[SNG] SNG ruky

Priestor na diskusiu o odohraných rukách aj mimo blogu

Re: SitNgo world

Odoslaťod oli.strs 02 Jún 2010 16:00

___Mortylen___ napísal:
erichoff napísal:
oli.strs napísal:podla mna to musim callovat ale chcel by som si byt 100% sure

Si na BB za 600, si short, SB do teba pushuje podla mna plnych 100% (nie len 75% ako ti ukazuje wizard).

Radsej ist s A4s do allin, ako potom z BTN alebo SB bez fold equity s hociakym smetim.

Takze call.

???

Big Blind je 300 tzn mas este 7BB stack a hras bubble proti Olejah ktory ma o 2BB (30%) vacsi stack. SB by mal pushovat 100% v tomto pripade ale aj vtedy by to bol velmi, velmi tesny call. Prinajlepsom breakeven. A tazko mozes vediet, ci skutocne pushuje 100% a nie len 90% alebo 80% etc... Vtedy je to vyslovene zly call.

Fold.

no presnejsie ked foldneme ostane nam, ked nas prejde SB 6.5 BB a jasne ze mozeme ratat ze dalsi BB uz bude 400/200 nemusi ale treba s tym ratat, ak nebude prilezitost na ship co asi vatsinou a walk dostaneme asi v 5% aj to je mozno moc tak budeme na 2.5BB, jasne ze moze nastat dalsich 10 situacii a niekto vypadne ale najcastejsie to ostane takto no mozno nebude blind 400 cize nam ostane 4.5 BB tak ale aj na 4.5BB potrebujeme daku lepsiu na ship co vatsinou nepride aj tak je to slale fold?
oli.strs

Založený: Sep 2009
Poďakoval/li: 8 krát/12 krát

Odoslaťod ___Mortylen___ 02 Jún 2010 16:38

Rozumiem, co chces povedat. Navrhujes spravit mierne zly az zly call s odovodnenim, ze v buducnosti uz lepsia moznost nemusi nastat. To samozrejme moze byt, a vo vela pripadoch aj je, pravda.
Wizard nam vzdy hovori len o sucasnej situacii a nie je schopny odhadnut buduci vyvoj. Napr. Ti povie aby si foldol svoje A6s UTG pri siedmych hracoh so 5BB stackom. Ty to vsak neurobis, lebo vies, ze v buducnosti Tvoja FE v podstate zanikne, co je velmi neziaduce. a tak spravis zly EV ship ale urobis to preto, lebo v buducnosti uz rovnako zly EV ani nedostanes, len horsi, apson to teda ocakavas na zaklade empirickych skusenosti.
To co si napisal je vsetko pravda a este by sa dalo najst aj par dalsich argumentov, preco sa to da docallovat. Ale stacky s Olejahom mame az prilis podobne nato, aby sme sa comitli callovanim.
Prosim pamataj, a toto aj mna udivilo.

ZLY CALL JE PRIBLIZNE AZ 5KRAT HORSI AKO ZLY PUSH!

Rule of thumb pre mna: Ak mame priblizne polovicu a menej zo stacku 3tieho hraca v poradi (e.g. sme 4ty a mame napr. 1500 chipov k 3000) tak som ovela viac loose a aplikujem vsetko to, co si pisal, a robim aj breakeven, slightly bad cally/pushe, len aby som sa vyskriabal naspat do hry. Ak sa tento pomer priblizuje k 1, tak sa snazim ninjovat a hrat waiting game. To neznamena, ze neabusujem ked sa da, a ze sa bojim pushnut aby som nahodou nevypadol, to vobec nie. Ja sa len bojim callnut :)
Inymi slovami, nepaci sa mi callovat v takej situacii. Stack sizes hraju velku rolu v tomto mojom rozhodnuti.
Keby boli stacky napriklad 3800, 3800, 3800 a ja 2100, tak som ovela viac call happy.
Takto to hram a vidim ja.

Za tento príspevok od ___Mortylen___ poďakovali :
oli.strs
Obrázok používateľa
___Mortylen___

Poďakoval/li: 179 krát/139 krát

Odoslaťod erichoff 03 Jún 2010 09:04

oli.strs napísal:no presnejsie ked foldneme ostane nam, ked nas prejde SB 6.5 BB a jasne ze mozeme ratat ze dalsi BB uz bude 400/200 nemusi ale treba s tym ratat, ak nebude prilezitost na ship co asi vatsinou a walk dostaneme asi v 5% aj to je mozno moc tak budeme na 2.5BB, jasne ze moze nastat dalsich 10 situacii a niekto vypadne ale najcastejsie to ostane takto no mozno nebude blind 400 cize nam ostane 4.5 BB tak ale aj na 4.5BB potrebujeme daku lepsiu na ship co vatsinou nepride aj tak je to slale fold?

