[SNG] SNG ruky
Re: [SNG] SNG ruky
Mna by zaujimalo preco nebetujeme turn? Mame poziciu, TPTK, na boarde 3 srdcia, na co cakame?
Pf raise 400-500 je ok imo, cbet by som dal trosku vacsi.
Pf raise 400-500 je ok imo, cbet by som dal trosku vacsi.
-
A_Rimmer - Príspevky: 875
- Založený: Apr 2008
- Poďakoval/li: 88 krát/131 krát
ramzey napísal:Castejsie ale nastane situacia, ze vyhram preflop a zoberem pot.
Ak sa bavime o microlimitoch, tak veru nemas pravdu...
- Topolman
- Založený: Apr 2010
- Poďakoval/li: 7 krát/5 krát
veru ma pravdu. ak ma niekto 17% pfr a napriek tomu len limpuje z CO, tak je neskutocne weak. normalnym betom dostaneme bud krasnu value alebo chipy.
-
pLAYERsvk - Príspevky: 365
- Založený: Feb 2011
- Poďakoval/li: 32 krát/84 krát
Ja by som tiez nedaval free river, moze mat na turne flush draw + ak calloval flop tak na takom turne moc foldovat nebude s Qx a dake mid pairs a Ax +pair. Na tomto boarde by som isiel 3 streets for value, ak by bol river srdce asi bet foldujem nieco ako 1/4 potu
ale as played raise river je imo OK je tam ovela viac ruk ktore porazas
sizing sa mi zda OK
ale as played raise river je imo OK je tam ovela viac ruk ktore porazas
sizing sa mi zda OK
- oli.strs
- Založený: Sep 2009
- Poďakoval/li: 8 krát/12 krát
Rozdiel medzi bet-sizingom 450-550 mi nepride az tak podstatny.
Len mi pride zvlastne, ze niektori raisujete z BTN AQo preto aby ste izolovali superov.Ved mame poziciu tak urcite chceme hrat flop proti niekomu kto ma stats 37/10 .
Na flope najcastejsie checkne a nam staci cbetnut okolo 1/2 potu ak netrafime.
Len mi pride zvlastne, ze niektori raisujete z BTN AQo preto aby ste izolovali superov.Ved mame poziciu tak urcite chceme hrat flop proti niekomu kto ma stats 37/10 .
- fortak
- Založený: Júl 2010
- Poďakoval/li: 3 krát/0 krát
fortak napísal:Rozdiel medzi bet-sizingom 450-550 mi nepride az tak podstatny.
jasne tak limpneme a dame si to so 4ky
- oli.strs
Limp je ta najlepsia moznost ale nechceme to nechutne crushovat
Myslel som to tak, ze volime taky raise aby sme mali najcastejsie 1-2 superov na flope.
Brat casto len blindy s handou ako AQ je IMO leak.
Myslel som to tak, ze volime taky raise aby sme mali najcastejsie 1-2 superov na flope.
- fortak
- Poďakoval/li: 3 krát/0 krát
fortak napísal:Rozdiel medzi bet-sizingom 450-550 mi nepride az tak podstatny.
Super je pasivny, ale caller. Ak callne nas cbet a mi stale netrafime, aka je idealna linia? ch/fold na river?3barel bluff?...
Ja supera neizolujem, snazim sa snim hrat vacsi pot nakolko nebude moc nakloneny k tomu davat call na moj vacsi cbet na flope aj ked ho daco slabe hitne, zatial co v malom pote vas vycalluje jedna radost.
Ide o to, ze jeho range bude na flope castejsie ako nasa handa a sucasne vzdy dominujeme jeho Ax a Qx handy s ktorych urcite vytiahneme postflop value ak daco trafime.
- ramzey
- Poďakoval/li: 111 krát/96 krát
fortak napísal:Limp je ta najlepsia moznost ale nechceme to nechutne crushovat
no......v tomto asi nepomozem
- oli.strs
ramzey napísal:fortak napísal:Rozdiel medzi bet-sizingom 450-550 mi nepride az tak podstatny.
Super je pasivny, ale caller. Ak callne nas cbet a mi stale netrafime, aka je idealna linia? ch/fold na river?3barel bluff?...
si nestratil turn niekde?:)
Ja supera neizolujem,ako napisal OP ak si pamatam izolujme sa od SB a BB a nie od CO
snazim sa snim hrat vacsi pot nakolko nebude moc nakloneny k tomu davat call na moj vacsi cbet na flope aj ked ho daco slabe hitne, zatial co v malom pote vas vycalluje jedna radost. Tu uz je to hodne o post flop skills
Ide o to, ze jeho range bude na flope castejsie ako nasa handa a sucasne vzdy dominujeme jeho Ax a Qx handy s ktorych urcite vytiahneme postflop value ak daco trafime.
dominujeme jeho Ax a Qx handy
- oli.strs
Kto je prítomný
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 0 hostí.