[SNG] SNG ruky
Re: SitNgo world
imo, fold. Máš pekný stack, pravdepodobne stojíš proti dosť silnej ruke a do situácie 50/50(alebo horšie) sa dostať asi nechceš...
- tomisumi
- Založený: Feb 2009
- Poďakoval/li: 15 krát/10 krát
moze to sice vyzerat ako light 3bet ale kedze bb je ultrashort co to tam uz pomaly musi poslat ATC tak ak je semirozumny tak by neriskoval showdown s nejakou hlupostou.fold
-
popoBA - Príspevky: 2214
- Založený: Nov 2009
- Poďakoval/li: 49 krát/235 krát
mne sa dost casto stava ze ked takto zly hrac alebo loosing player 3betne takymto sposobom tak ma AA,KK samozrejme neni to pravidlo, ja by som to foldol, hlavne s takym stackom
A ked uz pisem tak by som este spomenul ze tiez vela krat vidim ze loosing nit player maju velku zalubu v open raise z prvych pozicii
ked maju monster aj 6BB a pod.
Inak to sudim aj podla seba tak pred rokom, ze sak nechcem prehrat esa ne
A ked uz pisem tak by som este spomenul ze tiez vela krat vidim ze loosing nit player maju velku zalubu v open raise z prvych pozicii
ked maju monster aj 6BB a pod.
Inak to sudim aj podla seba tak pred rokom, ze sak nechcem prehrat esa ne
- oli.strs
- Založený: Sep 2009
- Poďakoval/li: 8 krát/12 krát
tak aby som to aj ja ozivil tak co hovorite na tuto ruku? treba to tam poslat uz teraz? range som sa snazil nastavit realne vsetky vo vsetkych pripadoch co moze nastat ale moc si nemyslim ze je to ruka pre wiz
- oli.strs
Nevidim absolutne zadny duvod pushovat v tuhle chvili
- Hrk
- Založený: Dec 2009
- Poďakoval/li: 13 krát/1 krát
Full Tilt No-Limit Hold'em, 12 Tournament, 200/400 Blinds (5 handed) - Full-Tilt Converter Tool from FlopTurnRiver.com
saw flop
SB (t2500)
Hero (BB) (t2230)
UTG (t2670)
MP (t1100)
Button (t5000)
Hero's M: 3.72
Preflop: Hero is BB with 7, Q
1 fold, MP bets t1100 (All-In), 1 fold, SB calls t900, 1 fold
pot odds cca. 1/3.5
Da sa taketo nieco callovat voci pot odds a mame poziciu a kedze je jeden hrac all in tak ten druhy nebude moc bluffovat imo
saw flop
SB (t2500)
Hero (BB) (t2230)
UTG (t2670)
MP (t1100)
Button (t5000)
Hero's M: 3.72
Preflop: Hero is BB with 7, Q
1 fold, MP bets t1100 (All-In), 1 fold, SB calls t900, 1 fold
pot odds cca. 1/3.5
Da sa taketo nieco callovat voci pot odds a mame poziciu a kedze je jeden hrac all in tak ten druhy nebude moc bluffovat imo
- oli.strs
k K8s-push
- tomisumi
- Založený: Feb 2009
- Poďakoval/li: 15 krát/10 krát
Mám otázku ohľadne ICM a hry on the bubble:
V troch uvedených tabuľkách je zobrazený ICM model, keď hráč CO má 3375 chipov (rovnako, ako ostatní traja hráči), potom má 2000 a na záver 1000 chipov. Ide mi o jeho push range. S klesajúcim stackom klesá aj jeho push%. Viem, že je to počítačovo vypočítaný model, ale celkom nerozumiem filozofii: čím som viac short, tak tým viac tigh hrám a čakám na silnejšie ruky? Nevyblindujem sa častejšie? Nemal by som sa snažiť vrátiť do hry skôr? Alebo niečo podstatné prehliadam?
Viem, že je to otázka, ale keďže analyzujem svoju hru a zisťujem, že on the bubble hrám priveľmi tight a to ma stojí veľakrát umiestnenie ITM, tak sa snažím trochu preniknúť do podstaty hry on the bubble.
Chipy: 3375
ICM Nash Calculator Results
Chipy: 2000
Chipy: 1000
V troch uvedených tabuľkách je zobrazený ICM model, keď hráč CO má 3375 chipov (rovnako, ako ostatní traja hráči), potom má 2000 a na záver 1000 chipov. Ide mi o jeho push range. S klesajúcim stackom klesá aj jeho push%. Viem, že je to počítačovo vypočítaný model, ale celkom nerozumiem filozofii: čím som viac short, tak tým viac tigh hrám a čakám na silnejšie ruky? Nevyblindujem sa častejšie? Nemal by som sa snažiť vrátiť do hry skôr? Alebo niečo podstatné prehliadam?
Viem, že je to otázka, ale keďže analyzujem svoju hru a zisťujem, že on the bubble hrám priveľmi tight a to ma stojí veľakrát umiestnenie ITM, tak sa snažím trochu preniknúť do podstaty hry on the bubble.
Chipy: 3375
Chipy: 2000
Chipy: 1000
-
roche01 - Príspevky: 643
- Založený: Jan 2007
- Poďakoval/li: 7 krát/4 krát
No ved ale range sa zuzuje len na prvej pozicii a na dalsich prave ze rozsiruje, v poslednom pripade mame uz any two z BTN
a cim mame menej tym nas budu viac callovat imo, v kazdom pripade treba sa vyhnut takej situacii ze mame 1000 chipov pri 200/400
a cim mame menej tym nas budu viac callovat imo, v kazdom pripade treba sa vyhnut takej situacii ze mame 1000 chipov pri 200/400
- oli.strs
oli.strs napísal:No ved ale range sa zuzuje len na prvej pozicii a na dalsich prave ze rozsiruje, v poslednom pripade mame uz any two z BTN
ok. Ale stále tomu nerozumiem. Veď aj ak si hodím do kalkulátora spomínané stacky (3375,2000,1000) na BTN, tak v závislosti od stacku sa mi range tiež zužuje (36%, 30%, 25,2%).
Je mi jasné, že čím som bližšie k BB, tak sa môj range rozširuje, t.j. CO má užšie range ako BTN, ten zas užšie ako SB...
Teraz mi však ide o to: Som v rovnakej pozícii, ale mám rôzne veľké stacky (3k,2k,1k). ostatní traja majú rozdelené zvyšné chipy rovnako. Podľa ICM výpočtu sa môj range so znižujúcim stackom takisto zužuje. A toto mi nejako nejde do hlavy. Mal som pocit, že by to malo byť naopak. Ako vravím, som nechápavá
-
roche01 - Príspevky: 643
- Založený: Jan 2007
- Poďakoval/li: 7 krát/4 krát
Kto je prítomný
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 2 hostí.