Random opinion ...
No mne pride, ze z pohladu regulara je rush poker vhodny pre takeho, ktory nie je natolko dobry, aby vyuzil potencial normalnej hry a chce nieco jednoduchsie a akcnejsie. Taky horsi regular nie je natolko otravovanymi tymi lepsimi a moze si hrat svoju ABC hru, ktora je proti fishkam urcite ziskova.
Ja si parkrat za mesiac zapnem rush, aby som sa pobavil, ale ked vidim sikovnych ludi ako hravaju takmer vyhradne uNL rush, tak mi to pride ako keby univerzitny vyskumny pracovnik venoval svoj cas pisaniu ucebnic pre prvy rocnik ZS .
Samozrejme, ze ak ma niekto poker ako zabavu alebo nema cas, tak je rush podstatne lepsia alternativa, ale ak to niekto mysli s pracou na svojej hre vazne, nech sa radsej nenecha zlakat .
[CG] RUSH NL5
Počet príspevkov: 15 • Stránka 2 z 2 • 1, 2
Re: [CG] RUSH NL5
ale tak, co si vobec neuvedomujes, vsetci pindaju ze vacsi rake blabla, ale vacsi rakeback mas!!to je uzasne!!!
-
tucniak - Príspevky: 3742
- Založený: Mar 2008
- Poďakoval/li: 139 krát/205 krát
tucniak napísal:ale tak, co si vobec neuvedomujes, vsetci pindaju ze vacsi rake blabla, ale vacsi rakeback mas!!to je uzasne!!!
a skor sa da nahrat bodov na F****Tilt siltovku !
-
Riddlah - Príspevky: 714
- Založený: Jún 2009
- Poďakoval/li: 67 krát/9 krát
no..mám za sebou asi tak 4 mesiace "only-Rush-tables" pokru tak prihodim moje skusenosti..
je to o prioritach podla mna..
ale ak sa chce človek venovať pokru serioznejšie a dlhodobejšie a vidí v tom nejakú "budúcnosť" tak by bolo asi lepšie sa rushpokru vyhýbať..totalne to podla mňa deformuje metagame,ktorú som ja už asi viacmenej stratil sa mi zdá..príde mi to podobné ako s donmi(o ktorých tu palo písal,že ho deformovali)
jediné výhody su len čo sa týka objemu a v tom že je to funny..
a samozrejme sa na tom dá niečo málo zarobiť zvlášť pre slabších hráčov ako písal JK vyššie..ja už som pomaly som uvažoval aj o tom že skončím s pokrom, a potom čo som objavil rush som len zistil,že je to fajn brigáda a easy drobné ale tým sa asi moja pokrová cesta končí..za 4mesiace som si cashoutol niečo cez 800eur na tom rushi NL5-10 za asi 1-2 hodiny hrania denne,lebo nebol moc čas hrať..takže aspoň nemusím chodiť po brigádach do billy a pod.(a tento mesiac mám našlapnuté na minimálnu mzdu-307e,preto ten moj joke o tom že som rakebackpro na NL5-10 )
takže toť moje 2 centy..
RUSH rocks & sucks
a inak tu podstatu toho rushu úplne trafil JK vo svojom poste hore
je to o prioritach podla mna..
ale ak sa chce človek venovať pokru serioznejšie a dlhodobejšie a vidí v tom nejakú "budúcnosť" tak by bolo asi lepšie sa rushpokru vyhýbať..totalne to podla mňa deformuje metagame,ktorú som ja už asi viacmenej stratil sa mi zdá..príde mi to podobné ako s donmi(o ktorých tu palo písal,že ho deformovali)
jediné výhody su len čo sa týka objemu a v tom že je to funny..
a samozrejme sa na tom dá niečo málo zarobiť zvlášť pre slabších hráčov ako písal JK vyššie..ja už som pomaly som uvažoval aj o tom že skončím s pokrom, a potom čo som objavil rush som len zistil,že je to fajn brigáda a easy drobné ale tým sa asi moja pokrová cesta končí..za 4mesiace som si cashoutol niečo cez 800eur na tom rushi NL5-10 za asi 1-2 hodiny hrania denne,lebo nebol moc čas hrať..takže aspoň nemusím chodiť po brigádach do billy a pod.(a tento mesiac mám našlapnuté na minimálnu mzdu-307e,preto ten moj joke o tom že som rakebackpro na NL5-10 )
takže toť moje 2 centy..
RUSH rocks & sucks
a inak tu podstatu toho rushu úplne trafil JK vo svojom poste hore
-
poldinhoo - Príspevky: 1292
- Založený: Feb 2009
- Poďakoval/li: 128 krát/61 krát
keby si 4 mesiace stravil 2 hodiny denne-60 hodin (6 stolov, 500ruk/hod, 30k ruk za mesiac s 10bb/100 + nejaky ten rakeback), tak si mohol hrat davno nejake nl50 a robit 800E snad kazdy mesiac..
ale budis
ale budis
-
tucniak - Príspevky: 3742
- Založený: Mar 2008
- Poďakoval/li: 139 krát/205 krát
Počet príspevkov: 15 • Stránka 2 z 2 • 1, 2
Kto je prítomný
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 21 hostí.