rivernuty set vs push

Priestor na diskusiu o odohraných rukách aj mimo blogu

rivernuty set vs push

Odoslaťod Horsey7 04 Mar 2010 20:22

villain je 26/8/1.3 (rovnomerne)/fold turn cbet 33/rcb 20/166 ruk

Prima Network $20.00 No Limit Hold'em - 6 players

Hero (BB): $22.05
UTG: $22.09
MP: $79.31
CO: $8.90
BTN: $20.24
SB: $20.54

Pre Flop: ($0.30) Hero is BB with 9 :diamond: 9 :spade:
UTG calls $0.20, 2 folds, BTN calls $0.20, SB calls $0.10, Hero raises to $1.20, UTG calls $1, 1 fold, SB calls $1

Flop: ($3.80) 8 :spade: 2 :club: J :club: (3 players)
SB checks, Hero checks, UTG checks

Turn: ($3.80) 5 :heart: (3 players)
SB checks, Hero bets $1.80, UTG calls $1.80, SB calls $1.80

River: ($9.20) 9 :heart: (3 players)
SB checks, Hero bets $6.20, UTG folds, SB raises to $17.44

otazka je jeho range - default predpokladam u takto pasivneho villaina set+, no zaroven s RCB 20% nebude raisovat multiway 22,88? JJ nepredpokladam s PFR 8

ak mu dam 88,55,22,QTs,T7s,QTo, tak mam 31% a potrebujem 26% na call, ale ako casto neraisne na flope/turne takyto typek flopnuty set?

tiez QTo/QTs/T7s komb je 20 vs 9 komb setov

hm?
Obrázok používateľa
Horsey7

Založený: Nov 2008
Poďakoval/li: 38 krát/68 krát

Re: rivernuty set vs push

Odoslaťod dzejkej 04 Mar 2010 20:35

Lenze tie jeho ruky su gutshoty a teda je mozne, ze nejake ich kombinacie pojdu prec, lebo s nimi foldne turn. Tiez moze mat aj J9s/J9o (ma dost vysoke VPIP, tak sa moze aj s takym trashom odhodlat na call) - sick 1-3 komba naviac :-D.

No s jeho AF a s poctom ruk tazko predpokladat, co robi so setmi. Cakal by som, ze s nimi v prvom rade leaduje turn (ak nie flop), ale kedze ide o evidentne nie superpro borca, tak jeho tendencie zo statov len tak nedostanes a jeho pasivita sa moze odrazat aj v hre s monster rukami, ale nemusi.

U mna to fold nie je ;). Pridaj mu nejake WTF kombinacie (pozri NoahSD videa a zistis, co to je :-D).
Obrázok používateľa
dzejkej

Založený: Nov 2008
Poďakoval/li: 169 krát/302 krát

Re: rivernuty set vs push

Odoslaťod MarTiny 10 Mar 2010 22:52

Zdravim,
celkom zaujímavá ruka, tak skúsim aj ja pridať názor.

K range:
1. sety - podľa mňa málo pravdepodobné, tak ako vraví dzejkej, očakával by som lead na turne, kvôli FD možno aj na flope
2. 2pair - myslím, že ste ešte nespomenuli možnosť 89s, možno aj 89o
3. straight - taktiež tam ešte vidím 67s,o ktorému došla na turne OESD, neviem ako často limpuje takéto ruky (+89s,o) ale ak mu dávaš do range T7s, potom by som bral do úvahy aj toto.

Ku callu GS na turne. Ja si na rozdiel od džejkeja myslým, že za polku potu s tým, že calluje aj UTG, takýto hráč GS nefoldne skoro nikdy (samozrejme OESD už vôbec). Podľa mňa, ak si ho takýto move nevidel spraviť už predtým, tak to bol dobrý fold.
Inak ešte pozerám, ja nehrávam so statmi, preto si ich veľmi nevšimam (pozerám len PFR a VPIP), ale chlapík má podľa mňa malý PF raise k VPIP a aj z toho mála čo raisuje cbet len 1/3, to mi príde príliš opatrné, na to aby si myslel, že 2 pair je nuts. To už ale neviem či niesom dosť vedľa, lebo s tými statmi fakt niesom veľký kamarát.

EDIT: tých 33 % nie je cbet ale fold to turn cbet, tak tú poslednú poznámku o statoch nebrať vázne :)
Obrázok používateľa
MarTiny

Založený: Jan 2010
Poďakoval/li: 16 krát/0 krát

Naspäť na Pokrové partie

Kto je prítomný

Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 19 hostí.

Prihlásenie

Zabudol som heslo

Nie ste zaregistrovaný? Registrácia tu!