Sorry pani, u mna tiez jednoznacny a rychly fold pred flopom. Zle som pozrel blindy, myslel som, ze su na urovni 300 / 600, a ze po folde ti ostane nieco malo cez 2 BB, co uz nema ziadnu fold equity. V takom pripade by to bol call.
erichoff

Založený: Jan 2010
Poďakoval/li: 1 krát/5 krát

Odoslaťod A_Rimmer 03 Jún 2010 17:12

erichoff napísal:Sorry pani, u mna tiez jednoznacny a rychly fold pred flopom. Zle som pozrel blindy, myslel som, ze su na urovni 300 / 600, a ze po folde ti ostane nieco malo cez 2 BB, co uz nema ziadnu fold equity. V takom pripade by to bol call.

Cisto matematicky pohlad:

Na call tu potrebujeme mat na vyhru 58,04% (podla ICM kalkulacky).

Proti any two mame s A4s 59,03%. (Ak pushuje napr. 75% ruk, tak mame 56,19%) Takze callnut by sme to mali iba ak sme si na 100% isty, ze pushuje ATC.

Tolko matematika, inak ja by som to asi tiez este foldol... ;)
Obrázok používateľa
A_Rimmer

Založený: Apr 2008
Poďakoval/li: 88 krát/131 krát

Odoslaťod zavinac 05 Jún 2010 19:12

Zapol niekto na PS proti mne downswingdoomswitch? za 3 dni pol rollu u protihracov :wall:
Ako prekonavate tazke obdobia? Pauza od hrania, alebo to mam prelomit ? :)
zavinac

Založený: Sep 2008
Poďakoval/li: 0 krát/9 krát

Odoslaťod Proky 05 Jún 2010 20:45

zavinac napísal:Zapol niekto na PS proti mne downswingdoomswitch? za 3 dni pol rollu u protihracov :wall:
Ako prekonavate tazke obdobia? Pauza od hrania, alebo to mam prelomit ? :)

hand reviews, a nie je hanba zist o level nizsie, GL :gl:
Obrázok používateľa
Proky

Poďakoval/li: 13 krát/16 krát

This

Odoslaťod Proky 06 Jún 2010 19:05

Takto sa hraju quads ked viete, ze Villaina trafilo :D

Full Tilt Poker, $40/80 Hold'em Tournament, 7 Players
Hand Converter by Pokerhand.org

Board:
kukumber_kuk (CO): $3,450
OXOTA345 (Button): $3,060
COLDAT (SB): $1,460
yamama4ever (BB): $1,260
HERO (UTG): $1,690
Laune99 (UTG+1): $1,425
FrauSchulz (MP1): $1,155

Dealt to HERO K :heart: K :club:

Pre-flop:
HERO raises to $200, (3 folds), OXOTA345 calls $200, (2 folds)

Flop: ($520) K :diamond: Q :spade: K :spade: (2 Players)
HERO checks, OXOTA345 bets $2,860 and is all-in, HERO... :xicht: cool :xicht: ,

Spoiler:
Results:
OXOTA345 Showed Q :diamond: A :spade:
HERO wins $3,500
Obrázok používateľa
Proky

Poďakoval/li: 13 krát/16 krát

Re: This

Odoslaťod erichoff 07 Jún 2010 08:27

Proky napísal:Takto sa hraju quads ked viete, ze Villaina trafilo :D

Ked si vedel, ze supera trafilo, preco si nebetol na flope? Ci si tusil, ze do 400 potu ti posle rovno na flope all in za 2800? :)
erichoff

Založený: Jan 2010
Poďakoval/li: 1 krát/5 krát

Odoslaťod tomisumi 07 Jún 2010 11:17

prečo by mal s tutti-frutti nuts na flope betovať?
tomisumi

Založený: Feb 2009
Poďakoval/li: 15 krát/10 krát

Odoslaťod ___Mortylen___ 07 Jún 2010 12:13

tomisumi napísal:prečo by mal s tutti-frutti nuts na flope betovať?

J10s, AJs, A10s, 9Js, AA... to vsetko nanho este moze vydravovat 8-)
Obrázok používateľa
___Mortylen___

Poďakoval/li: 179 krát/139 krát

PredchádzajúcaĎalšia

Naspäť na Pokrové partie

Kto je prítomný

Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 2 hostí.

Prihlásenie

Zabudol som heslo

Nie ste zaregistrovaný? Registrácia tu!