[SNG] SNG ruky
Re: [SNG] SNG ruky
Tu stupajucu redline a klesajucu green sme riesili uz tu: post135700.html#p135700
Nehovorim, ze to je na 100% tak, ale treba sa nad tym zamysliet. Ja hravam momentalne $15 SNG na P****Stars, 12 stolov, snazim sa urobit asopn tych 500 turnajov za mesiac, co sa mi ale nie vzdy podari, kedze som lenivy a niekedy sa mi do toho nechce.
Nehovorim, ze to je na 100% tak, ale treba sa nad tym zamysliet. Ja hravam momentalne $15 SNG na P****Stars, 12 stolov, snazim sa urobit asopn tych 500 turnajov za mesiac, co sa mi ale nie vzdy podari, kedze som lenivy a niekedy sa mi do toho nechce.
-
A_Rimmer - Príspevky: 875
- Založený: Apr 2008
- Poďakoval/li: 88 krát/131 krát
mne v HEMe neukazuje redline, aj ked to mam zafajkane.. asi preto, ze hram MT SNGs. aspon mam pokoj.
- haman
- Založený: Apr 2010
- Poďakoval/li: 853 krát/189 krát
haman napísal:mne v HEMe neukazuje redline, aj ked to mam zafajkane.. asi preto, ze hram MT SNGs. aspon mam pokoj.
V MTTckach to neukazuje, tam ani sam HEM asi nevie co je EV+ a co nie.
-
Topolman napísal:Ked analyzujete svoju hru, pozerate profit, ako velmi berete do uvahy adjusted allin EV line(neviem ci som to spravne napisal )? Vyvodzujete z nej nieco? Alebo iba ako utechu v obdobi DS?
Ahoj,
ked analyzujem svoju hru tak sa pozeram aj na redline..
teda neviem co mas na mysli slovom analyza.. lebo taku deep analyzu robim mozno raz mesacne alebo ked mam fakt vela casu a nudim sa Vtedy nepozeram na EV ale skor na statistiky a problematicke ruky.. resp situacie, ktorym venujem danu analyzu.
EV krivku si vsak pozeram pocas session aj po nej a porovnavam s profitom.. Moja skusenost je taka ze EV krivka ide hore ked ti chodi vela premium hands.. a ostava break even ak mi chodi vela hranicnych ruk
Celkovo vsak je to priamka, ktora rastie rychlostou 1,23xBI za turnaj a profit pobehuje okolo nej hore dole v intervale
< -100BI ; +100BI >
Aspon tak je to u mna na vzorke 2000 turbo games a 10000 regular speed games.
Ak ti mozem dat radu, tak sa sustred na leaky a analyzuj jednotlive sekcie turnaja s dostupnymi zdrojmi aby si si dvihol ROI a winrate a potom ta nebude trapit ziadny EVdif.
-
pLAYERsvk - Príspevky: 365
- Založený: Feb 2011
- Poďakoval/li: 32 krát/84 krát
ak by sa mi niekto pozrel na HH a trosku mi to okomentoval, bol by som strasne moc vdacny
http://www.pokerhandreplays.com/multihands.php/id/41365
edit: este som zabudol, ze je to 1,20$ 10max na Titane, vyplata klasicky 50/30/20
edit: este som zabudol, ze je to 1,20$ 10max na Titane, vyplata klasicky 50/30/20
Naposledy upravil Samot10 dňa 07 Júl 2011 08:59, celkovo upravené 1 krát.
-
Samot10 - Príspevky: 126
- Založený: Jún 2009
- Poďakoval/li: 45 krát/7 krát
Samot10 napísal:ak by sa mi niekto pozrel na HH a trosku mi to okomentoval, bol by som strasne moc vdacny
teraz som uz unaveny,ale zajtra si mozno najdem cas....ak sa nenajde nikto,tak urcite ti to kuknem...aky to je BI?
-
Mlachi - Príspevky: 219
- Založený: Nov 2008
- Poďakoval/li: 29 krát/8 krát
Nenajde sa niekto kto by mi poradil nastavenie na SnG na P****Stars, jak a co ma byt aj client aj ninja ked chcem hrat dajme tomu 16 stolov vlastne stoly sa mi otvaraju aj zatvaraju ok len sa mi stane sem tam ze mi nevyskoci stol s akciou tak ho musim manualne najst a ked kliknem tak potom to uz ide ale stane sa to znova neviem ci je to pri otvarani novych stlov aj som skusal uz vselico co sa tyka toho steal focus ale stale si myslim ze to neslo ako ma ,stoly stackujem
idealne by bolo daky sreen shot tych podstatnych nastaveni aj client aj ninja
vdaka
idealne by bolo daky sreen shot tych podstatnych nastaveni aj client aj ninja
vdaka
- oli.strs
- Založený: Sep 2009
- Poďakoval/li: 8 krát/12 krát
Samot10 napísal:ak by sa mi niekto pozrel na HH a trosku mi to okomentoval, bol by som strasne moc vdacny
Nemam cas to teraz pozerat, ale to A9 na zaciatku pri rakych odds nemozes foldnut. Tam by som doplatil okrem 72o a pod. trashu asi uplne vsetko. Navyse A9 proti tolkym limperom je nuts, toho s A4 by si mozno mal aj celeho.
-
A_Rimmer napísal:Nemam cas to teraz pozerat, ale to A9 na zaciatku pri rakych odds nemozes foldnut. Tam by som doplatil okrem 72o a pod. trashu asi uplne vsetko. Navyse A9 proti tolkym limperom je nuts, toho s A4 by si mozno mal aj celeho.
Hned za A9 si foldol AT na minopen a vela krat call. Ked chces review, daj prec slabe ruky ,ktore si foldol preflop a nechaj len take, kde si sa rozhodoval, ci foldnes alebo nie. lebo takto je to prilis vela ruk - pomaly sa tam da pohybovat medzi nimi.
- haman
- Založený: Apr 2010
- Poďakoval/li: 853 krát/189 krát
oli ja to mam takto ... co sa tyka otvarania stolov tak ja to pravdepodobne to -table control -cycling hotkeys- first in line -ja tam mam tabulator
- haro
- Založený: Nov 2008
- Poďakoval/li: 32 krát/9 krát
Kto je prítomný
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 2 hostí.