lulatko napísal:Chalani sorry asi, teda urcite nemam jasno v tom co napisal 7castle ze unexploitable push. Som myslela ze to je zle lebo pokial viem tak to znamena ze nevyuzity alebo take daco, ale teraz som citala o tom a sa zda ze to znamena ze ked sa ruka neda hrat OOP profitably a hociako dobry moze byt hrac a vediet presne nasu range tak pre nas bude push profit in long term, takze ako to je s tym slovickom unexploitable?
ale opravte ma ak sa mylim
Yo myslela si zle a teraz si to napisala takmer presne.
Je viac teorii co to znamena ale ja to pouzivam v tom zmysle ze je to taky push pri ktorom aj keby super videl tvoju ruku presne, bez ohladu na to je to pre teba dlhodobo ziskove, pretoze foldne dost ruk a proti tym co nefoldne vyhras dostatocne casto - presna tabulka na toto sa vola Sklansky-Chubukov rankings a najdes ju na webe.
No a z nej vyplyva ze som sa mylil, J3o ma to cislo len 7,9, co znamena ze to je unexploitable push max. do 4bb (treba to delit dvomi), to ale nic nemeni na tom ze aj pri 6bb je to dobry push, pretoze v skutocnosti super ruku nevidi, cize ruky ako J4-J7 ci rozne Qx ruky a podobne foldne, takze je to urcite ziskove.