky zazrak to nebol, neuvedomil som si ze ak ma 9-7-ku tak sa sicedrawujem na 7-ku ale on tiez a jeho 7ka je urcite lepsia lebo moja je rough 7-6-5

v tomto pripade t bolo ok lebo on v skutocnosti mal 8 in the hole a teda nemal na mna redraw ale vacsinou asi budem mat problem
Obrázok používateľa
yegon

Založený: Júl 2007
Poďakoval/li: 18 krát/900 krát

Naspäť na Pokrové partie

Kto je prítomný

Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 27 hostí.

Prihlásenie

Zabudol som heslo

Nie ste zaregistrovaný? Registrácia tu!